Biz cuma ya da cumartesi erken gebelik testi yapacak ekibiz kızlar A arya-stark A ayb00Cumartesi oldu daha transfer seninle ayniydik.Çok umutlanmak da istemiyorum ama ariyorum da bir yandan
6 gün mü6ba benim
AminEvet 4 buçuk yaşında oglusum şuan Darısı sizlerinde başına olsun rabbim isteyen herkese tattırsın evlat kokusunu duygusunu
5.gün embriyosu dendi6 gün mü
Eveeet,buralar cift cizgilerle dolsun insallah
İnşaAllahhhhEveeet,buralar cift cizgilerle dolsun insallah
TabiiiiiNolacak bu halimiz yabiz yinede iyiye yoralım
O markayi gördüm burada.Bilen biri soylese de en guveniliri neyse onu alsak aslindaİnşaAllahhhhben bugün prodoctor diye bir markanın erken gebelik testini aldım
Ay evet cuma günü yapalım
Onun için iyi diyorlarO markayi gördüm burada.Bilen biri soylese de en guveniliri neyse onu alsak aslinda
Ben de onu alayim mademOnun için iyi diyorlar
Onun için iyi diyorlbende araştırdım baya
Ben baya araştırdım gayet iyiydi yorumları falan onu tercih ettimO markayi gördüm burada.Bilen biri soylese de en guveniliri neyse onu alsak aslinda
Ben bulamayabilirim ondan ilçedeyim çünkü. Eğer bulursam bende ondan alacağımBen baya araştırdım gayet iyiydi yorumları falan onu tercih ettim
Ben bulamayabilirim ondan ilçedeyim çünkü. Eğer bulursam bende ondan alaca
İnternetten sipariş verdim benBen bulamayabilirim ondan ilçedeyim çünkü. Eğer bulursam bende ondan alacağım
Ya güvenilir mi ? Bazıları sahte oluyor diyor güvenemedim ben. Güvenilir bir satıcıysa benimlede paylaşır mısınİnternetten sipariş verdim ben
Ben bu markayı eczaneden aldığımda hep doğru vermişti sonucu gerçekten iyi güvenilir sonra bir kaç ay önce internetten üçlü olarak sipariş ettim aynı markayı testi yaptım yapar yapmaz baya net çift çizgi çıktı sonra ertesi gün yaptım hiçbir şey çıkmadı ondan sonra bir daha internetten sipariş vermedim kesinlikle kaliteli orijinal olmuyorYa güvenilir mi ? Bazıları sahte oluyor diyor güvenemedim ben. Güvenilir bir satıcıysa benimlede paylaşır mısın
Gebelik öncesi istiyorlar askında bu testi opudan önce yaptılar banaEki Görüntüle 3634981
Sonucu pozitif çıkan arkadaşlarım doktorunuz bu testleri istedi mi sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?