Ağustos ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun sıkıca tutunsunlar inşallah

Bende memurum rapor aldım bir hafta yat yat zaman geçmiyor evde de sıkıldım işimi özleyeceğim aklıma gelmezdi
Sikayet ediyoruz bunaldikca ama is hayati cok guzel oyaliyor böyle zamanlardaAma iste etrafimizdakiler genelde ne yasadigimizi bilmediginden daha rahat olmak adina da evde olmak mantikli.

Olabilir,normal olabiliyor deniyor hepsine zaten.Ya da iyiye isarettir insallah diyelimmmBenimde belimin sol tarafi agriyor sanki.Ya da kendimi dinledigim icin ben uyduruyorum
Bu arada galiba benim kuruntum degil belimin aol tarafina ağrılar giriyor gerçektenn. Benim fitil disinda bi ilacim yok,o da byle bir sey yapmiyordu suana kadar

Sikayet ediyoruz bunaldikca ama is hayati cok guzel oyaliyor böyle zamanlardaAma iste etrafimizdakiler genelde ne yasadigimizi bilmediginden daha rahat olmak adina da evde olmak mantikli.
Evet hadsiz çok iş yerinde hiç konuşmayan insanlar sana senin durumunla ilgili saçma sapan soru sormayı kendilerine hak bilirler maalesef en azından o zorbalığa maruz kalmıyoruz. Doktor rapor verirken transfer falan yazılmasın diye sürekli uyardım görürler bin tane soru, ilgileniyor gibi yapmalar bu süreçte evde olmak belkide en iyisi

Ben de o stresleri yasamamak icin yaz tatiline denk getirdim her şeyi suana kadar iyi geldik şükürAilelerimiz de bilmiyor bizim.Birkac yakin arkadasimiz biliyor sadece onlar da bizim gibi cocuk meselesini erteleyen arkadaslarimiz.Uyarmak istedigimizden soyledik,doktora gönderdik hepsini

Süpersiniz ne güzel yapmışsınız. İnşaallah bu yaz bize şans olur eylülde güzel haberleri alırız

Bizde aynı şekilde aileler tedaviyi biliyor ama mesela opudan sonra söyledik opuyu. Transferi pozitif çıkarsa öğrenirsiniz dedik Bizimde bir kaç yakın arkadaşlarımız biliyor o kadar böyle daha rahat oluyor kafa bence

Evet.Her dk herkesin her seyi sormasi da gerer insani bence.Insallah mujde vermek nasip olur herkese sadece

Bugün transfer hariç 5. Gün dayanamadım predictor erken gebelik testi yaptım negatif erken mi davrandım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…