Hayırlı olsunCanlar transfer oldum, şükürler olsun bebeklerimle aynı bedende ilk saatlerimiz inşallah ikisi de sağ salim tutunurlar. Haftaya çarşamba günü kan vereceğim dedi doktorum. Ayrıca doğal beslenme ve cam şişe den içecekler içmelisin dedi. Asitli ve kafeinli içecekler hariç ve paketli gıdalar hariç dedi. Transferi yaptılar lavaboya gidip tuvaletini yapabilirsin dedi doktorum. Ama baya da sıkışık durumdaydım. Hastanede yatmana gerek yok dediler. Sadece bol bol dinlen, ani hareketlerden kaçın ve ağır iş yapma dedi. Bende durumlar böyle canlar...
Teşekkür ederim canım İnşallahHayırlı olsunsıkıca tutunsunlar inşallah
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz Antalya’daİyi ne güzel bende Taşağıldayım.
Bende memurum rapor aldım bir haftaVakit geçmiyoooooooİşe falan geri dönen var mi bari vakit geciyodur,ben ogretmenim tatildeyim,nasil gececek bu gunler
Sikayet ediyoruz bunaldikca ama is hayati cok guzel oyaliyor böyle zamanlardaBende memurum rapor aldım bir haftayat yat zaman geçmiyor evde de sıkıldım işimi özleyeceğim aklıma gelmezdi
Bu arada galiba benim kuruntum degil belimin aol tarafina ağrılar giriyor gerçektenn. Benim fitil disinda bi ilacim yok,o da byle bir sey yapmiyordu suana kadarOlabilir,normal olabiliyor deniyor hepsine zaten.Ya da iyiye isarettir insallah diyelimmmBenimde belimin sol tarafi agriyor sanki.Ya da kendimi dinledigim icin ben uyduruyorum
Evet hadsiz çok iş yerinde hiç konuşmayan insanlar sana senin durumunla ilgili saçma sapan soru sormayı kendilerine hak bilirler maalesef en azından o zorbalığa maruz kalmıyoruz. Doktor rapor verirken transfer falan yazılmasın diye sürekli uyardım görürler bin tane soru, ilgileniyor gibi yapmalar bu süreçte evde olmak belkide en iyisiSikayet ediyoruz bunaldikca ama is hayati cok guzel oyaliyor böyle zamanlardaAma iste etrafimizdakiler genelde ne yasadigimizi bilmediginden daha rahat olmak adina da evde olmak mantikli.
Ben de o stresleri yasamamak icin yaz tatiline denk getirdim her şeyi suana kadar iyi geldik şükürEvet hadsiz çok iş yerinde hiç konuşmayan insanlar sana senin durumunla ilgili saçma sapan soru sormayı kendilerine hak bilirler maalesef en azından o zorbalığa maruz kalmıyoruz. Doktor rapor verirken transfer falan yazılmasın diye sürekli uyardım görürler bin tane soru, ilgileniyor gibi yapmalar bu süreçte evde olmak belkide en iyisi
Kaçıncı günündü senin ? Hafi bakalım inşallah habercidir bu ağrıBu arada galiba benim kuruntum degil belimin aol tarafina ağrılar giriyor gerçektenn. Benim fitil disinda bi ilacim yok,o da byle bir sey yapmiyordu suana kadar
Cumartesi oldu daha transfer seninle ayniydik.Çok umutlanmak da istemiyorum ama ariyorum da bir yandanKaçıncı günündü senin ? Hafi bakalım inşallah habercidir bu ağrı
SüpersinizBen de o stresleri yasamamak icin yaz tatiline denk getirdim her şeyi suana kadar iyi geldik şükürAilelerimiz de bilmiyor bizim.Birkac yakin arkadasimiz biliyor sadece onlar da bizim gibi cocuk meselesini erteleyen arkadaslarimiz.Uyarmak istedigimizden soyledik,doktora gönderdik hepsini
Nolacak bu halimiz yaCumartesi oldu daha transfer seninle ayniydik.Çok umutlanmak da istemiyorum ama ariyorum da bir yandan
Antalya tüp bebek merkeziHangi hastanede tedavi görüyorsunuz Antalya’da
Bizde aynı şekilde aileler tedaviyi biliyor ama mesela opudan sonra söyledik opuyu. Transferi pozitif çıkarsa öğrenirsiniz dedikBen de o stresleri yasamamak icin yaz tatiline denk getirdim her şeyi suana kadar iyi geldik şükürAilelerimiz de bilmiyor bizim.Birkac yakin arkadasimiz biliyor sadece onlar da bizim gibi cocuk meselesini erteleyen arkadaslarimiz.Uyarmak istedigimizden soyledik,doktora gönderdik hepsini
Evet.Her dk herkesin her seyi sormasi da gerer insani bence.Insallah mujde vermek nasip olur herkese sadeceBizde aynı şekilde aileler tedaviyi biliyor ama mesela opudan sonra söyledik opuyu. Transferi pozitif çıkarsa öğrenirsiniz dedikBizimde bir kaç yakın arkadaşlarımız biliyor o kadar böyle daha rahat oluyor kafa bence
Aaah inşallahSüpersinizne güzel yapmışsınız. İnşaallah bu yaz bize şans olur eylülde güzel haberleri alırız
Evet.Her dk herkesin her seyi sormasi da gerer insani bence.Insallah mujde vermek nasip olur herkese sadec
6ba benimEmbrynz kalitesi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?