Merhaba sizde 5 ağustos transfer olmuştunuz demi betanız kaç şuan acaba maşallah kese aşamasına gelmişsinizçok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin tüm süreciniz
Pozitif sonuçlar gelsin inşallahhayirli sabahlar ben kan vermeye geldim bugün Tf+10
Ben dün transfer oldum, transferden önce çay içmiştim ama transfer sonrası içmedim dün. Bugün de içmek istiyor canım ama bilmiyorum ne yapsamKızlar transfer sonrası günlerde çay kahve içiyor musunuz ?
1-2 bardak çay 1 bardakta Türk kahvesi içiyorum ben. Bu şekilde sınırlama geldi banaKızlar transfer sonrası günlerde çay kahve içiyor musunuz ?
Gecmis olsunGünaydın kızlar dün kasık ağrısından sonra gece inanılmaz bir bacak ağrısı çektim. Dizlerimfen bileklerime kadar vuran bir ağrısabahta bel ağrısıyla uyandım
Kafeinli içecekleri tavsiye etmedi doktorum. Eğer çok istersem bir gün kahve içersem ertesi gün içme dedi ama ben kahveyi komple kestim. Kafeinsiz Türk kahvesi aldım, çok canım çekince ondan içiyorum bir tane. Çay günde bir bardak çok açık içiyorum, onun dışında sadece su içiyorum.Kızlar transfer sonrası günlerde çay kahve içiyor musunuz ?
Bende bir iki bardak çay içiyorum1-2 bardak çay 1 bardakta Türk kahvesi içiyorum ben. Bu şekilde sınırlama geldi bana
Selam evet pozitif ama değerinin yükselmesini bekliyoruz kan verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum şimdi aşırı gerildim yine düşük gelecek diye çok korkuyorum bugün hiç modem yokSelam canım gözün aydın sende pozitifsin değil miben 29 temmuzda transfer oldum bekledim bugün gidicem daha kese görmeye stres olmamak için geç gidelim dedik kalp atısı duyar mıyım emin değilim.internete göre 6 hafta 4 gün diyor.
Pozitif sonuçlarla inşallahhayirli sabahlar ben kan vermeye geldim bugün Tf+10
Kahve hic icmedim.Çay da transferden beri cok cok açık 2 maks 3 bardak icmisimdir.Sen?Kızlar transfer sonrası günlerde çay kahve içiyor musunuz ?
Kızlar transfer sonrası günlerde çay kahve içiyor musunuz ?
Selam evet pozitif ama değerinin yükselmesini bekliyoruz kan verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum şimdi aşırı gerildim yine düşük gelecek diye çok korkuyorum bugün hiç modem yokçok güzel keseyi görünce haver verin bize çok mutlu oluyorum bu şekilde olumlu ilerleyince maşallah
Kızlar dün opu oldum 14 yumurtadan 7 si kaliteli çıkmış işlem yaptık döllenmesini bekliyoruz ama şu an için çok istediğimiz gibi gitmiyor dediler çok üzgünüm böyle olup embriyo elde eden var mı içinizde?
İnşallah canım ilk günden döllenme olmaması baya bir sarstı bizi ama yarını bekleyeceğiz işteCanım benim 20 yumurta toplandı sadece 2 tane 3.gün embriyom vardı. Onları transfer oldum ve pozitif çok şükür. İçini karartma hiçbirzaman Rabbim sınıyor bizi. İnşallah güzel sonuclar alırsın
Canım senin embriyolarının devam etmeme sebebi neydi sperm de mi sorun vardıCanım benim 20 yumurta toplandı sadece 2 tane 3.gün embriyom vardı. Onları transfer oldum ve pozitif çok şükür. İçini karartma hiçbirzaman Rabbim sınıyor bizi. İnşallah güzel sonuclar alırsın
Merhabalar. Ben dün opu oldum. 4 yumurta toplandı, bugün aradılar 2 tanesi döllenmiş. Benim daha önce 2 dondurulmuş transferim negatif olmuştu. Rahimde incelik vardı biraz, ondan kaynaklı olabilir dendi. Bu tedavide taze transfer yapalım diye karar verdik yeniden yumurta toplandı vücudun kendi ürettiği östrojenle belki daha iyi kalınlığa ulaşılır diye düşündük. Yalnız şöyle bi durum oldu 5.gün transfer edilecekti ama 5.gün 30 ağustosa denk geliyor ve merkez kapalıymış4.gün yaparız o zaman dedi doktor. Böyle bir şey mantıklı mı? Ne düşüneceğimi şaşırdım moralim bozuldu epey. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Canım senin embriyolarının devam etmeme sebebi neydi sperm de mi sorun vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?