Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba sizde 5 ağustos transfer olmuştunuz demi betanız kaç şuan acaba maşallah kese aşamasına gelmişsiniz çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin tüm süreciniz

Selam canım gözün aydın sende pozitifsin değil mi ben 29 temmuzda transfer oldum bekledim bugün gidicem daha kese görmeye stres olmamak için geç gidelim dedik kalp atısı duyar mıyım emin değilim.internete göre 6 hafta 4 gün diyor.

Merhabalar. Ben dün opu oldum. 4 yumurta toplandı, bugün aradılar 2 tanesi döllenmiş. Benim daha önce 2 dondurulmuş transferim negatif olmuştu. Rahimde incelik vardı biraz, ondan kaynaklı olabilir dendi. Bu tedavide taze transfer yapalım diye karar verdik yeniden yumurta toplandı vücudun kendi ürettiği östrojenle belki daha iyi kalınlığa ulaşılır diye düşündük. Yalnız şöyle bi durum oldu 5.gün transfer edilecekti ama 5.gün 30 ağustosa denk geliyor ve merkez kapalıymış 4.gün yaparız o zaman dedi doktor. Böyle bir şey mantıklı mı? Ne düşüneceğimi şaşırdım moralim bozuldu epey. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Günaydın kızlar dün kasık ağrısından sonra gece inanılmaz bir bacak ağrısı çektim. Dizlerimfen bileklerime kadar vuran bir ağrı sabahta bel ağrısıyla uyandım

Kızlar dün opu oldum 14 yumurtadan 7 si kaliteli çıkmış işlem yaptık döllenmesini bekliyoruz ama şu an için çok istediğimiz gibi gitmiyor dediler çok üzgünüm böyle olup embriyo elde eden var mı içinizde?

Kızlar transfer sonrası günlerde çay kahve içiyor musunuz ?
Kafeinli içecekleri tavsiye etmedi doktorum. Eğer çok istersem bir gün kahve içersem ertesi gün içme dedi ama ben kahveyi komple kestim. Kafeinsiz Türk kahvesi aldım, çok canım çekince ondan içiyorum bir tane. Çay günde bir bardak çok açık içiyorum, onun dışında sadece su içiyorum.

Selam evet pozitif ama değerinin yükselmesini bekliyoruz kan verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum şimdi aşırı gerildim yine düşük gelecek diye çok korkuyorum bugün hiç modem yok çok güzel keseyi görünce haver verin bize çok mutlu oluyorum bu şekilde olumlu ilerleyince maşallah

Sonuç ne zaman çıkacak cnm? Kötü düşünme biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi

Canım benim 20 yumurta toplandı sadece 2 tane 3.gün embriyom vardı. Onları transfer oldum ve pozitif çok şükür. İçini karartma hiçbirzaman Rabbim sınıyor bizi. İnşallah güzel sonuclar alırsın

Canım benim 20 yumurta toplandı sadece 2 tane 3.gün embriyom vardı. Onları transfer oldum ve pozitif çok şükür. İçini karartma hiçbirzaman Rabbim sınıyor bizi. İnşallah güzel sonuclar alırsın
İnşallah canım ilk günden döllenme olmaması baya bir sarstı bizi ama yarını bekleyeceğiz işte

Canım senin embriyolarının devam etmeme sebebi neydi sperm de mi sorun vardı

Tereddüt etmekte haklısın ama sonuçta doktor da olmayacak bişeyi yapmaz değilmi. Doktoruna güvenmeyi dene. Tabiki aklındaki tüm soruları sor. Cevabından emin olana kadar. Ama çok stres yapma vücudun kasılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…