- 23 Ağustos 2025
- 68
- 46
- 3
- 35
İnşallah canım ilk günden döllenme olmaması baya bir sarstı bizi ama yarını bekleyeceğiz işte
Bacak agrisini hep pozitif alanlarda gördüm burada.Insallah iyiye isarettir senin icin deGünaydın kızlar dün kasık ağrısından sonra gece inanılmaz bir bacak ağrısı çektim. Dizlerimfen bileklerime kadar vuran bir ağrısabahta bel ağrısıyla uyandım
Anladım canım bizim sperm normal ama aynı sorunu yaşadık biz de sperm dna hasarı da baktırdık %15 çıktı o da normal o yüzden merak ettim neden yaşadık bu sorunu diye çünkü benden de 15 yumurta toplanmıştıEvet morfoloji de sorun var cnm. Eşim varikosel
Ben dün transfer oldum, transferden önce çay içmiştim ama transfer sonrası içmedim dün. Bugün de içmek istiyor canım ama bilmiyorum ne yapsam
Kahve hiç içmedim çayda günde bir veya iki bardak içiyorum bendeKahve hic icmedim.Çay da transferden beri cok cok açık 2 maks 3 bardak icmisimdir.Sen?
Benim transferden önce yeme düzenim çok iyi değildi açıkçası. İşe gittiğim için ve kalkar kalkmaz kahvaltı yapamadığım için öğün atlıyordum hep. Şimdi eve olduğum için en azından öğün atlamıyorum. Daha düzenli besleniyorum. Onun dışında bir değişiklik olmadı i. Birde probiyotik ve duphalac kullanıyorum kabız olmamak içinBeslenmeniz nasıl?Benim doktorum herhangi bir sey kısıtlamadı.Bende acikcasi 10 gunluk beslenmenin cok bir sey degistirecegini dusunmuyorum ama neyse ki genel olarak iyi besleniyoruz biz.Transfer oncesi ve sonrasi yumurta avokado peynir meyve ile kahvalti yapiyorum.Aksam da 1 gun sebze yedim sadece onun disinda somon,et vs yedim yaninda salata ile.Arada da acikirsam ev yoğurdu yiyorm.Bide kabizlik olmasn diye geceden suda beklettgm kayisilari yiyip suyunu iciyorm uyandgm gibi
Erken bence bu tarz belirtilerBacak agrisini hep pozitif alanlarda gördüm burada.Insallah iyiye isarettir senin icin de
Insallah yarin güzel haber alirsinizİnşallah canım ilk günden döllenme olmaması baya bir sarstı bizi ama yarını bekleyeceğiz işte
Doktor mu verdi probiyotik ve duphalac surubu?Benim transferden önce yeme düzenim çok iyi değildi açıkçası. İşe gittiğim için ve kalkar kalkmaz kahvaltı yapamadığım için öğün atlıyordum hep. Şimdi eve olduğum için en azından öğün atlamıyorum. Daha düzenli besleniyorum. Onun dışında bir değişiklik olmadı i. Birde probiyotik ve duphalac kullanıyorum kabız olmamak için
2867 çıktı iyi mi en son 4 gün önce vermiştim 773 çıkmıştı guzel artmışmı yaa çok stres yaptım dr attım cevabını beklıyorum sence nasılSonuç ne zaman çıkacak cnm? Kötü düşünme biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi
Evet transfer günü söyledim hafif kabız gibiyim diye hemen dedi bunları al ıkınma sakın diye. Çok işe yaradı ama şurup ve probiyotikDoktor mu verdi probiyotik ve duphalac surubu?
Anladım canım bizim sperm normal ama aynı sorunu yaşadık biz de sperm dna hasarı da baktırdık %15 çıktı o da normal o yüzden merak ettim neden yaşadık bu sorunu diye çünkü benden de 15 yumurta toplanmıştı
2867 çıktı iyi mi en son 4 gün önce vermiştim 773 çıkmıştı guzel artmışmı yaa çok stres yaptım dr attım cevabını beklıyorum sence nasıl
Cok cok iyi degil mi ya cift embriyo dimi2867 çıktı iyi mi en son 4 gün önce vermiştim 773 çıkmıştı guzel artmışmı yaa çok stres yaptım dr attım cevabını beklıyorum sence nasıl
Belki de canım dediğin gibi spermden kaynaklı değil yumurta kalitesi ile alakalı yumurtanın kalitesini de hiçbir zaman öğrenemiyoruzYa bilmiyorum ki aslında net bir açıklama da yok her ay farklı olurmuş yumurta kalitesi. Belki odönemki stresimiz bile etkilemiştir
Hangi probiyotiği verdiler acaba? Ben kabız değilim ama normal durumda bile ıkınmak gerektiği için strese giriyorumEvet transfer günü söyledim hafif kabız gibiyim diye hemen dedi bunları al ıkınma sakın diye. Çok işe yaradı ama şurup ve probiyotik
Merhaba ben de gruba yeni geldim. 2. Denemem transferimin 8. Günündeyim, 28i kan günüm. Evde hiç test yapmadım. İlki de pozitifti ama gebeliğin 3. Ayında kaybettim malesef. Şu an aşırı gerginim aklıma hep kötü düşünceler geliyor
Belki de canım dediğin gibi spermden kaynaklı değil yumurta kalitesi ile alakalı yumurtanın kalitesini de hiçbir zaman öğrenemiyoruz
Bende transfer öncesi başladım beyaz ekmeği karbonhidratlı seyleri bıraktım tam bugday 2 ya da 3 dilim,sebze tahıl ağırlıklı et sevmiyorum mecbur yiyorum tavuk az yiyorum köy tavuğu bulamadığım için. Çay kahve hic içmedim gunde bir bardak kefir 1 kase ev yogurdu ay ne biliyim inşallah emeklerimiz ziyan olmazBeslenmeniz nasıl?Benim doktorum herhangi bir sey kısıtlamadı.Bende acikcasi 10 gunluk beslenmenin cok bir sey degistirecegini dusunmuyorum ama neyse ki genel olarak iyi besleniyoruz biz.Transfer oncesi ve sonrasi yumurta avokado peynir meyve ile kahvalti yapiyorum.Aksam da 1 gun sebze yedim sadece onun disinda somon,et vs yedim yaninda salata ile.Arada da acikirsam ev yoğurdu yiyorm.Bide kabizlik olmasn diye geceden suda beklettgm kayisilari yiyip suyunu iciyorm uyandgm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?