Ağustos ayı transfer olacaklar

Hangi probiyotiği verdiler acaba? Ben kabız değilim ama normal durumda bile ıkınmak gerektiği için strese giriyorum
Sabah aç karnına kahvaltıdan 45dk önce bir bardak kefir içerseniz onunda baya faydasını görürsünüz. Ben transfer sonrası her gün içtim ve kabızlık hiç yaşamadım

Kızlar dayanamadım test yaptım çok güvenmiyorum açıkçası. Altta ki freely marka hemen çıktı. Hiç beklemedim bile. Üstte ki nimo diye bir marka. Freely 10 üzeri betayı ölçüyormuş nimo ise 25

Hiç korkma canım kaç ile basladı değer? Benim ikinci değerim yüzde 55-60 arttı demişlerdi mesela 3. De yükseldi.Keseyi gördük embriyo ve hafif kalp atışı da duyuldu inş güzel ilerlet.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İnşallah bende alışırım da 12 haftaya kadar sürmez bu sıkıntı ya ayy hadi ya ne güzel İnşallah duyurur kalp atışıda bilmiyorum ki belkide sonra duyurur o konuda tecrübeli değilim

Duyduk canım hafif 6 haftaymış tam boyu büyüyecek mi diye 10 gün sonra çağırdı doktor eğer her şey normal giderse ayda 1 gidicekmişim sonrasında.•
Darısı basınıza inşallah

İnşallah teşekkür ederim. Aslında kalbi atıyordu düşük de olmadı ama. Çok ciddi bir gelişim sorunu vardı. Kafatası hiç gelişmemişti malesef bir an önce alınması gerek demişlerdi

Duyduk canım hafif 6 haftaymış tam boyu büyüyecek mi diye 10 gün sonra çağırdı doktor eğer her şey normal giderse ayda 1 gidicekmişim sonrasında.•
Darısı basınıza inşallah

Ayy çok şükür canım çok sevindim son adetten mi hesapladılar haftasını. Eğer öyleyse cuma günü benimde 6.hafta olacak. Ayy çok heyecanlıyım bende

İnşallah teşekkür ederim. Aslında kalbi atıyordu düşük de olmadı ama. Çok ciddi bir gelişim sorunu vardı. Kafatası hiç gelişmemişti malesef bir an önce alınması gerek demişlerdi

Kusura bakma canım bidaha hatırlatmış oldum. Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesin herşeyiniz inşallah

Belli olmaz sen benim söylediğim markayı aldın mı
Evet evet aldım. Ama bunlar ilk idrar değil hemde 3. Gün çok erken. Ben eczaneye gitmişken alayım dedim. 2 farklı test. Sonra buradan baktım hatalı çıkıyor demişler. Zaten bekleyeceğiz bana da heyecan oldu

Günaydın kızlar dün kasık ağrısından sonra gece inanılmaz bir bacak ağrısı çektim. Dizlerimfen bileklerime kadar vuran bir ağrı sabahta bel ağrısıyla uyandım
Bende bugün pek iyi değilim bel ağrım çok fazla vücudumun her yeri üşütmüşüm gibi ağrıyor hasta olmak istemiyorum bu süreçte 2 gündür de hafif kaşık ağrılarım var

Evet evet aldım. Ama bunlar ilk idrar değil hemde 3. Gün çok erken. Ben eczaneye gitmişken alayım dedim. 2 farklı test. Sonra buradan baktım hatalı çıkıyor demişler. Zaten bekleyeceğiz bana da heyecan oldu
Kanda pozitif kesin sonucu alırız inşaAllah doktor bende 9. Gün için istedi ama nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…