Miralax diye bir marka toz şeklinde yoğurda kayıp yiyorum. Duphalac ı aile hekimleri yazıyor galiba istersen onu da yazdır çöm rahatlattı beniHangi probiyotiği verdiler acaba? Ben kabız değilim ama normal durumda bile ıkınmak gerektiği için strese giriyorum
Çok teşekkür ederimMiralax diye bir marka toz şeklinde yoğurda kayıp yiyorum. Duphalac ı aile hekimleri yazıyor galiba istersen onu da yazdır çöm rahatlattı beni
Hadi bakalım inşallah güzel, şeyler olacakBana cuma gününe kese randevusu verdi
Sabah aç karnına kahvaltıdan 45dk önce bir bardak kefir içerseniz onunda baya faydasını görürsünüz. Ben transfer sonrası her gün içtim ve kabızlık hiç yaşamadımHangi probiyotiği verdiler acaba? Ben kabız değilim ama normal durumda bile ıkınmak gerektiği için strese giriyorum
Bu arada erken olduğunu bile bile yaptım merakımdanEki Görüntüle 3635682 Kızlar dayanamadım test yaptımçok güvenmiyorum açıkçası. Altta ki freely marka hemen çıktı. Hiç beklemedim bile. Üstte ki nimo diye bir marka. Freely 10 üzeri betayı ölçüyormuş nimo ise 25
Selam evet pozitif ama değerinin yükselmesini bekliyoruz kan verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum şimdi aşırı gerildim yine düşük gelecek diye çok korkuyorum bugün hiç modem yokçok güzel keseyi görünce haver verin bize çok mutlu oluyorum bu şekilde olumlu ilerleyince maşallah
Aaaa resmen çift çizgi çıkmış
Burada arattım ama freely hep yalancı pozitif çıkarmış muhtemelen benimkide yalancı pozitifAaaa resmen çift çizgi çıkmışsüperrrr maşaAllah canımmm
İnşallah bende alışırım da 12 haftaya kadar sürmez bu sıkıntı yaayy hadi ya ne güzel İnşallah duyurur kalp atışıda bilmiyorum ki belkide sonra duyurur o konuda tecrübeli değilim
Belli olmaz sen benim söylediğim markayı aldın mıBurada arattım ama freely hep yalancı pozitif çıkarmış muhtemelen benimkide yalancı pozitif
İnşallahHoşgeldin inşallah tutunmuştur annesinekaybın için çok üzgünüm düşüncesi bile çok zor Allah sabrını versin.. Neden olmuş doktor bişey dedimii ? Sabırla deniyoruz cnm Rabbim ne derse o. Kötüyü düşünme Allah verirse yoktan var eder
Eki Görüntüle 3635682 Kızlar dayanamadım test yaptımçok güvenmiyorum açıkçası. Altta ki freely marka hemen çıktı. Hiç beklemedim bile. Üstte ki nimo diye bir marka. Freely 10 üzeri betayı ölçüyormuş nimo ise 25
Duyduk canım hafif 6 haftaymış tam boyu büyüyecek mi diye 10 gün sonra çağırdı doktor eğer her şey normal giderse ayda 1 gidicekmişim sonrasında.•
Darısı basınıza inşallah
İnşallahteşekkür ederim. Aslında kalbi atıyordu düşük de olmadı ama. Çok ciddi bir gelişim sorunu vardı. Kafatası hiç gelişmemişti malesef bir an önce alınması gerek demişlerdi
Evet evet aldım. Ama bunlar ilk idrar değil hemde 3. Gün çok erken. Ben eczaneye gitmişken alayım dedim. 2 farklı test. Sonra buradan baktım hatalı çıkıyor demişler. Zaten bekleyeceğiz bana da heyecan olduBelli olmaz sen benim söylediğim markayı aldın mı
Amin amiiinnn ama muhtemelen yalancı pozitif buOoo maşallah kızzzz inşallah kandada güzel bir değerle görürsün
Bende bugün pek iyi değilim bel ağrım çok fazla vücudumun her yeri üşütmüşüm gibi ağrıyor hasta olmak istemiyorum bu süreçte 2 gündür de hafif kaşık ağrılarım varGünaydın kızlar dün kasık ağrısından sonra gece inanılmaz bir bacak ağrısı çektim. Dizlerimfen bileklerime kadar vuran bir ağrısabahta bel ağrısıyla uyandım
Kanda pozitif kesin sonucu alırız inşaAllah doktor bende 9. Gün için istedi ama nasıl olacak bilmiyorumEvet evet aldım. Ama bunlar ilk idrar değil hemde 3. Gün çok erken. Ben eczaneye gitmişken alayım dedim. 2 farklı test. Sonra buradan baktım hatalı çıkıyor demişler. Zaten bekleyeceğiz bana da heyecan oldu
Amin amiiinnn ama muhtemelen yalancı pozitif bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?