Ağustos ayı transfer olacaklar

Bende bugün pek iyi değilim bel ağrım çok fazla vücudumun her yeri üşütmüşüm gibi ağrıyor hasta olmak istemiyorum bu süreçte 2 gündür de hafif kaşık ağrılarım var
Bende sabah kötüydüm şimdi toparladım. Benim ara ara ayaklarım üşüyor. Dinlen bol bol kaşık ağrısı başka türlü geçmiyor

Bende sabah kötüydüm şimdi toparladım. Benim ara ara ayaklarım üşüyor. Dinlen bol bol kaşık ağrısı başka türlü geçmiyor
Genelde yatıyorum zaten ayaklarım dizlerim benimde ağrıyor. İnşaAllah güzel haber belirtisidir aksi halde üşütmüş olmak istemiyorum. Evde sürekli klima açık maalesef

Genelde yatıyorum zaten ayaklarım dizlerim benimde ağrıyor. İnşaAllah güzel haber belirtisidir aksi halde üşütmüş olmak istemiyorum. Evde sürekli klima açık maalesef
Dün akşam çok vurdu o ayak diz ağrısı. Eşime masaj yaptırdım hafiflerngibi oluyor sonra devam ediyor. Sonra uyuyakalmışım. Sabah ayak ağrım geçmişti ama ama bel ağrısıyla uyandım bu sefer. Dikkat et klimayı olabildiğince kullanmamaya çalış ayaklarını sıcak tut hep

Evet tabiki doktor olmayacak bişeyi yapmaz doktoruma güvendiğim için 4.tedavide de kendisine gittim. Ama burda transfer edilecek güne embriyonun durumu, hasta geçmişi vs bunlara göre karar verilmeli diye düşündüm haliyle tatile göre değil. En nihayetinde tabiki her şeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum stres yapmıyorum öyle düşününce de. İnşallah herkes için süreç hayırlısıyla ve kolaylıkla ilerlesin

Evet transfer günü söyledim hafif kabız gibiyim diye hemen dedi bunları al ıkınma sakın diye. Çok işe yaradı ama şurup ve probiyotik
Ben genel olarak kabizim zaten.Bu surecte iste sorun olmasin diye bol su ve kayisi ile idare ediyorum.Kurtardi suana kadar.Duphalac zarari yok diye biliyorm ama icmek istemedim yine de.Ki dr verdiyse zaten yoktur

Çok iyiElimizden geleni yapiyoruz.Tum cabalarimiza değsin insallah

Ay test görünce şok oldummmBiraz erken gibi dedigin gibi ama ikinci cizgiyi görmek güzel geldiiDaha belirginlerini görürüz gününde inşallah

Ben genel olarak kabizim zaten.Bu surecte iste sorun olmasin diye bol su ve kayisi ile idare ediyorum.Kurtardi suana kadar.Duphalac zarari yok diye biliyorm ama icmek istemedim yine de.Ki dr verdiyse zaten yoktur
Ben de bol su ve kefir tüketiyordum transfer sürecine başladığım günden beri. Ama progesterondan başladığım hafta yavaş yavaş zorlamaya başladı. Doktorumda verince kullandım çok rahatladım. Aklında bulunsun. Bende bir zararı olacağını düşünmüyorum olsaydı vermezdi

Ay test görünce şok oldummmBiraz erken gibi dedigin gibi ama ikinci cizgiyi görmek güzel geldiiDaha belirginlerini görürüz gününde inşallah
Evet evet hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi gördüm yalancı olma ihtimali yüksek ama bu bile mutlu etti amiiiinnn inşallah

Bende bugün pek iyi değilim bel ağrım çok fazla vücudumun her yeri üşütmüşüm gibi ağrıyor hasta olmak istemiyorum bu süreçte 2 gündür de hafif kaşık ağrılarım var
Benim de cok olmamakla birlikte belimin sol tarafına yine agri giriyor ara ara.sağ tarafa da elektrik carpmasi gibi kramp girdi az önce.Baska da bir sey yok
C vitamininden zengin bir seyler tüket canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…