Yarın arayıp özel hastaneye soracağımBence çıkar acilden alırlar muhtemelen ve bir kaç saate çıkarır
Çok mutlu oldum gercekten maşallah süphanallahhHiç korkma canım kaç ile basladı değer? Benim ikinci değerim yüzde 55-60 arttı demişlerdi mesela 3. De yükseldi.Keseyi gördük embriyo ve hafif kalp atışı da duyuldu inş güzel ilerlet.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hiç korkma canım kaç ile basladı değer? Benim ikinci değerim yüzde 55-60 arttı demişlerdi mesela 3. De yükseldi.Keseyi gördük embriyo ve hafif kalp atışı da duyuldu inş güzel ilerlet.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet çift embriyo yok çift embrıyo için düşük değer diye biliyorum o yüzden korkuyorum zatenCok cok iyi degil mi ya cift embriyo dimi
Sonucum 2867 çıktı çok şükür yine istediğim kadar yükselmemeiş ama yükselmiş çok şükür AllahımÇok güzel artmış canım maşallahhiç stres olma artık bak süper kese randevusu verir artık
Pek yok,belim daha çok.Kasık ağrın falan var mı peki
Ay maşallah darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahBenim kanda pozitif henüz kese görmedim
Çok mutlu oldum gercekten maşallah süphanallahhçok güzel bir duygu olmalı kalp atışı Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah benimde sonucum çıktı 2867 perşembe günüde randevu verdi doktor inşallah bizde görebiliriz dua edin nolurrr hamilelerin duası kabul olur
Ayy çok şükür canım çok sevindim son adetten mi hesapladılar haftasını. Eğer öyleyse cuma günü benimde 6.hafta olacak. Ayy çok heyecanlıyım bende
Yaaa maşallahAy hemde nasıl şimdiye kadar heyecan yoktu bir de ben hep olumsuzunu düşünen biriyim maalesefçok mutlu olduk eşimle biide kesenin en köşesine saklanmıştı embriyo hoca da dedi kocaman olmuş kese en köşeye kaçmış diyor bu arada senin değerin çok iyi maşallah çift transfer miydi ikiz olabilir mi yoksa Allah hepimize inş sağlıklı bebekler nasip etsin hep dua ediyorum kuzum merak etme
Yaaa maşallahamin canım Allah razı olsun Allah'ım sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çift transfer canlı embriyordu benimki bugün 22. Günümdeyim transfer dahil Umarim ikiside tutmuştur ama okuduğum kadarıyla ikisi tutsaydı değerimin daha yüksek olması gerekiyormuş bilmiyorum bakalım artık doktor ne diycek hayırlısı olsunda inşallah
Amin inşallahAynen hangisi hayırlısı ise senin için o olsun.kaç kez kan verdin? Ben 3 kez kan verdim 3. Değerim 1748 idi bir daha vermedim kan asistanlar gerek yok kese görmeye gidebilirsin dediler
Amin inşallahBugünle birlikte 5 kez verdim bnde sen kaçıncı gününde bu değere ulaşmıştın bnm 22. Gün
Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah süreçlerimiz11. 13. 15. Gün verdim sonuncu 15. Gün 1748 di.asistanlar tekrar kan verme kese bekle dedi canım
Pek yok bel daha çok benim.Kasık ağrın falan var mı peki
Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah süreçlerimizşuan hareket olarak biraz daha rahatladım mı benim ağrılarım hala çık var azcık ayağa kalkmama belim ağrıyor hemen kasıklarımda aynı şekilde birde sanki gripmişim gibi boğazın ağrıyor burnum tıkanıyor ama bunun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum sizdede var mi
Benim doktorum kesinlikle yasakladı. Çay, kahve; bitki çaylarının her türlüsü yasak dedi. çok canım çekerse sıcak su içiyorum çay niyetine :)Kızlar transfer sonrası günlerde çay kahve içiyor musunuz ?
Hımm anladım belkide banada biyerden bulaştı yada havadan dediğin gibi . Bu süreçte hiç lekelenme gibi bişey yaşadın mı bana hiç olmadı bnde korkuyorum açıkcasıKasık ağrısı ayağa kalkarken oluyor çok bu ara arada bel ağrısı.burun ve geniz yanması bende var eşim hasta bana bulaştı sanıyorum iki gündür hava değişiminden olabilir o canım.doktor kasık ağrın artarsa korkma çünkü rahim büyüyor normal dedi.ama kanama olursa pembe bile olsa doktora gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?