Ağustos ayı transfer olacaklar

Çok mutlu oldum gercekten maşallah süphanallahh çok güzel bir duygu olmalı kalp atışı Allah'ım hepimize nasip etsin inşallahbenimde sonucum çıktı 2867 perşembe günüde randevu verdi doktor inşallah bizde görebiliriz dua edin nolurrr hamilelerin duası kabul olur

Çok güzel artmış canım maşallah hiç stres olma artık bak süper kese randevusu verir artık
Sonucum 2867 çıktı çok şükür yine istediğim kadar yükselmemeiş ama yükselmiş çok şükür Allahım perşembe gidicez doktora kese görmeye demedi ama perşembe yanıma gelin dedi inşallah kese için çağırmıştır bilmiyorum ki bi muallakta kaldım açıkcası ama inşallah görürüz sizin değeriniz kaç şuan kese günü vermişti dr demi

Ay hemde nasıl şimdiye kadar heyecan yoktu bir de ben hep olumsuzunu düşünen biriyim maalesef çok mutlu olduk eşimle biide kesenin en köşesine saklanmıştı embriyo hoca da dedi kocaman olmuş kese en köşeye kaçmış diyor bu arada senin değerin çok iyi maşallah çift transfer miydi ikiz olabilir mi yoksa Allah hepimize inş sağlıklı bebekler nasip etsin hep dua ediyorum kuzum merak etme

Ayy çok şükür canım çok sevindim son adetten mi hesapladılar haftasını. Eğer öyleyse cuma günü benimde 6.hafta olacak. Ayy çok heyecanlıyım bende

Evet son adete göre hesapladı canım bir de internette selçukselçuk diye bir tüp bebek doktoru var onun sitesine yazıyorsun embriyo transferi tarihi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu otomatik çıkarıyor.doğru hesaplamış hep ordan bakıyodum bende.inş senin de güzel haberlerini bekliyorum.

Yaaa maşallah amin canım Allah razı olsun Allah'ım sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çift transfer canlı embriyordu benimki bugün 22. Günümdeyim transfer dahil Umarim ikiside tutmuştur ama okuduğum kadarıyla ikisi tutsaydı değerimin daha yüksek olması gerekiyormuş bilmiyorum bakalım artık doktor ne diycek hayırlısı olsunda inşallah

Aynen hangisi hayırlısı ise senin için o olsun.kaç kez kan verdin? Ben 3 kez kan verdim 3. Değerim 1748 idi bir daha vermedim kan asistanlar gerek yok kese görmeye gidebilirsin dediler

Aynen hangisi hayırlısı ise senin için o olsun.kaç kez kan verdin? Ben 3 kez kan verdim 3. Değerim 1748 idi bir daha vermedim kan asistanlar gerek yok kese görmeye gidebilirsin dediler
Amin inşallah Bugünle birlikte 5 kez verdim bnde sen kaçıncı gününde bu değere ulaşmıştın bnm 22. Gün

Kızlar bana estrofemi bırakabilirsin artık dediler kalp atışı sonrası.sizlere de direk bıraktırdılar mı?

11. 13. 15. Gün verdim sonuncu 15. Gün 1748 di.asistanlar tekrar kan verme kese bekle dedi canım
Anladım canım hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah süreçlerimiz şuan hareket olarak biraz daha rahatladım mı benim ağrılarım hala çık var azcık ayağa kalkmama belim ağrıyor hemen kasıklarımda aynı şekilde birde sanki gripmişim gibi boğazın ağrıyor burnum tıkanıyor ama bunun ilaçlardan olduğunu düşünüyorum sizdede var mi

Kasık ağrısı ayağa kalkarken oluyor çok bu ara arada bel ağrısı.burun ve geniz yanması bende var eşim hasta bana bulaştı sanıyorum iki gündür hava değişiminden olabilir o canım.doktor kasık ağrın artarsa korkma çünkü rahim büyüyor normal dedi.ama kanama olursa pembe bile olsa doktora gel dedi

Hımm anladım belkide banada biyerden bulaştı yada havadan dediğin gibi . Bu süreçte hiç lekelenme gibi bişey yaşadın mı bana hiç olmadı bnde korkuyorum açıkcası ev işleri ne durumda yapıyor musun ben makineden bulaşık boşaltma doldurma yemek yapma yemek yeme dışında birde annemlere gidiyorum ama ortada genelde hep uzanıyorum başka bişey yapmıyorum hala korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…