Ağustos ayı transfer olacaklar

Benim bacaklarımda ayaklarımda değişik bir his var huzursuz ayak sendromu gibi uyutmuyor şuan bile uyuyamıyorum

İnşallah benim dün akşam ayaklarım çok ağrıdı. Bu sabahta bel ağrısı yaşadım. Ve ara ara gelen kasık ağrım var. Ama tabi ilaç etkisi olma ihtimali yüksek. Var mı sizin belirtiniz ?
Benimde belimde sızı oluyor. Bazen baldırıma vuran. Ama çok hafif. Bu sabah wcye kalkınca da sağ kasığımda kasılma oldu. Başka da Birşey hissetmiyorum zaten. Genelde kaçıncı gün nasıl belirtiler başlıyor anlayamıyorum daha önce 1 kez kimyasal oldum ama oda hafif bel ağrısıydı

Ah şu kramplar. Normal mi dünden beri bana da giriyor deli olacağım. Diyorum ki tuttu şimdiden vücudumdaki calsiyum ve magnezyumu mu çekiyor bu veletler boynuma bile kramp girdi

Benim bacaklarımda ayaklarımda değişik bir his var huzursuz ayak sendromu gibi uyutmuyor şuan bile uyuyamıyorum
Dün gecemi özetlemişsin. Huzursuz ayak sendromu yaşadım resmen. Ben kalktım saat 5 de uzanıyorum öyle tavana baka baka

Hı anladım benden de 9. gün istedi ama bence 10 -12. günler daha sağlıklı sonuç alınır
Genelde 3. Gün embriyosu 12-13 günlər test isteniyor. 5. Gün embriyosunda da 9. Gün. Zaten 9. Gün sonrası yine 11. Gün isteyecekler.ben doktoruna çok güveniyorum bilmiyorum niye.

Oh afiyet olsun benimde yürüyüş sonraları ve özellikle akşamları ağrım artıyor

Valla hangileri ilaçların etkileri hangileri hamilelik bende bilmiyorum hiç belirti olmayanda var ilk günden belirti yaşayanda veya sonra belirtisi başlayanda keşke kesin ve net bir belirtisi olsada oradan anlasak

Kesin bilgi değil ama hurma yemeyin dilerseniz. Hurma son aylarda doğumu kolaylaştırması için yenilmesi öneriliyor. Şimdi tersini düşününce zararı olmasın.

Kesin bilgi değil ama hurma yemeyin dilerseniz. Hurma son aylarda doğumu kolaylaştırması için yenilmesi öneriliyor. Şimdi tersini düşününce zararı olmasın.
Doktorumla konuştum aslında ne yiyebilirim konusunda. Hiç bir kisitlamam yok sadece çiğ ürün tüketmeyin ve pastorize edilmiş süt iscin dedi. Kahve günde 1 küçük bardak izin var ben onu da içmedim .ama dikkatiniz için teşekkür ederim

Benimki bu sabah daha da belirginleşti kızlar.insallah kanda da çıkar bu arada fotolardakilar çok silik çıkıyor elimde fotodakindan daha koyu

Eklentiler

• IMG_20250827_100920.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…