Aa transferden sonraki 2. gün mü istemişDoktordan doktora değişiyor .benim doktorum arkadaşından da 2 gün sonra yine istemiş kan tahlili
Benim bacaklarımda ayaklarımda değişik bir his var huzursuz ayak sendromu gibi uyutmuyor şuan bile uyuyamıyorumGüncelleme:Yürüyüşe cıktım yavaş yavaş 15dk yuruduk.Belime kramplar girmeye devam ediyor.
bacaklarimda da ağrı var biraz.Yağmur oncesi bizim bacaklarimiz agrir hep annemin teyzemin falan oyle bir agrii
Bide canim cok tatli istedii biraz vicdan azabiyla birlikte ekler yiyecegim
Benimde belimde sızı oluyor. Bazen baldırıma vuran. Ama çok hafif. Bu sabah wcye kalkınca da sağ kasığımda kasılma oldu. Başka da Birşey hissetmiyorum zaten. Genelde kaçıncı gün nasıl belirtiler başlıyor anlayamıyorum daha önce 1 kez kimyasal oldum ama oda hafif bel ağrısıydıİnşallahbenim dün akşam ayaklarım çok ağrıdı. Bu sabahta bel ağrısı yaşadım. Ve ara ara gelen kasık ağrım var. Ama tabi ilaç etkisi olma ihtimali yüksek. Var mı sizin belirtiniz ?
Ah şu kramplar. Normal mi dünden beri bana da giriyor deli olacağım. Diyorum ki tuttu şimdiden vücudumdaki calsiyum ve magnezyumu mu çekiyor bu veletlerGüncelleme:Yürüyüşe cıktım yavaş yavaş 15dk yuruduk.Belime kramplar girmeye devam ediyor.
bacaklarimda da ağrı var biraz.Yağmur oncesi bizim bacaklarimiz agrir hep annemin teyzemin falan oyle bir agrii
Dün gecemi özetlemişsin. Huzursuz ayak sendromu yaşadım resmen. Ben kalktım saat 5 de uzanıyorum öyle tavana baka bakaBenim bacaklarımda ayaklarımda değişik bir his var huzursuz ayak sendromu gibi uyutmuyor şuan bile uyuyamıyorum
Yok yok transferden sonra 9 gün ve sonuçtan 2 gün sonraAa transferden sonraki 2. gün mü istemiş
Bende çok kötü oluyorum uyutmuyor bir kaç gecedir var mafediyor beniDün gecemi özetlemişsin. Huzursuz ayak sendromu yaşadım resmen. Ben kalktım saat 5 de uzanıyorum öyle tavana baka baka
Hı anladım benden de 9. gün istedi ama bence 10 -12. günler daha sağlıklı sonuç alınırYok yok transferden sonra 9 gün ve sonuçtan 2 gün sonra
Genelde 3. Gün embriyosu 12-13 günlər test isteniyor. 5. Gün embriyosunda da 9. Gün. Zaten 9. Gün sonrası yine 11. Gün isteyecekler.ben doktoruna çok güveniyorum bilmiyorum niye.Hı anladım benden de 9. gün istedi ama bence 10 -12. günler daha sağlıklı sonuç alınır
Sizinki kaçıncı gün embriyosu hangi gün test istedilerGenelde 3. Gün embriyosu 12-13 günlər test isteniyor. 5. Gün embriyosunda da 9. Gün. Zaten 9. Gün sonrası yine 11. Gün isteyecekler.ben doktoruna çok güveniyorum bilmiyorum niye.
Bende 5. Gün emriyosu transfer+9. Gün yani 29 i test istediler.yarin sabah inşallah kan tahliline gidiyorum.Sizinki kaçıncı gün embriyosu hangi gün test istediler
Oh afiyet olsunGüncelleme:Yürüyüşe cıktım yavaş yavaş 15dk yuruduk.Belime kramplar girmeye devam ediyor.
Valla hangileri ilaçların etkileri hangileri hamilelik bende bilmiyorumBenimde belimde sızı oluyor. Bazen baldırıma vuran. Ama çok hafif. Bu sabah wcye kalkınca da sağ kasığımda kasılma oldu. Başka da Birşey hissetmiyorum zaten. Genelde kaçıncı gün nasıl belirtiler başlıyor anlayamıyorum daha önce 1 kez kimyasal oldum ama oda hafif bel ağrısıydı
Kesin bilgi değil ama hurma yemeyin dilerseniz. Hurma son aylarda doğumu kolaylaştırması için yenilmesi öneriliyor. Şimdi tersini düşününce zararı olmasın.Çiğ ve kavrulmuş fark etmez hatta hurmanın içine koydum yedim üstünden de sıcak süt içtim. Bu arada zaten transfer sonrası rahim kasılması sonrasi kabızlık oluyormuş. Ben bunu daha önce duydum diye önlem aldım.sabah kalkınca bir iki deniz bir iki badem Bir iki fındık. Kaju hepsi 1 dolu avuç olacak kadar yiyorum.
Doktorumla konuştum aslında ne yiyebilirim konusunda. Hiç bir kisitlamam yok sadece çiğ ürün tüketmeyin ve pastorize edilmiş süt iscin dedi. Kahve günde 1 küçük bardak izin var ben onu da içmedim .ama dikkatiniz için teşekkür ederimKesin bilgi değil ama hurma yemeyin dilerseniz. Hurma son aylarda doğumu kolaylaştırması için yenilmesi öneriliyor. Şimdi tersini düşününce zararı olmasın.
Bugün yarım türk kahvesi içicem valla
Normal kaset test dimi bu. MaşallahBenimki bu sabah daha da belirginleşti kızlar.insallah kanda da çıkarbu arada fotolardakilar çok silik çıkıyor elimde fotodakindan daha koyu
Evet normal kaset test.Normal kaset test dimi bu. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?