Ağustos ayı transfer olacaklar

Ben aslında cuma günü 7. Günümüz ya erken gebelik testi aldım onu yapsam mı diyorum

Ben aslında cuma günü 7. Günümüz ya erken gebelik testi aldım onu yapsam mı diyorum
Çok heyecanlı bazıları yapıyormuş ama ben cesaret edemedim. O zaman sen benden önce öğrenirsin güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle Senin tek mi çift miydi

Ben öyle cabuk tedirgin olan biri de hic degilimdir neden aklima ilk gelen o oldu bilmiyorum.
Kendimi zorlamayaym diye mutfak cekmecelerini acmiyorm sert aciliyor diye,sakın sakın byle sacma bisey olsun.Buna uzuldum daha cokk.Insallah bir sey olmamistir

Hayır hiçbir şey olmamıştır bana doktor transferden sonraki gün normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi. İşe gidebilirsiniz ev işlerini hafifçe yapabilirsiniz dedi. Sadece ağır kaldırmayı önermiyorlar o da 5 kilo falan. İçin rahat olsun hiçbir şey olmamıştır hamileliğini bilmeyenleri düşün içini rahatlat canım nasibi varsa tutacak o bebiş

Insallahİçime su serptin,tesekkür ederimmm

Çok heyecanlı bazıları yapıyormuş ama ben cesaret edemedim. O zaman sen benden önce öğrenirsin güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle Senin tek mi çift miydi
Benim 5. gün embriyosu tek transfer senin peki

Üzülme streslenme bişey olmamıştır. Bak bende ilk bir iki gün çok evhamlıydım yanlış mı kalktım sertmi yattım dolaba uzandım makineye eğildim diye kendimi yedim vicdan azabından. Sonra dedimki ya bu insani hareketler sonucu düşen tutmayan bişey olsa tüp bebekten ziyada bu tutunma konusu mevzu olurdu doktorlar transferden sonra sadece yatacaksınız hiç bişey yapmayacaksınız derlerdi veya gebeliğşnşnnilk günleri çoğu kadın bilmez Allah bilir ne işler yapıyorlardır dedim rahatlattım kendimi sende öyle düşün hiç canını sıkma

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Büyük geçmiş olsun ...pislikler yüzünden hep korku içindeyiz sakinleş dualar oku canim ...

Bizimde benzer sorun oldu canım. Sperm sayımız gayet iyiydi yinede sperm dna hasar testi yaptırdık ve o da normal geldi. Bir de ikimizde kromozom analizi testi verdik. Benimde yumurta sayım gayet iyiydi ama demek ki kalitede sorun var diye düşünüyorum. Size hangi takviyeleri verdi acaba paylaşabilir misin

Tam olarak öyle telkin etmeye calisiyorum ben de kendimiŞu ilk asamayi bi gecseydik hayirlisyla

Kuzum maxiper eşim için günde 3 benim için 2 epatrench omega balık yağı bir de z fol kombi bir takviye verdi en önemlisi maxiper ve omega çünkü balık yağının üreme sağlığı üzerindeki etkileri kanıtlanmış. Maxiper de miyoinositol ve l karnitin mevcut biz daha önce proxeed plus ve çakşır kökü macunu ile ileri hareketli sperm sayısını arttırmıştık ama mesela sonraki ay sonuçlar daha kötü gelmişti öyle olunca onu bıraktık. Şimdi hiç takviye olmamasına rağmen total sayı çok düşük ama ileri hareket yüzde 40 gelmişti. Önemli olan ileri hareket zaten.Ben en önemli şeyin stres olduğunu düşünüyorum bir de gerçekten 3-6 ay temiz beslenmek lazım.

Ek olarak beslenme listesi verdi

Eklentiler

• 17563200268459194691629500489277.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…