- 28 Mayıs 2025
- 11
- 3
- 1
Ben aslında cuma günü 7. Günümüz ya erken gebelik testi aldım onu yapsam mı diyorum
Çok heyecanlı bazıları yapıyormuş ama ben cesaret edemedim. O zaman sen benden önce öğrenirsin güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyleBen aslında cuma günü 7. Günümüz ya erken gebelik testi aldım onu yapsam mı diyorum
Ben öyle cabuk tedirgin olan biri de hic degilimdir neden aklima ilk gelen o oldu bilmiyorum.Ayyy çok üzüldüm ve çok iyi anladım canım o saniyelik anda gelen düşünceler korkuya sebep oluyor ve biliyor musun böyle anlarda ben de çok korkarım evde tekken bazen kapıdan seslenirim oraya bırakır mısınız falan diye, neden böyle bilmiyorum amabence bir şey olmamıştır bebişe hiç korkma anlık bir şey duygularımıza engel olamayız sonuçta vücudumuz onları tolere edebilir hep öyle düşün
Hayır hiçbir şey olmamıştır bana doktor transferden sonraki gün normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi. İşe gidebilirsiniz ev işlerini hafifçe yapabilirsiniz dedi. Sadece ağır kaldırmayı önermiyorlar o da 5 kilo falan. İçin rahat olsun hiçbir şey olmamıştır hamileliğini bilmeyenleri düşün içini rahatlat canımBen öyle cabuk tedirgin olan biri de hic degilimdir neden aklima ilk gelen o oldu bilmiyorum.
Kendimi zorlamayaym diye mutfak cekmecelerini acmiyorm sert aciliyor diye,sakın sakın byle sacma bisey olsun.Buna uzuldum daha cokk.Insallah bir sey olmamistir
InsallahHayır hiçbir şey olmamıştır bana doktor transferden sonraki gün normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi. İşe gidebilirsiniz ev işlerini hafifçe yapabilirsiniz dedi. Sadece ağır kaldırmayı önermiyorlar o da 5 kilo falan. İçin rahat olsun hiçbir şey olmamıştır hamileliğini bilmeyenleri düşün içini rahatlat canımnasibi varsa tutacak o bebiş
Ne demekInsallahİçime su serptin,tesekkür ederimmm
Benim 5. gün embriyosu tek transfer senin pekiÇok heyecanlı bazıları yapıyormuş ama ben cesaret edemedim. O zaman sen benden önce öğrenirsin güzel sonuçlarını bekliyorum inşallah bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyleSenin tek mi çift miydi
Canımmm inşaAllahhhHeveslerimiz yarıda kalmasin insallah 9 aylik paytak yuruyuslerimizi de görelim
Az once cok sacma bir sey yasadimm ve korkuyorum.Evde yalnizim bir sey siparis etmistim eve,kurye geldi ustumde pijama var diye kapiyi kucucuk acip teslim aldim paketi.Sonra kapiyi kapamaya calistim kapanmiyor,biri itiyor sanki.Kurye iceri girmeye calisiyor sanip kapiyi bayagi var gucumle ittirmeye calisiyorum kapanmiyo asla.Bi süre öyle cebellesip pes ettim en sonunda kapiyi acip bir baktim temizlikci bayan merdivenleri sildigi icin ayakkabilari yigmis kapinin eşiğine,ayakkabilardan biri sıkışmış ondan kapanmiyomus.Kapiyi kucucuk acip hizlica alip kapataym derken hic farketmemisim.Aklima da neden kuryenin iceri girmeye calistigi geldi bilmiyorm ama kapiyi iterken epey kuvvet uyguladim ve bayagi korku yasadim,kalbim kut kut atiyodu.Kendimi sakinlestirmeye calistim hemen ama cok korkuyorum bir b
Üzülme streslenme bişey olmamıştır. Bak bende ilk bir iki gün çok evhamlıydım yanlış mı kalktım sertmi yattım dolaba uzandım makineye eğildim diye kendimi yedim vicdan azabından. Sonra dedimki ya bu insani hareketler sonucu düşen tutmayan bişey olsa tüp bebekten ziyada bu tutunma konusu mevzu olurdu doktorlar transferden sonra sadece yatacaksınız hiç bişey yapmayacaksınız derlerdi veya gebeliğşnşnnilk günleri çoğu kadın bilmez Allah bilir ne işler yapıyorlardır dedim rahatlattım kendimi sende öyle düşün hiç canını sıkmaAz once cok sacma bir sey yasadimm ve korkuyorum.Evde yalnizim bir sey siparis etmistim eve,kurye geldi ustumde pijama var diye kapiyi kucucuk acip teslim aldim paketi.Sonra kapiyi kapamaya calistim kapanmiyor,biri itiyor sanki.Kurye iceri girmeye calisiyor sanip kapiyi bayagi var gucumle ittirmeye calisiyorum kapanmiyo asla.Bi süre öyle cebellesip pes ettim en sonunda kapiyi acip bir baktim temizlikci bayan merdivenleri sildigi icin ayakkabilari yigmis kapinin eşiğine,ayakkabilardan biri sıkışmış ondan kapanmiyomus.Kapiyi kucucuk acip hizlica alip kapataym derken hic farketmemisim.Aklima da neden kuryenin iceri girmeye calistigi geldi bilmiyorm ama kapiyi iterken epey kuvvet uyguladim ve bayagi korku yasadim,kalbim kut kut atiyodu.Kendimi sakinlestirmeye calistim hemen ama cok korkuyorum bir sey olduysa diye
Aynı benim de ilk denemeBenim 5. gün embriyosu tek transfer senin peki
Aynn ben de ağladım. Önce hemşire mesaj attı sonra hemen arkadan doktor aradı. Ben hâlâ ama bugün de benim lekelenmem oldu diyorum. Şok olmuştum çünkü iyice ümidim azalmıştı. Lekelenme falan uzun sürünce heralde negatif diye düşünmeye başlamıştım
Antalya merkezde misin senAynı benim de ilk deneme
Büyük geçmiş olsun ...pislikler yüzünden hep korku içindeyizAz once cok sacma bir sey yasadimm ve korkuyorum.Evde yalnizim bir sey siparis etmistim eve,kurye geldi ustumde pijama var diye kapiyi kucucuk acip teslim aldim paketi.Sonra kapiyi kapamaya calistim kapanmiyor,biri itiyor sanki.Kurye iceri girmeye calisiyor sanip kapiyi bayagi var gucumle ittirmeye calisiyorum kapanmiyo asla.Bi süre öyle cebellesip pes ettim en sonunda kapiyi acip bir baktim temizlikci bayan merdivenleri sildigi icin ayakkabilari yigmis kapinin eşiğine,ayakkabilardan biri sıkışmış ondan kapanmiyomus.Kapiyi kucucuk acip hizlica alip kapataym derken hic farketmemisim.Aklima da neden kuryenin iceri girmeye calistigi geldi bilmiyorm ama kapiyi iterken epey kuvvet uyguladim ve bayagi korku yasadim,kalbim kut kut atiyodu.Kendimi sakinlestirmeye calistim hemen ama cok korkuyorum bir sey olduysa diye
Bizimde benzer sorun oldu canım. Sperm sayımız gayet iyiydi yinede sperm dna hasar testi yaptırdık ve o da normal geldi. Bir de ikimizde kromozom analizi testi verdik. Benimde yumurta sayım gayet iyiydi ama demek ki kalitede sorun var diye düşünüyorum. Size hangi takviyeleri verdi acaba paylaşabilir misinSperm dna hasarı ve yumurta kalitesi. Açıkçası onlar da çok üzüldüler embriyoloğumuz çok tatlı yani çıkınca bana sarıldılar öyle söyleyim. Yumurta ve sperm buluştuğunda olması gereken hücresel patlamanın oluşmadığını söyledi. Sizin sayılarınız iyi, bu yüzde 1 ihtimaldir ve sana denk geldi dedi hatta ben hocam ileri tetkik yapalım dedim bana dedi ki hiç gerek yok çünkü ileri hareket iyi sperm sayısı iyi yumurta sayısı iyi demek ki kalitede sorun var sperm dna sını ve yumurtalarını güçlendireceğiz bu da test yapsan da yapmasan da takviye ile 3 ay da anca düzelecek bir şey. Dinlen dedi rahim ameliyatı yapalım belki doğal gebelik bile oluşabilir o süreçte kendini hazır hissettiğinde tekrar deneyelim dedi. Biz de bu yıl çok yıprandık dolayısıyla eşim şu an asla istemiyor bir 7 8 ay kadar çocuk düşünmek istemiyoruz çünkü artık olumsuz sonuçtan çok bunaldık. Sonrasında tekrar deneyecek olursam merkezi değiştirebilirim tabi ki.
Sakinim simdi,bir sey olmamistir diye dusunmeye calisiyorum,esim de rahatlatti biraz.Tesekkur ederimBüyük geçmiş olsun ...pislikler yüzünden hep korku içindeyizsakinleş dualar oku canim ...
Tam olarak öyle telkin etmeye calisiyorum ben de kendimiÜzülme streslenme bişey olmamıştır. Bak bende ilk bir iki gün çok evhamlıydım yanlış mı kalktım sertmi yattım dolaba uzandım makineye eğildim diye kendimi yedim vicdan azabından. Sonra dedimki ya bu insani hareketler sonucu düşen tutmayan bişey olsa tüp bebekten ziyada bu tutunma konusu mevzu olurdu doktorlar transferden sonra sadece yatacaksınız hiç bişey yapmayacaksınız derlerdi veya gebeliğşnşnnilk günleri çoğu kadın bilmez Allah bilir ne işler yapıyorlardır dedim rahatlattım kendimi sende öyle düşün hiç canını sıkma
Az kaldıTam olarak öyle telkin etmeye calisiyorum ben de kendimiŞu ilk asamayi bi gecseydik hayirlisyla
Bend eoyle panik stresli biriyim..9 Eylül transfer olucam rabbim sakinlik versin bizlereSakinim simdi,bir sey olmamistir diye dusunmeye calisiyorum,esim de rahatlatti biraz.Tesekkur ederim
Kuzum maxiper eşim için günde 3 benim için 2 epatrench omega balık yağı bir de z fol kombi bir takviye verdi en önemlisi maxiper ve omega çünkü balık yağının üreme sağlığı üzerindeki etkileri kanıtlanmış. Maxiper de miyoinositol ve l karnitin mevcut biz daha önce proxeed plus ve çakşır kökü macunu ile ileri hareketli sperm sayısını arttırmıştık ama mesela sonraki ay sonuçlar daha kötü gelmişti öyle olunca onu bıraktık. Şimdi hiç takviye olmamasına rağmen total sayı çok düşük ama ileri hareket yüzde 40 gelmişti. Önemli olan ileri hareket zaten.Ben en önemli şeyin stres olduğunu düşünüyorum bir de gerçekten 3-6 ay temiz beslenmek lazım.Bizimde benzer sorun oldu canım. Sperm sayımız gayet iyiydi yinede sperm dna hasar testi yaptırdık ve o da normal geldi. Bir de ikimizde kromozom analizi testi verdik. Benimde yumurta sayım gayet iyiydi ama demek ki kalitede sorun var diye düşünüyorum. Size hangi takviyeleri verdi acaba paylaşabilir misin
Evet sennAntalya merkezde misin sen
Manavgattayım bendeEvet senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?