Ağustos ayı transfer olacaklar

Benim iki gebeliğim negatif sonuçlandı. Şöyle doya doya sevinemiyorum bile

O kadar haklısın ki. Doya doya sevinemedim bende. İlk kan değerinde baya bir ağladım ve sonrasında herşey nötr oldu. Mutluyum ama endişeliyimde acaba kese varmı acaba kalp duyulcakmı ? Gerçekten hamile miyim hala emin değilim

Aynn ben de ağladım. Önce hemşire mesaj attı sonra hemen arkadan doktor aradı. Ben hâlâ ama bugün de benim lekelenmem oldu diyorum. Şok olmuştum çünkü iyice ümidim azalmıştı. Lekelenme falan uzun sürünce heralde negatif diye düşünmeye başlamıştım

Ben migrosta filede kapali paketlerde satilan dondurulmus somonlardan cok yedim.Bir sorun yasamadimm buzlugumda hala var,aksam da yemeyi dusunuyordum hatta
Bende fileden aldım hem transfer öncesi hem sonrası yedim hep bugün akşama da yapacaktım gün içinde kefir içtim belki zararınolur diye tavuk yapacağım

Ay inanmıyorum bu kadar tesadüf olur evet annem dua etmişti herkese her an adet olacak gibi hissediyorum çok pozitif hissediyordum ama böyle olunca modum düşüyor

Ay inanmıyorum bu kadar tesadüf olur evet annem dua etmişti herkese her an adet olacak gibi hissediyorum çok pozitif hissediyordum ama böyle olunca modum düşüyor
Evet tesadüf gerçekten hatta anneniz öyle diyince aklıma kendi annem geldi ve tutamadım kendimi ağladım modun düşmesin normalmiş adet sancısı çekmek falan senden de mi 31 ağustosta istediler kan tahlili

Kızlar bacak ağrısı olanlar bir çözüm bulabildiniz mi ? Ne yaparak rahatlattınız bacaklarınızı ? Başladı yine bacak ağrım benim

Kızlar malesef benim hiç döllenen olmadı ve bizim durumumuza bu yüzde 1 ihtimalmiş çünkü sayılar iyi ama geldi bizi buldu. Biz uzun süre düşünmüyoruz artık
Merkezden kaynaklı olabilir mi ya her şey yolunda gidiyordu senin. Az döllenir anlarim da nasıl hiçbiri dollenmez. Doktor ne diyor canım

Evet tesadüf gerçekten hatta anneniz öyle diyince aklıma kendi annem geldi ve tutamadım kendimi ağladım modun düşmesin normalmiş adet sancısı çekmek falan senden de mi 31 ağustosta istediler kan tahlili
Yaa evet pazar sabah erkenden vermek istiyorum tahlil. Kaset test almadım önceki travmatik deneyimlerden sonra direkt kan vermek istiyorum. Sen

Az once cok sacma bir sey yasadimm ve korkuyorum.Evde yalnizim bir sey siparis etmistim eve,kurye geldi ustumde pijama var diye kapiyi kucucuk acip teslim aldim paketi.Sonra kapiyi kapamaya calistim kapanmiyor,biri itiyor sanki.Kurye iceri girmeye calisiyor sanip kapiyi bayagi var gucumle ittirmeye calisiyorum kapanmiyo asla.Bi süre öyle cebellesip pes ettim en sonunda kapiyi acip bir baktim temizlikci bayan merdivenleri sildigi icin ayakkabilari yigmis kapinin eşiğine,ayakkabilardan biri sıkışmış ondan kapanmiyomus.Kapiyi kucucuk acip hizlica alip kapataym derken hic farketmemisim.Aklima da neden kuryenin iceri girmeye calistigi geldi bilmiyorm ama kapiyi iterken epey kuvvet uyguladim ve bayagi korku yasadim,kalbim kut kut atiyodu.Kendimi sakinlestirmeye calistim hemen ama cok korkuyorum bir sey olduysa diye

Merkezden kaynaklı olabilir mi ya her şey yolunda gidiyordu senin. Az döllenir anlarim da nasıl hiçbiri dollenmez. Doktor ne diyor canım
Sperm dna hasarı ve yumurta kalitesi. Açıkçası onlar da çok üzüldüler embriyoloğumuz çok tatlı yani çıkınca bana sarıldılar öyle söyleyim. Yumurta ve sperm buluştuğunda olması gereken hücresel patlamanın oluşmadığını söyledi. Sizin sayılarınız iyi, bu yüzde 1 ihtimaldir ve sana denk geldi dedi hatta ben hocam ileri tetkik yapalım dedim bana dedi ki hiç gerek yok çünkü ileri hareket iyi sperm sayısı iyi yumurta sayısı iyi demek ki kalitede sorun var sperm dna sını ve yumurtalarını güçlendireceğiz bu da test yapsan da yapmasan da takviye ile 3 ay da anca düzelecek bir şey. Dinlen dedi rahim ameliyatı yapalım belki doğal gebelik bile oluşabilir o süreçte kendini hazır hissettiğinde tekrar deneyelim dedi. Biz de bu yıl çok yıprandık dolayısıyla eşim şu an asla istemiyor bir 7 8 ay kadar çocuk düşünmek istemiyoruz çünkü artık olumsuz sonuçtan çok bunaldık. Sonrasında tekrar deneyecek olursam merkezi değiştirebilirim tabi ki.

Yüzde bir ihtimalin gelip seni bulması gerçekten çok can sıkıcı. Vardır bir hayır diyelim. Üzme kendini dicem ama kolay değil. Rabbim en kısa zamanda hayırla kolaylıkla nasip etsin

Ayyy çok üzüldüm ve çok iyi anladım canım o saniyelik anda gelen düşünceler korkuya sebep oluyor ve biliyor musun böyle anlarda ben de çok korkarım evde tekken bazen kapıdan seslenirim oraya bırakır mısınız falan diye, neden böyle bilmiyorum ama bence bir şey olmamıştır bebişe hiç korkma anlık bir şey duygularımıza engel olamayız sonuçta vücudumuz onları tolere edebilir hep öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…