- 20 Temmuz 2024
- 681
- 451
- 23
- 32
Gözünüz aydınkaçıncı gün bu değer. Benim de 12. gün 1000 geldi de ben hiç böyle duymamiştim inşallah normaldir
Kızlar malesef benim hiç döllenen olmadı ve bizim durumumuza bu yüzde 1 ihtimalmiş çünkü sayılar iyi ama geldi bizi buldu. Biz uzun süre düşünmüyoruz artık
Annem geldi ama ağlamadı sanırım benim bildiğimAaaa Bende 11 de gittim 11:40 gibi girdim 12:00 da çıktım ben çıkarken biri karşımdan transferi giriyordu arkasından da bir kadın bakıp ağlıyordu yoksa ben çıkarken transfere giren siz miydiniz
Kimse evde kek-poğaça yapmadı mı?
Çalışan arkadaşlar öğlenleri ne yiyor?
Dondurulmuş balık yemekte sakınca var mı sizce mesela dondurulmuş somon vs?Bugün yeşil mercimek yedim işte. Dünde işte kabak dolması yemiştim evde de tavuk haşladım taze fasulye pilav yedim. Ama bugün köfte patates yicem. Yani hergün dikkat edemiyorum evde yemek olmayınca pratik yemek mecburen. Balık mevsimi gelsin biran önce hepimiz rahatlayalmmm
Dondurulmuş balık yemekte sakınca var mı sizce mesela dondurulmuş somon vs?
Forumda diyetisyen desteği almış bir anne adayı yiyorum, siz de yiyebilirsiniz, demişti. Ben almaya gittim. Markette reyonla ilgilenen görevli dondurulmuş değil dedi. Satın aldığımın yarısını buzluğa koydum. Sonra kullandım.Dondurulmuş balık yemekte sakınca var mı sizce mesela dondurulmuş somon vs?
Yarın tekrar kan testi istedi ondan sonra ultrason için gün vercem dediBence içinizi ferah tutunbu hafta kese görünür mü acaba doktorunuz ne zaman çağırdı ?
Dr belirttim durumu dönmedi...iç derse yazdirim bari...onlarında mi kafası bulanık telaşlı oluyor nedirSağlık ocağı yazıyor.
8. gün sabah uyandığımda avuç içi kadar pembe lekelenme olmuştu sonra bir o kadar daha geldi. Doktorum kan sulandırıcılari bıraktırdı ama yine ara ara kahve lekelenmeler oldu. Dün 12. günü dün bile biraz olmuştuLekelenmeyi transferinizin kaçıncı günü yaşadınız
Aa siz pozitif almissiniz,hayirli olsun,saglikla gelsin insallah
Teşekkür ederim burdaki herkes pozitif alsın inşallah
Teşekkür ederim. Tek transferde öyle bir ihtimal var mı onu da tam bilmiyorumTeşekkürler canımson betam 18.gün.. 3.gün embriyosu 10.günde 37değerle öğrenmiştim sonra katlandı çok şükür.
Maşallah çok iyi bir değer 2 gün sonrada inşallah çok güzel katlanır belkide ikizdirr
Hadi bakalım yarın ki sonucunuzuda haber verinYarın tekrar kan testi istedi ondan sonra ultrason için gün vercem dedi
Veririm inşallahHadi bakalım yarın ki sonucunuzuda haber verin
Kapalı bir ablaydı hatta bana hepinizin yüzünü güldürsün Allah diye dua ettiAnnem geldi ama ağlamadı sanırım benim bildiğim2. Yataktaydım. Ya şu an bende adet sancısı gibi belirtiler var sende durumlar ney
Teşekkür ederim. Tek transferde öyle bir ihtimal var mı onu da tam bilmiyorum
Evet bölünüp tek yumurta ikizleri olabiliyor. İnşallah gönlüne göre versin Rabbimartışların bakalm yüksek olursa ihtimal artar
Değeriniz çok güzel maşaAllah8. gün sabah uyandığımda avuç içi kadar pembe lekelenme olmuştu sonra bir o kadar daha geldi. Doktorum kan sulandırıcılari bıraktırdı ama yine ara ara kahve lekelenmeler oldu. Dün 12. günü dün bile biraz olmuştu
Teşekkür ederimDeğeriniz çok güzel maşaAllahsağlıcakla kucağınıza alın
Ben migrosta filede kapali paketlerde satilan dondurulmus somonlardan cok yedim.Bir sorun yasamadimm buzlugumda hala var,aksam da yemeyi dusunuyordum hattaDondurulmuş balık yemekte sakınca var mı sizce mesela dondurulmuş somon vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?