Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum hepinize ben bilmediğimden sizlere danışmak istedim bileniniz vardır diye benim regli gecikmemin 3. Günü bugün nimo marka bir test ile sabah ilk idarımla aç bir şekilde test yaptım ve gözle görülür ikinci çizgi çıktı sonrasında akşamüstü dayanamayıp saat 5 civarı tekrer aynı marka ile test yaptım bundada tek çizgi kaldı bugün kan verdim yarın çıkıcak ama size sormak istedim ilk yüklediğim resim sabah ilk idrar olan

Eklentiler

• IMG_1754.webp
    147,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 66F50F09-A737-4678-8DD7-F42EE3620116.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 14
Çok geçmiş olsun ama bişey olmamıştır içini ferah tut. Doktorlar günlük hayata devam edebilirsiniz diyor öyle düşün rahatlat kendini hepimiz aynıyız o kaygılar bende de var ani bir hareket yapınca tedirgin oluyorum. Ama sonra olumlu düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Şu ilk aşamayı atlatsak bir nefes alacağız aslında

Az kaldi,atlatacagiz insallahTest yapmaya karar vermissin,ben cok korkuyoruuuuuum test yapmaya,suan umut ediyoruz en azindan gibi geliyo

Az kaldi,atlatacagiz insallahTest yapmaya karar vermissin,ben cok korkuyoruuuuuum test yapmaya,suan umut ediyoruz en azindan gibi geliyo
Evde test olunca duramıyorum burda çok okudum idrarda hep negatif görmüşler sonra kanda pozitif çıkmış onlardan güç aldım bende negatif göreceğim muhtemelen ama diyorum ki zaten en garantisi sın sözü söyleyecek olan kan sonuçta

Boyle normal karsilayip moralini bozmayacaksan yap tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…