- 13 Mart 2023
- 3.339
- 5.841
- 88
- 24
17.gun icin bana biraz dusuk gibi geldi tekrar kan verdinizmi acaba benim 14.gun 1611 cikmisti bidahada vermemistim kan17. Gün bugün
Pazar günü kan testini memorial de mi vereceksinEvet senn
Pazar günü kan testini memorial de mi vereceksin
Evet acilden vericem sen ne yapmayı düşünüyorsunPazar günü kan testini memorial de mi vereceksin
Bende Manavgat’ta özel bi hastanenin acilinden vereceğim sabahtan giderim bendeEvet acilden vericem sen ne yapmayı düşünüyorsun
Tamam haberleşiriz çok az kaldııBende Manavgat’ta özel bi hastanenin acilinden vereceğim sabahtan giderim bende
İkimizde hayırlı güzel sonucu alalım inşaAllahTamam haberleşiriz çok az kaldıı
Amin inşallahhİkimizde hayırlı güzel sonucu alalım inşaAllah
Az kalmis,guzel gecsin islemin ve guzel sonuclar al insallah.Bize de önden pozitif görüp motive etmek nasip olsun insallahBend eoyle panik stresli biriyim..9 Eylül transfer olucam rabbim sakinlik versin bizlere
Çok geçmiş olsunAz once cok sacma bir sey yasadimm ve korkuyorum.Evde yalnizim bir sey siparis etmistim eve,kurye geldi ustumde pijama var diye kapiyi kucucuk acip teslim aldim paketi.Sonra kapiyi kapamaya calistim kapanmiyor,biri itiyor sanki.Kurye iceri girmeye calisiyor sanip kapiyi bayagi var gucumle ittirmeye calisiyorum kapanmiyo asla.Bi süre öyle cebellesip pes ettim en sonunda kapiyi acip bir baktim temizlikci bayan merdivenleri sildigi icin ayakkabilari yigmis kapinin eşiğine,ayakkabilardan biri sıkışmış ondan kapanmiyomus.Kapiyi kucucuk acip hizlica alip kapataym derken hic farketmemisim.Aklima da neden kuryenin iceri girmeye calistigi geldi bilmiyorm ama kapiyi iterken epey kuvvet uyguladim ve bayagi korku yasadim,kalbim kut kut atiyodu.Kendimi sakinlestirmeye calistim hemen ama cok korkuyorum bir sey olduysa diye
Cumayı bekleyemedin demi
Of hayır yaCumayı bekleyemedin demi
Az kaldi,atlatacagiz insallahÇok geçmiş olsunama bişey olmamıştır içini ferah tut. Doktorlar günlük hayata devam edebilirsiniz diyor öyle düşün rahatlat kendini hepimiz aynıyız o kaygılar bende de var ani bir hareket yapınca tedirgin oluyorum. Ama sonra olumlu düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Şu ilk aşamayı atlatsak bir nefes alacağız aslında
Evde test olunca duramıyorumAz kaldi,atlatacagiz insallahTest yapmaya karar vermissin,ben cok korkuyoruuuuuum test yapmaya,suan umut ediyoruz en azindan gibi geliyo
Boyle normal karsilayip moralini bozmayacaksan yap tabikiEvde test olunca duramıyorumburda çok okudum idrarda hep negatif görmüşler sonra kanda pozitif çıkmış onlardan güç aldım bende negatif göreceğim muhtemelen ama diyorum ki zaten en garantisi sın sözü söyleyecek olan kan sonuçta
Yok yok bozulmaz benim moralimBoyle normal karsilayip moralini bozmayacaksan yap tabiki
O zaman merakla bekliyoruz sonucuYok yok bozulmaz benim moralim
Cuma günüde yapılan tekrar o zaman cumada beraber yaparızO zaman merakla bekliyoruz sonucuBen de yarin test alicam cuma icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?