- 13 Mart 2023
- 3.377
- 6.339
- 88
- 24
benim beta cok sukur 2 gunde 3 kat artiyordu nerdeyse 8.gun 117 10.gun 341 12.gun 841 14.gun 1611 di ve 15.gun de keseyi gormek icin cagirmisti doktorum cok sukur saglikli bir gebelik oldugunu soyledi yarinda kalp atisini dinliycez insallah hayirlisiylaOoo maşallah ne kadar erken görmüşsün keseyi. Aa yarın sen kalbi duyacaksın ben kese göreceğim inşallahbeni 24.gün çağırdı kese için
benim beta cok sukur 2 gunde 3 kat artiyordu nerdeyse 8.gun 117 10.gun 341 12.gun 841 14.gun 1611 di ve 15.gun de keseyi gormek icin cagirmisti doktorum cok sukur saglikli bir gebelik oldugunu soyledi yarinda kalp atisini dinliycez insallah hayirlisiylainsallah sizlerinde saglikli bir sekilde ilerler
cok heycanli bir okadar da stresli ve endiseli bir surec insan ister istemez halâ korkuyo acaba hersey yolundami diye yarin insallah guzel gecerBenimde hep 3 kat oldu artış.. ayy ne güzel ya. Sesini kaydet açıp açıp dinlersin ne güzel olur
Evet var. Ben de görüyorum. İlk 5-10dk içinde çıkmışsa eğer gebelik var. Hayırlı olsunBen Ağustos 18 de transfer oldum 2 tane donmuş embirio bugün 10 günün dayanamadım idrar testi yaptım sanki ikinci çizgi var gbi bi bakar mısınız?
5 dk içinde oldu hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm heyecanlıyım yarın kan testi vereceğimEvet var. Ben de görüyorum. İlk 5-10dk içinde çıkmışsa eğer gebelik var. Hayırlı olsun
Canim benim ne kadar model olsun bana bir bilsen. Evet sen de haklısın her aşaması stress.acabalar falanlar. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım aminnnnnÇok zor gerçekten asla emin olamıyorsun her aşaması çok belirsiz.. 2. defa kan verirken katlanma stresi oluyor.. katlansa yine katlandı mı diye hep stres... şimdi kese için bekliyorum daha da arttı stres heyecan.. insan sevinmeye korkuyor ama değerin bu aşama için az değil kesinlikle hayırlı olsun diyelim şimdiden Rabbim tamamına erdirsin
cok heycanli bir okadar da stresli ve endiseli bir surec insan ister istemez halâ korkuyo acaba hersey yolundami diye yarin insallah guzel gecer
Hayırlı olsun canımBen Ağustos 18 de transfer oldum 2 tane donmuş embirio bugün 10 günün dayanamadım idrar testi yaptım sanki ikinci çizgi var gbi bi bakar mısınız?
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canımben bundan daha silik görmüştüm ben de pozitif şuan
Ben 2.çizgiyi gördüm hayırlı olsunBen Ağustos 18 de transfer oldum 2 tane donmuş embirio bugün 10 günün dayanamadım idrar testi yaptım sanki ikinci çizgi var gbi bi bakar mısınız?
Ben Ağustos 18 de transfer oldum 2 tane donmuş embirio bugün 10 günün dayanamadım idrar testi yaptım sanki ikinci çizgi var gbi bi bakar mısınız?
Canim benim ne kadar model olsun bana bir bilsen. Evet sen de haklısın her aşaması stress.acabalar falanlar. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım aminnnnn
İşte bende de aynısı oluyor 2 gündür. Geçmiyorda bir türlüKizlar sabah 8 gibi uykumdan sağ ayağımın agrisi ile uyandim.dizimden topuguma kadar nasil agrimak ama.Lavaboya kalkktim kalbim hizli hizli carpiyo.Ve biraz mide bulantim oldu,yanma bulanti karisik
Evet evet her sabah yapacağım kana kadar2.fotoda cok belli belirsiz gorebildim galiba.Artik her sabah yap da koyulastigini görelim.inşallah
Eğer çatlatma iğnesi vurulmadıysanız içinizi ferah tutun, kesin var. İnşallah sımsıkı tutunur5 dk içinde oldu hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm heyecanlıyım yarın kan testi vereceğimilaçlardan değildir umarım
Evet bende gördüm hayırlı olsun kanda da gör inşallahBen Ağustos 18 de transfer oldum 2 tane donmuş embirio bugün 10 günün dayanamadım idrar testi yaptım sanki ikinci çizgi var gbi bi bakar mısınız?
Daha testte çıkmazmış moral bozmak yokBende dayanamadım şimdi yaptım ama negatif çıktıdaha idrara karışacak kadar artmadı sanırım güzel düşüneyim
Ben de 2. Testte gördüm sanki. İnşallah vardır.Günaydın kızlar transfer sonrası 5. Gün testim çok silik bir 2. Çizgiilk 5 dakika içinde çıktı fotoğraftan belli olmuyor ben gözümle görebiliyoru ama tabi ki yanıltıcı olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya devam ediyoruz @Sedanill @arya-stark @Distopik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?