Ağustos ayı transfer olacaklar

Ooo maşallah ne kadar erken görmüşsün keseyi. Aa yarın sen kalbi duyacaksın ben kese göreceğim inşallah beni 24.gün çağırdı kese için
benim beta cok sukur 2 gunde 3 kat artiyordu nerdeyse 8.gun 117 10.gun 341 12.gun 841 14.gun 1611 di ve 15.gun de keseyi gormek icin cagirmisti doktorum cok sukur saglikli bir gebelik oldugunu soyledi yarinda kalp atisini dinliycez insallah hayirlisiyla insallah sizlerinde saglikli bir sekilde ilerler

Benimde hep 3 kat oldu artış.. ayy ne güzel ya. Sesini kaydet açıp açıp dinlersin ne güzel olur

Benimde hep 3 kat oldu artış.. ayy ne güzel ya. Sesini kaydet açıp açıp dinlersin ne güzel olur
cok heycanli bir okadar da stresli ve endiseli bir surec insan ister istemez halâ korkuyo acaba hersey yolundami diye yarin insallah guzel gecer

Canim benim ne kadar model olsun bana bir bilsen. Evet sen de haklısın her aşaması stress.acabalar falanlar. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım aminnnnn

Ben Ağustos 18 de transfer oldum 2 tane donmuş embirio bugün 10 günün dayanamadım idrar testi yaptım sanki ikinci çizgi var gbi bi bakar mısınız?

Bende 9.günde öğrenmiştim aynı böyleydi çizgi canım.. maşallah hadi hayırlı olsun.. inşallah kanda güzel bir sonuc alırsın kanı ne zaman vereceksin aslında versen çıkar

Kizlar sabah 8 gibi uykumdan sağ ayağımın agrisi ile uyandim.dizimden topuguma kadar nasil agrimak ama.Lavaboya kalkktim kalbim hizli hizli carpiyo.Ve biraz mide bulantim oldu,yanma bulanti karisik
İşte bende de aynısı oluyor 2 gündür. Geçmiyorda bir türlü

Ben de 2. Testte gördüm sanki. İnşallah vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…