Hemen mi çıktı ? Hemen çıktıysa var gibi ama sonra çıktıysa kuruma olabilir. Ben gördüm amaKızlar daha net çektim şimdi; sizler de görüyor musunuz?
İnşallahBen de 2. Testte gördüm sanki. İnşallah vardır.
Hemen çıktı, sadece koyulastikca belirginleşti. Aslında ben daha belirgin görüyorum ama telefonum çok kaliteli çekmedi. İnşallah vardırHemen mi çıktı ? Hemen çıktıysa var gibi ama sonra çıktıysa kuruma olabilir. Ben gördüm ama
Enox kan sulandırıcı ve Prolutex iğne kullanıyorumEğer çatlatma iğnesi vurulmadıysanız içinizi ferah tutun, kesin var. İnşallah sımsıkı tutunur
Benim ki gecti.Sabahki gibi asla degil ayagim.Ara ara geliyor simdi sadece.Aman insallah hayra alamettir ikimizinki deİşte bende de aynısı oluyor 2 gündür. Geçmiyorda bir türlü
Onlarda beta HCG yok. Hayırlı olsun inşallah, sağlıkla keseyi görünEnox kan sulandırıcı ve Prolutex iğne kullanıyorum
Benimde bugün 6. günüm test yaptım ancak negatif çıktı hiç silik çizgi bile göremedim yarın sabah tekrar yapacağım. Senin 7. gün yaptığın baya belirgin miydiTeşekkür ederim canım. Evet 6. Gün silik 7. Gün belirgin çıkmıştı. Dün hiç bakmadım bu gün 9. Gün də beta HCG verdim.
Amiiin inşallahBenim ki gecti.Sabahki gibi asla degil ayagim.Ara ara geliyor simdi sadece.Aman insallah hayra alamettir ikimizinki de
Tebrikler ben gördüm silik çizgi var. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin.Kızlar daha net çektim şimdi; sizler de görüyor musunuz?
Çok teşekkür ederimTebrikler ben gördüm silik çizgi var. İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin.
Ben Prodoctoru dün denemek için yaptım. Acaba kuruma çizgisi vs çıkacak mı diye dün ki testim bembeyaz hiç çizgi çıkmadı. Tabi testlerinde bazı serilerinde sorun olabiliyor. Ama seninkide gözüküyor inşallah kanda görürsünHemen çıktı, sadece koyulastikca belirginleşti. Aslında ben daha belirgin görüyorum ama telefonum çok kaliteli çekmedi. İnşallah vardır
Baş ağrım olmadı ama suyu bol bol için geçirir inşallahGünaydın arkadaşlar. Bugün benim başım çok ağrıyor ve belimde ağrı hala devam ediyor. Ara ara kasıklarım da ağrıyor. Transfer +3 Bugün benim ve Bugün ovitrelle iğne yapacağım yarım dozda. Bakalım sonuç ne olacak benim de... Bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlar Tebrikler. Negatif sonuç alan arkadaşlar sizin için çok üzgünüm ama Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde anne olmayı nasip etsin inşallah size de...
Amin inşallah canım dikkat et kendine kanda inşallah tamamen pozitif sonuç alırsın da bizde mutlu oluruz inşallah.Çok teşekkür ederimBizim de bu ikinci tüp bebek denememiz. İnşallah vardır ve sağlıkla ilerler. Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Evet bolbol su içip meyve yiyorum ki çabucak geçsin diye normalde benim de yoktu baş ağrısı ama dün akşam saatlerinde başladı hala da devam ediyor. Nasipse bakalım bizde pozitif görebilir miyiz?Baş ağrım olmadı ama suyu bol bol için geçirir inşallahamiiiiinnn inşallah
inşallah görelim bizdeEvet bolbol su içip meyve yiyorum ki çabucak geçsin diye normalde benim de yoktu baş ağrısı ama dün akşam saatlerinde başladı hala da devam ediyor. Nasipse bakalım bizde pozitif görebilir miyiz?
Canım nasıl oldu böyle bişiy yazdıklarını anca okudım ve gördüm. Ama inan benim de tedirginliğim buydu bu senaryoyu geçmiş konularda da cok okudum. Hayrlısı olsun tabiki de ama mikroçip yapılmış mı sordun mu ?Kızlar malesef benim hiç döllenen olmadı ve bizim durumumuza bu yüzde 1 ihtimalmiş çünkü sayılar iyi ama geldi bizi buldu. Biz uzun süre düşünmüyoruz artık
Cift cizgiiyi görenlere hayurlisi olsunkan degerleri de güzele benziyor
Benim de 12.gün ikinci kez kan verdim hayirlisiyla ins güzel sonuclar cikar ins
Kaçındı gün embriyosuydu :))Kızlar bu gün 9. Gün kan tahlili verdim 71.14 beta HCG sizcə normalmi varmı bunu yaşayıp daha sonra artış gören?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?