Ağustos ayı transfer olacaklar

Günaydın arkadaşlar. Bugün benim başım çok ağrıyor ve belimde ağrı hala devam ediyor. Ara ara kasıklarım da ağrıyor. Transfer +3 Bugün benim ve Bugün ovitrelle iğne yapacağım yarım dozda. Bakalım sonuç ne olacak benim de... Bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlar Tebrikler. Negatif sonuç alan arkadaşlar sizin için çok üzgünüm ama Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde anne olmayı nasip etsin inşallah size de...

Teşekkür ederim canım. Evet 6. Gün silik 7. Gün belirgin çıkmıştı. Dün hiç bakmadım bu gün 9. Gün də beta HCG verdim.
Benimde bugün 6. günüm test yaptım ancak negatif çıktı hiç silik çizgi bile göremedim yarın sabah tekrar yapacağım. Senin 7. gün yaptığın baya belirgin miydi

Hemen çıktı, sadece koyulastikca belirginleşti. Aslında ben daha belirgin görüyorum ama telefonum çok kaliteli çekmedi. İnşallah vardır
Ben Prodoctoru dün denemek için yaptım. Acaba kuruma çizgisi vs çıkacak mı diye dün ki testim bembeyaz hiç çizgi çıkmadı. Tabi testlerinde bazı serilerinde sorun olabiliyor. Ama seninkide gözüküyor inşallah kanda görürsün yarın da yapacak mısın ?

Baş ağrım olmadı ama suyu bol bol için geçirir inşallah amiiiiinnn inşallah

Baş ağrım olmadı ama suyu bol bol için geçirir inşallah amiiiiinnn inşallah
Evet bolbol su içip meyve yiyorum ki çabucak geçsin diye normalde benim de yoktu baş ağrısı ama dün akşam saatlerinde başladı hala da devam ediyor. Nasipse bakalım bizde pozitif görebilir miyiz?

Kızlar malesef benim hiç döllenen olmadı ve bizim durumumuza bu yüzde 1 ihtimalmiş çünkü sayılar iyi ama geldi bizi buldu. Biz uzun süre düşünmüyoruz artık
Canım nasıl oldu böyle bişiy yazdıklarını anca okudım ve gördüm. Ama inan benim de tedirginliğim buydu bu senaryoyu geçmiş konularda da cok okudum. Hayrlısı olsun tabiki de ama mikroçip yapılmış mı sordun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…