Ağustos ayı transfer olacaklar

2.fotoda cok belli belirsiz gorebildim galiba.Artik her sabah yap da koyulastigini görelim.inşallah

Bugün daha iyiyim bir belirti falan hiç bişeyim yok sadece halsizim o da çok yatmaktan bence bugün bi dışarıya çıkacağım sen nasılsın
Kizlar sabah 8 gibi uykumdan sağ ayağımın agrisi ile uyandim.dizimden topuguma kadar nasil agrimak ama.Lavaboya kalkktim kalbim hizli hizli carpiyo.Ve biraz mide bulantim oldu,yanma bulanti karisik

Canim benim çok teşekkür ederim.heyecanliyim şuan.belirsizlik çok zor

Çok zor gerçekten asla emin olamıyorsun her aşaması çok belirsiz.. 2. defa kan verirken katlanma stresi oluyor.. katlansa yine katlandı mı diye hep stres... şimdi kese için bekliyorum daha da arttı stres heyecan.. insan sevinmeye korkuyor ama değerin bu aşama için az değil kesinlikle hayırlı olsun diyelim şimdiden Rabbim tamamına erdirsin

Birde sen mi yazmıştın hatırlayamadım fitili ittiremiyorum diye. Ben bugüne kadar hep itip bayağı ileri atıyordum ama bu akşam gitmedi ileriye. Sanki vajinamı tıkayan bir şey vardı
Evet ben yazmistim.Bu neyin belirtisi bilmemekle beraberFitilden oluyodur kullanim arttikca belki

Kizlar sabah 8 gibi uykumdan sağ ayağımın agrisi ile uyandim.dizimden topuguma kadar nasil agrimak ama.Lavaboya kalkktim kalbim hizli hizli carpiyo.Ve biraz mide bulantim oldu,yanma bulanti karisik
Canım geçmiş olsun bunlar aslında benim okuduğum kadarıyla hep belirti. Şuan nasılsın peki

evet bendim galiba belirtilerim azaldi cnm uyku hali ve halsizlik cok artti birde sık olmayacak sekilde bulantim basladi gogus agrim hafifledi transferin 15.gunu keseyi gormustuk iste 2 hafta sonra kalp atisini dinlemek icin tekrar gel demisti doktorum 2 hafta sonrasi yarin oluyor kalp atisini dinlemek icin randevum var yarin insallah hem kalp atisini hem bebegimi gorurum Calisananneadayi

Evet bende başta gümde 3 sonra 4e çıktı. Ücretli aldım bende. İlaçlarınız bitmeden hemşirelere haber verin özellikle Estrofem bazen zır bulunuyor uğraştırmadın sizi
Ay evet sıkıntılı ilaçlar bugün alicam inşallah ücretli oldu günde bir normalde ama izde nerdee günde üç dört ...Allah yardım etsin

Ooo maşallah ne kadar erken görmüşsün keseyi. Aa yarın sen kalbi duyacaksın ben kese göreceğim inşallah beni 24.gün çağırdı kese için

Günaydın kızlar, atın 22 sinde transfer olmuştum. Bugün transfer+6.günüm ve bir test yaptım. Çok hafif bir çizgi çıktı, ilk anda çıktı ve durdukça belirginleşti. Testin markası prodoctor sizce pozitif olma ihtimali nedir? Fotoğraf da çok belli değil ama yine de ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20250828_114707.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20250828_114634.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 45

Uyku hali bendede 3 4 gündür başladı işte zor duruyorum çalışırken uyumam inşallah göğüs ağrımda hiç yoktu 3 4 gündür oda başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…