Ağustos ayı transfer olacaklar

Deneyebileceğimiz bütün teknikleri denedik dedi doktorumuz canım. Sperm ve yumurta buluştuğunda oluşması gereken o patlamanın olmadığını saygılarımızı gayet yeterli olduğunu yumurtalarımın görünürde sorunsuz olduğunu söyledi ama büyük ihtimalle sperm dna hasarı ve yumurtanın iç kalitesinde problem var sizin takviye almanız lazım dedi. Şakayla karışık hocam azıcık dürtseydiniz dedim o da sadece ivf yapmadık zaten spermi yumurtanın içine bıraktık dedi ivf de buluşturup döllenme olmasını bekliyorlar. Ben yüzde 1 lik bir kesimdeymişim çünkü doktorum hala sizin doğal yolla bile şansınız var diyor stres yapma dedi kilo ver güzel beslen iyi takviye al ve biraz dinlen dedi doktorum. Tekrar yaparsam belki daha büyük bir merkezi tercih ederim ama onların çoğu da ticarethane gibi geliyor örneğin ben dedim ki ileri tetkik yapalım bana dedi ki doktorum ileri tetkik yapmaya gerek yok sizin takviye almaktan naşka yapacağınız bir şey yok çünkü yani yapalım dese para kazanacak. Çok uzun oldu canım kusura bakma. Biraz dinleneceğiz bu sırada histeroskopi yaptıracağım sonra akışa bırakıp kendimizi toplayınca yeniden deneyeceğiz

umutlandırmaj istemem ama sende çizgi var ben kaç senedir çizgi araya araya gölgeleri bile cok net gören biriyim umarım katlanarak devam etsin ve sağlıkla ilerlesin
Ay inşallah kendimi her şeye hazırlamak için testlerin hatalı sonuçlarına kendimi kaptırdım temkinli davranmaya çalışıyorum ama siz böyle bir yorum yapınca bir mutlu oldum amiiiin inşallah her gün test yaparak bakacağım çizgi koyulaşacak mı

Mutlaka temkinli davran tabiki ama inan olmadı mı da çıkmıyor gölge bile hatalı testleri tenzih ederek söylüyorum . Nimomudur nedir o çok yanıltıyormuş en güzeli laboquick. Ben çatlatma tedaviisi aldığım zamanlarda ovitrelin içindeki betahcgyi bile ölçüyodu gösteriyodu zalım

Merhaba ben çatlatma iğnesi vurulmuştum transferden 6 gün önce. Bu durumda idrar testine güvenmemek mi gerekir?
ovitrelle içinde beta hcg var atılması bazen 9 günü buluyor vucuttan bende önceki tedavilerimde 8. güne kadar yalancı pozitif verdi maalesef sonra silindi. onu en iyiisi kan testiyle öğrenmek.

Mesela transferin 3. Günü erken olduğunu bilerek arakadaşımın merakıyla sadece freely ve nimoyu denemek için test yaptım ikiside silik çıkarmıştı ama zaten freely arkadaşımda da geçen ay silik çıkarmıştı kan vermişti sonuç negatif ama tabi ki onları hiç hesaba dahi katmıyorum. Önemli olan bugünden sonrası bakalım göreceğiz ilerleyen günlerde ne olacak

Bi canım sıkılmadı değil valla ne yalan söyleyim keşke yapmasaydım
Ay hayır sıkılmasın canın daha dur erken herkesin vücudu bir değil ki. Ayrıca ne testler var beta yüksekken bile negatif çıkaran. Bak benim arkadaşım beta 11 bin idi ama testte silikti düşün. Kan verdikten sonra yapmıştı testi hatıra kalsın diye inanılmaz silik çıkmıştı. O testi önce yapsaydı betası daha düşükken çıkmazdı belkide. İnan ki Türkiye ben idrar testlerine çok güvenemiyorum. O yüzden hiç sıkma canını bekle kan gününü

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…