Kaçıncı gün embriyosuGünaydın kızlar transfer sonrası 5. Gün testim çok silik bir 2. Çizgiilk 5 dakika içinde çıktı fotoğraftan belli olmuyor ben gözümle görebiliyoru ama tabi ki yanıltıcı olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya devam ediyoruz S Sedanill @arya-stark @Distopik
Aksama almanyada cok gec cikiyor sonuclaeHadi bakalm inşallah güzel artışlar alırsın cnm ne zaman çıkacakk sonuc
5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu
Aksama almanyada cok gec cikiyor sonuclae
umutlandırmaj istemem ama sende çizgi var ben kaç senedir çizgi araya araya gölgeleri bile cok net gören biriyim umarım katlanarak devam etsin ve sağlıkla ilerlesin5. Gün embriyosu
Deneyebileceğimiz bütün teknikleri denedik dedi doktorumuz canım. Sperm ve yumurta buluştuğunda oluşması gereken o patlamanın olmadığını saygılarımızı gayet yeterli olduğunu yumurtalarımın görünürde sorunsuz olduğunu söyledi ama büyük ihtimalle sperm dna hasarı ve yumurtanın iç kalitesinde problem var sizin takviye almanız lazım dedi. Şakayla karışık hocam azıcık dürtseydiniz dedim o da sadece ivf yapmadık zaten spermi yumurtanın içine bıraktık dedi ivf de buluşturup döllenme olmasını bekliyorlar. Ben yüzde 1 lik bir kesimdeymişim çünkü doktorum hala sizin doğal yolla bile şansınız var diyor stres yapma dedi kilo ver güzel beslen iyi takviye al ve biraz dinlen dedi doktorum. Tekrar yaparsam belki daha büyük bir merkezi tercih ederim ama onların çoğu da ticarethane gibi geliyor örneğin ben dedim ki ileri tetkik yapalım bana dedi ki doktorum ileri tetkik yapmaya gerek yok sizin takviye almaktan naşka yapacağınız bir şey yok çünkü yani yapalım dese para kazanacak. Çok uzun oldu canım kusura bakma. Biraz dinleneceğiz bu sırada histeroskopi yaptıracağım sonra akışa bırakıp kendimizi toplayınca yeniden deneyeceğizCanım nasıl oldu böyle bişiy yazdıklarını anca okudım ve gördüm. Ama inan benim de tedirginliğim buydu bu senaryoyu geçmiş konularda da cok okudum. Hayrlısı olsun tabiki de ama mikroçip yapılmış mı sordun mu ?
Ay inşallahumutlandırmaj istemem ama sende çizgi var ben kaç senedir çizgi araya araya gölgeleri bile cok net gören biriyim umarım katlanarak devam etsin ve sağlıkla ilerlesin
5. Gün embriyosuKaçındı gün embriyosuydu :))
7. Gün artık gözle görülür gibiydi.6. gün olanı zorla zorla gördümBenimde bugün 6. günüm test yaptım ancak negatif çıktı hiç silik çizgi bile göremedim yarın sabah tekrar yapacağım. Senin 7. gün yaptığın baya belirgin miydi
Ben gördüm maşallahHemen çıktı, sadece koyulastikca belirginleşti. Aslında ben daha belirgin görüyorum ama telefonum çok kaliteli çekmedi. İnşallah vardır
Mutlaka temkinli davran tabiki ama inan olmadı mı da çıkmıyor gölge bile hatalı testleri tenzih ederek söylüyorum . Nimomudur nedir o çok yanıltıyormuş en güzeli laboquick. Ben çatlatma tedaviisi aldığım zamanlarda ovitrelin içindeki betahcgyi bile ölçüyodu gösteriyodu zalımAy inşallahkendimi her şeye hazırlamak için testlerin hatalı sonuçlarına kendimi kaptırdım temkinli davranmaya çalışıyorum ama siz böyle bir yorum yapınca bir mutlu oldum amiiiin inşallah her gün test yaparak bakacağım çizgi koyulaşacak mı
ben de gördüm umarım katlansın ve devam etsinnKızlar daha net çektim şimdi; sizler de görüyor musunuz?
Merhaba ben çatlatma iğnesi vurulmuştum transferden 6 gün önce. Bu durumda idrar testine güvenmemek mi gerekir?Eğer çatlatma iğnesi vurulmadıysanız içinizi ferah tutun, kesin var. İnşallah sımsıkı tutunur
ovitrelle içinde beta hcg var atılması bazen 9 günü buluyor vucuttan bende önceki tedavilerimde 8. güne kadar yalancı pozitif verdi maalesef sonra silindi. onu en iyiisi kan testiyle öğrenmek.Merhaba ben çatlatma iğnesi vurulmuştum transferden 6 gün önce. Bu durumda idrar testine güvenmemek mi gerekir?
Mesela transferin 3. Günü erken olduğunu bilerek arakadaşımın merakıyla sadece freely ve nimoyu denemek için test yaptım ikiside silik çıkarmıştıMutlaka temkinli davran tabiki ama inan olmadı mı da çıkmıyor gölge bile hatalı testleri tenzih ederek söylüyorum . Nimomudur nedir o çok yanıltıyormuş en güzeli laboquick. Ben çatlatma tedaviisi aldığım zamanlarda ovitrelin içindeki betahcgyi bile ölçüyodu gösteriyodu zalım
Bi canım sıkılmadı değil valla ne yalan söyleyim keşke yapmasaydımDaha testte çıkmazmış moral bozmak yok
Yarın bakalım yine yapacağım7. Gün artık gözle görülür gibiydi.6. gün olanı zorla zorla gördüm
Ay hayır sıkılmasın canın daha dur erkenBi canım sıkılmadı değil valla ne yalan söyleyim keşke yapmasaydım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)Mesela transferin 3. Günü erken olduğunu bilerek arakadaşımın merakıyla sadece freely ve nimoyu denemek için test yaptım ikiside silik çıkarmıştıama zaten freely arkadaşımda da geçen ay silik çıkarmıştı kan vermişti sonuç negatif ama tabi ki onları hiç hesaba dahi katmıyorum. Önemli olan bugünden sonrası bakalım göreceğiz ilerleyen günlerde ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?