Canim sende kacinci gun embriyosu?İnşallah birsonrakinde pozitif görürsün cnm
Evet gerçekten öyle aman sağlıkla gelsin de bebeklerimiz bunlar hiçbir şey diye diyeBir noktadan sonra insan görmek istemiyor bence ne kadar harcadığınıözellikle ilaçlara verdiğimiz paralar zaten bir noktadan sonra insanın rutini haline geliyor
Evet evet 23ü benim. İlaçlardan dolayı sanırım aklımda hiçbir şeyi aklımda tutamıyırumEvet gerçekten öyle aman sağlıkla gelsin de bebeklerimiz bunlar hiçbir şey diye diyesenin ne zamandı transfer sanki seninki de bana yakındı 23ü müydü
Ya benim de aynı şekilde kimin ne belirtisi vardı kim silik çizgi gördü hepsi tüm isimler karışıyor kafamdaEvet evet 23ü benim. İlaçlardan dolayı sanırım aklımda hiçbir şeyi aklımda tutamıyırumburada kaç gündür konuşuyoruz mesela hala kim ne zamandı konuştuktan 5 dakika sonra siliniyor benden
Birde S Sedanill var o da 22sinde olduYa benim de aynı şekilde kimin ne belirtisi vardı kim silik çizgi gördü hepsi tüm isimler karışıyor kafamdaA arya-stark ve sen 23ünde transfer oldunuz ben de 25inde. Ben sizin yazılarınızı okuyayım özellikle belirtiler benziyor mu diye merak ediyorum benim 3.günüm ama hiç belirtim yok, sende var mıydıı
Tamam 3 kişi oldu aklımda tutarım inşallahBirde S Sedanill var o da 22sinde oldubu kadar bilgim şuanda ya 3. gün belirtim yoktu benim. Sadece 3. Gün akşamı inanılmaz bacak ağrısı yaşadım. Dizimin altından tabanıma kadar yayılan. Ama onun dışında öyle belirti diyebileceğim bir şey olmadı. O bacak ağrısını her gün yaşıyorum bu arada. Sadece bugün bir kaç kez kısa süreli adet sancısı vurdu geçti o kadar
Yarın verceğim inşallahBende 9.günde öğrenmiştim aynı böyleydi çizgi canım.. maşallah hadi hayırlı olsun.. inşallah kanda güzel bir sonuc alırsın kanı ne zaman vereceksin aslında versen çıkar
Kişiden kişiye değişir ama öyle çok belirti olacağını düşünmüyorum açıkçası. Doktoruma hiç sormadım ve çok ilaç alıyorum açıkçası 1 tane daha almak istemiyorumTamam 3 kişi oldu aklımda tutarım inşallahanladımm iyi o zaman ya belirti aramayayım artık zaten chat gpt de belirti vermez diyor. Bacak ağrısı için magnezyum içmenizde sakınca var mı acaba?
Evet haklısın insan daha fazla ilaç içmek istemiyorKişiden kişiye değişir ama öyle çok belirti olacağını düşünmüyorum açıkçası. Doktoruma hiç sormadım ve çok ilaç alıyorum açıkçası 1 tane daha almak istemiyorumçirkin bir ağrı ama dayanabiliyorum dayanamadığım noktada aklımda bulunsun magnezyumu soracağım doktoruma
Benim de 24. gün olcak normal o zman
Kişiden kişiye değişir ama öyle çok belirti olacağını düşünmüyorum açıkçası. Doktoruma hiç sormadım ve çok ilaç alıyorum açıkçası 1 tane daha almak istemiyorumTamam 3 kişi oldu aklımda tutarım inşallahanladımm iyi o zaman ya belirti aramayayım artık zaten chat gpt de belirti vermez diyor. Bacak ağrısı için magnezyum içmenizde sakınca var mı acaba?
5 hap 1 fitil 1iğnem var artık yıldım gerçektenEvet haklısın insan daha fazla ilaç içmek istemiyorben magnezyum kullanıyordum transfer öncesi sonra bıraktım doktora da sormadım ama fazladan bi şey içmiyim diye şimdilik ve böyle alt bacaklarıma çok kolay kramp girmeye başladı bıraktığımdan beri. Ve kullanırken inanılmaz kesintisiz uyuyordum full hd rüyalar görüyordum
Canim sende kacinci gun embriyosu?
Yarın verceğim inşallah
Evet yaa belki hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kullanırız yeniden. 5 hap ne için? Kan sulandırıcı kullanıyor musun mesela bana başlatmadılar pıhtılaşma testim temiz çıktığı için. Ama bazılarına önlem olsa da veriyorlarmışKişiden kişiye değişir ama öyle çok belirti olacağını düşünmüyorum açıkçası. Doktoruma hiç sormadım ve çok ilaç alıyorum açıkçası 1 tane daha almak istemiyorumçirkin bir ağrı ama dayanabiliyorum dayanamadığım noktada aklımda bulunsun magnezyumu soracağım doktoruma
5 hap 1 fitil 1iğnem var artık yıldım gerçektenve sabah öğle akşam habire ilaç içiyorum magnezyum çok iyi bir şey gerçekten. Bende yıllar önce ağrılarım olduğu zaman kullanmıştım hayatımın en kaliteli dönemiydi gerçekten
Sabah 2 Estrofem 1 duphaston. Gün içinde prednol ecopirin ve folik asit. Akşam yine 2 Estrofem ve duphaston kapanışEvet yaa belki hamileliğin ilerleyen dönemlerinde kullanırız yeniden. 5 hap ne için? Kan sulandırıcı kullanıyor musun mesela bana başlatmadılar pıhtılaşma testim temiz çıktığı için. Ama bazılarına önlem olsa da veriyorlarmış
Amin inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAy maşallah harikasağlıkla kucağınıza alın inşallah ama sizin değeriniz çok iyi haftasonu veya haftaya gitseniz kese görünür gibi geldi bana. Çok bilmemekle beraber betanıza göre yorum yaptım
Kaçıncı günündü bugün ? Ay çok geç değil mi aile hekiminde mi verdin ?Kızlar ben salı günü evime döneceğim, yurtdışında kan verme falan sorun olacak diye bugün kan verdim, pozitif olursa iki gün sonra da artışa bakarım inşallah.
Yarın öğlene kadar çıkacakmış sonucum
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzKızlar ben salı günü evime döneceğim, yurtdışında kan verme falan sorun olacak diye bugün kan verdim, pozitif olursa iki gün sonra da artışa bakarım inşallah.
Yarın öğlene kadar çıkacakmış sonucum
Özel hastanede verdim aslında ama makinaları bozulmuş yarın çıkacakmışKaçıncı günündü bugün ? Ay çok geç değil mi aile hekiminde mi verdin ?ay hadi inşallah güzel haberini bekliyorum beni etiketlemeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?