İlk defa böyle bir şey duydum özel hastanedeÖzel hastanede verdim aslında ama makinaları bozulmuş yarın çıkacakmış
22 sinde transfer olmuştum. İnşallah pozitif olur. Teşekkür ederim
Amin inşallah korkum değer artmaması temmuz da ki transferim tutmuş ama değer yükselmek yerine düşmüştüHadi bakalım inşallah çok güzel değerle öğrenirsin
Az önce geldi sonuç. 25 çıkmışİlk defa böyle bir şey duydum özel hastanedeneyse sonucun inşallah güzel gelirde 1 gün beklediğine değer
Aaa hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallahAz önce geldi sonuç. 25 çıkmış
Bugün transferin 6. günü. İnşallah sağlıkla ilerler.
Amin inşallah korkum değer artmaması temmuz da ki transferim tutmuş ama değer yükselmek yerine düşmüştü
Az önce geldi sonuç. 25 çıkmış
Birde belirtim var mıydı? Tek embriyo muyduAz önce geldi sonuç. 25 çıkmış
Maşallah çokmuş cidden ama olsun duphaston ben de her an elimin altında kabızlık olursa içicem. Prednol transfer öncesi 4 gün kullandım bıraktım. Benim de ilk denemem, evet çok fazla test yapıldı önceki kayıplar için. İnşallah güzel ilerler hepimizinkiSabah 2 Estrofem 1 duphaston. Gün içinde prednol ecopirin ve folik asit. Akşam yine 2 Estrofem ve duphaston kapanışbenim ilk denemem. Daha önce hiç gebelikte yaşamadım. Ve genetik testte yaptırmadı doktorum. Ama önlem amaçlı ecopirin verdi bana. Testin temiz çıktıysa gerek yok Bencede zaten fazladan ilaç almaya
İnşallah canım İnşallah Amininşallah görelim bizde
Ay ne çoku canım, hepimiz aynıyızBirde belirtim var mıydı? Tek embriyo muyduçok soru sordum kusura bakma
Çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla katlanarak artar canım.. hayırlı olsun
Kabızlık için olan duphalac dimi karıştırma sonra duphastonlaMaşallah çokmuş cidden ama olsun duphaston ben de her an elimin altında kabızlık olursa içicem. Prednol transfer öncesi 4 gün kullandım bıraktım. Benim de ilk denemem, evet çok fazla test yapıldı önceki kayıplar için. İnşallah güzel ilerler hepimizinkişişli memorialda mıydın?
Ay süper inşallah ikiside tutmuşturAy ne çoku canım, hepimiz aynıyız
Belirtim sadece transferin ertesi günü kasığımda iğne batması gibi ara ara batma hissettim o kadar. Hiç bir belirti olmadığı için çok üzülüyordum hatta. Dün de erken gebelik testim negatifti, bugün öğlene doğru silik çizgi çıktı.
Çift emriyo, inşallah ikisi de tutar.
Ayyy pardon ever duphalactııı ahshhsKabızlık için olan duphalac dimi karıştırma sonra duphastonlaprednolu ben adetin 3. Günü başladım hala kullanıyorum kayıpların için çok geçmiş olsun bir sebep bulundu mu peki ? Yok hayır ben izmirdeyim
inan ki bende aynıyım kafam o kadar gidik kiAyyy pardon ever duphalactııı ahshhskafam karıştı iyice kusura bakma çok teşekkür ederim, kayıpların hepsi birbirinden farklı türde olduğu için net bir sebep bulunamadı ama yapılan testlerle pıhtılaşmayı elediler. Tüp veya embriyo kaynaklı dedi doktorum. Zaten tüpün biri alınmıştı. Embriyo için de pgt yaptılar bu şekilde ilerledik inşallah bu bebiş sağlıkla tutunup büyür ve sağlıkla doğar
Değerleriniz güzel artmış maşallahKızlar yarın 14.günüm
8.gun 154
10.gun 220
12. Gün beta 630 çıktı sizce tekrar kan vermeli miyim hemsirem 10 Gün sonra kese görelim dedi ama bilemedim
İyi kalite 2 embriyo 5 gün aa dendi glue ve lipit serum kullandım ve bol avakado yaban Mersin’i tükettimBu ay farklı bi yöntem denedimi peki doktorunuz? Yani son denemelerinde en kalitesiz embriyoları tutanlar var bu bir imtihan sen inancını yitirme
İyi kalite 2 embriyo 5 gün aa dendi glue ve lipit serum kullandım ve bol avakado yaban Mersin’i tükettim
Belirti mi bilmiyorum ama bel agrisi oldu ben de bacak ve ayak agrisi bide.2 gun farkli zamanlarda da byle tuhaf bi usume geldi gitti anlikÇok heyecanlıbenim bugün 3.günüm ama hiç belirtim yok senin de öyle miydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?