Ağustos ayı transfer olacaklar

Çok heyecanlı benim bugün 3.günüm ama hiç belirtim yok senin de öyle miydii
Belirti mi bilmiyorum ama bel agrisi oldu ben de bacak ve ayak agrisi bide.2 gun farkli zamanlarda da byle tuhaf bi usume geldi gitti anlikbugun bulanti oldu biraz da ama regl oncesi de olur bana bazen bilemiyorm hic o yuzden ne dusuneyim neye inanaym
O kadar haklısın ki bir noktadan sonra nereye ne kadar verdiğimi hesaplamayı bıraktım zaten hadi bakalım yarın sabah bekliyorum testiniiiiiii
Yarinmi yapayim cumartesi yada pazar tavsiyesi geldi ovitrelle etkisi iyice gecsin yalanci pozitif olmasn diye

Heh doğru ovitrelle vurulmuştun. Ya yüksek ihtimalle geçmiştir etkisi. Ama cumartesi veya pazar yap tam garanti olsun hiç iğne etkisi mi şüphemiz kalmasın

İnşallah canım tedirginlik hic bitmiyor bir kere kaybedince hep oyle olacak sanıyoruz

Dışarı çıktım arkadaşlarım diyor senin bul yorgunluğun ney onlar da şaşırdı çok halsizim ben de eve geldim hemen uzandım daha da evden çıkmam gibi

Kızlar bir de size birşey danışmak istiyorum. Benim embriyolarım 4. Gün donduruldu. Transfer günü de çözündürülüp transfer edildi. Acaba şimdi ben 4.gun mu yoksa 5.gün mü embriyosu transfer olmuş oldum. Yani transfer gününu de mi saymaliyim?

Evet ya insan bilemiyor biraz da burayı okuyunca da çok belirti arıyor halbuki hiç belli olmuyormuş

Benim bildiğim kadarıyla transfer günü sayılmıyor 4.gün olabilir yani ama emin de olamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…