- 23 Ağustos 2025
- 149
- 106
- 18
- 35
Belirti mi bilmiyorum ama bel agrisi oldu ben de bacak ve ayak agrisi bide.2 gun farkli zamanlarda da byle tuhaf bi usume geldi gitti anlikÇok heyecanlıbenim bugün 3.günüm ama hiç belirtim yok senin de öyle miydii
Yarinmi yapayim cumartesi yada pazar tavsiyesi geldi ovitrelle etkisi iyice gecsin yalanci pozitif olmasn diyeO kadar haklısın ki bir noktadan sonra nereye ne kadar verdiğimi hesaplamayı bıraktım zatenhadi bakalım yarın sabah bekliyorum testiniiiiiii
Amiin amin çok teşekkür ederimminan ki bende aynıyım kafam o kadar gidik kialınabilecek bütün önlemleri almışsınız inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana bu yolda çektiğimiz bütün zorlukların mükafatını alırız inşallah
İnşallah isteyen herkesinHadi bakalım inşallah herşey gönlünce olsun
Heh doğru ovitrelle vurulmuştun. Ya yüksek ihtimalle geçmiştir etkisi. Ama cumartesi veya pazar yap tam garanti olsun hiç iğne etkisi mi şüphemiz kalmasınBelirti mi bilmiyorum ama bel agrisi oldu ben de bacak ve ayak agrisi bide.2 gun farkli zamanlarda da byle tuhaf bi usume geldi gitti anlikbugun bulanti oldu biraz da ama regl oncesi de olur bana bazen bilemiyorm hic o yuzden ne dusuneyim neye inanaym
Yarinmi yapayim cumartesi yada pazar tavsiyesi geldi ovitrelle etkisi iyice gecsin yalanci pozitif olmasn diye
2 tane alip Cumartesi ve sabah yapayim bakalim ben deHeh doğru ovitrelle vurulmuştun. Ya yüksek ihtimalle geçmiştir etkisi. Ama cumartesi veya pazar yap tam garanti olsun hiç iğne etkisi mi şüphemiz kalmasın
Aa hayirli olsun.Pozitifse 6.gun bile cikabiliyor demek böyleAz önce geldi sonuç. 25 çıkmış
Bugün transferin 6. günü. İnşallah sağlıkla ilerler.
Çok sağol inşallah sağlıkla ilerler. 4 yıldır bekliyoruzAa hayirli olsun.Pozitifse 6.gun bile cikabiliyor demek böyleSağlikla ilerlesin insallah
Coktan koyverdik gittiBen de ilk zamanlar kalem kalem yazıyordum tek tek sonra bi baktım pgt zamanı bırakmışım
İnşallah canım tedirginlik hic bitmiyor bir kere kaybedince hep oyle olacak sanıyoruzDeğerleriniz güzel artmış maşallahiçiniz rahat etmeyecekse bir kez daha verebilirsiniz en azından son kez güzel artışı görüp daha rahat olmanız adına sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dışarı çıktım arkadaşlarım diyor senin bul yorgunluğun ney onlar da şaşırdıİyiyim ben bugün hiç bir ağrı yok halsizlik var sadece çok evde kalıyorum ondan galiba. Bugün akşam biraz dışarı çıkacağım. Hava çok sıcak çıkamıyorum bir yere evde kal kal da bunaldım
Evet ya insan bilemiyor biraz da burayı okuyunca da çok belirti arıyor halbuki hiç belli olmuyormuşBelirti mi bilmiyorum ama bel agrisi oldu ben de bacak ve ayak agrisi bide.2 gun farkli zamanlarda da byle tuhaf bi usume geldi gitti anlikbugun bulanti oldu biraz da ama regl oncesi de olur bana bazen bilemiyorm hic o yuzden ne dusuneyim neye inanaym
Ayyy valla öyle aminn görelim artıkCoktan koyverdik gittiMaddi manevi hicbir emegimiz boşa gitmesin insallah,bebisleri gorursek dunyayi unutacagiz
Benim bildiğim kadarıyla transfer günü sayılmıyor 4.gün olabilir yani ama emin de olamadım :)Kızlar bir de size birşey danışmak istiyorum. Benim embriyolarım 4. Gün donduruldu. Transfer günü de çözündürülüp transfer edildi. Acaba şimdi ben 4.gun mu yoksa 5.gün mü embriyosu transfer olmuş oldum. Yani transfer gününu de mi saymaliyim?
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz hayırlı olsun katnarak artar inş sonucuz kan testinden önce erken gebelik testi yaptınız miAz önce geldi sonuç. 25 çıkmış
Bugün transferin 6. günü. İnşallah sağlıkla ilerler.
Emriyologa biraz kalitesi ve gününü sordum. O da blast dedi sadece ve bugünle 5.gun olacak dedi. Ben de anlayamadım.Benim bildiğim kadarıyla transfer günü sayılmıyor 4.gün olabilir yani ama emin de olamadım :)
Evet bugün yaptım, silik çıktı. Ben de kan testine gittim koşarakMerhaba aynı gün transfer olmuşuz hayırlı olsun katnarak artar inş sonucuz kan testinden önce erken gebelik testi yaptınız mi
Hımmm ben de anlamadım belki de çözdürüldüğü günü de sayıyorlardır. Bir kağıt vermediler mi embriyoyaya dair? Onda da yazmalı bilgileri kaçıncı gün olduğu kalitesi vsEmriyologa biraz kalitesi ve gününü sordum. O da blast dedi sadece ve bugünle 5.gun olacak dedi. Ben de anlayamadım.
Dışarı çıktım arkadaşlarım diyor senin bul yorgunluğun ney onlar da şaşırdıçok halsizim ben de eve geldim hemen uzandım daha da evden çıkmam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?