Ay maşallah harikaBugünkü kan sonucum 3276. Transferin kaçıncı guju ultrosana çağırıyorlar acaba
Canım ben de 19unda, senin transfer günün 23ü müydüBen 17sinde ovitrelle yapmistim.Normalde yarin erken gebelik testi ypmayi dusunuyorum.12 gun gecmis olacak yarin ama Yalanci pozitif cikma ihtimali olur mu hala?
Transferin kaçıncı günü ultrosana çağırıyorlar
Şuanda ağrım yok şükür. Sürekli değil ama geldi mi kolay kolay geçmeyen bir ağrı. Çözümüde yok eşime akşamları mesaj yaptırıyorum o bile rahatlatmıyor
Bugünkü kan sonucum 3276. Transferin kaçıncı guju ultrosana çağırıyorlar acaba
Benimde girdi bugün bacağıma sanki uyuşmuş gibi sızlıyor . gögsümünde koltuk altından hassasiyet var ucunda bişey yol inşallah tutunmaya işarettir bunlarŞuanda ağrım yok şükür. Sürekli değil ama geldi mi kolay kolay geçmeyen bir ağrı. Çözümüde yok eşime akşamları mesaj yaptırıyorum o bile rahatlatmıyor
Göğüslerim benimde aynı yan tarafları hassas birde ucuna dokununca sızlıyor sadece ama transfer öncesi başlamıştı bu hassasiyet bende o yüzden göğüslerimden anlayamamBenimde girdi bugün bacağıma sanki uyuşmuş gibi sızlıyor . gögsümünde koltuk altından hassasiyet var ucunda bişey yol inşallah tutunmaya işarettir bunlar
EvetCanım ben de 19unda, senin transfer günün 23ü müydü
Bilmiyorum ki bana da biraz uzun süreli çağırdı gibi geldi ama vardır bir bildiği demek kiAy maşallah harikasağlıkla kucağınıza alın inşallah ama sizin değeriniz çok iyi haftasonu veya haftaya gitseniz kese görünür gibi geldi bana. Çok bilmemekle beraber betanıza göre yorum yaptım
Benim de 24. gün olcak normal o zmanBeni 24.gün çağırdılar. Ama daha erken görenler var keseyi
İşte 10 gün sonra ultrasona çağırdıMaşallah canım ne güzel bir değerdoktora söyle hemen randevu ayarlasınlar
Hicbir marka yok suan,oyle de bir korkmak test yapmaktanAllahım o zaman senin adına ben daha çok heyecanlandımallahım ilk testin şerefine ne olur güzel bir sonuç çıksın aminnnn hangi marka test var elinde ?
Acaba keseyle kalp atışını aynı anda görmek için geç çağırmış olabilir mi. Belki git gel yapma diye gitmişken İkisinide görmek istemiş olabilirBilmiyorum ki bana da biraz uzun süreli çağırdı gibi geldi ama vardır bir bildiği demek ki
Ahahahhahahaha iyi yapmışsın evde olunca insan dayanamıyor bak karşında örnek ben varımHicbir marka yok suan,oyle de bir korkmak test yapmaktanBugun alacagim buradaki yorumlara göre predictor
Aman kim korkar fiyattan falan,tup bebege elimize verip kolumuzu kaptirmisiz zatennAhahahhahahaha iyi yapmışsın evde olunca insan dayanamıyor bak karşında örnek ben varımevet predictor en kalitelisi fiyatı biraz pahalı ama soru işareti bırakmıyor en azından
O kadar haklısın ki bir noktadan sonra nereye ne kadar verdiğimi hesaplamayı bıraktım zatenAman
Aman kim korkar fiyattan falan,tup bebege elimize verip kolumuzu kaptirmisiz zatenn
Çok heyecanlı
Ben de ilk zamanlar kalem kalem yazıyordum tek tek sonra bi baktım pgt zamanı bırakmışımO kadar haklısın ki bir noktadan sonra nereye ne kadar verdiğimi hesaplamayı bıraktım zatenhadi bakalım yarın sabah bekliyorum testiniiiiiii
Bir noktadan sonra insan görmek istemiyor bence ne kadar harcadığınıBen de ilk zamanlar kalem kalem yazıyordum tek tek sonra bi baktım pgt zamanı bırakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?