Ağustos ayı transfer olacaklar

Şuanda ağrım yok şükür. Sürekli değil ama geldi mi kolay kolay geçmeyen bir ağrı. Çözümüde yok eşime akşamları mesaj yaptırıyorum o bile rahatlatmıyor
Benimde girdi bugün bacağıma sanki uyuşmuş gibi sızlıyor . gögsümünde koltuk altından hassasiyet var ucunda bişey yol inşallah tutunmaya işarettir bunlar

Benimde girdi bugün bacağıma sanki uyuşmuş gibi sızlıyor . gögsümünde koltuk altından hassasiyet var ucunda bişey yol inşallah tutunmaya işarettir bunlar
Göğüslerim benimde aynı yan tarafları hassas birde ucuna dokununca sızlıyor sadece ama transfer öncesi başlamıştı bu hassasiyet bende o yüzden göğüslerimden anlayamam ayakların için altına yastık koy bir tık öyle rahatlıyor ama tamamen geçirmiyor. İnşallah inşallah

Ay maşallah harika sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama sizin değeriniz çok iyi haftasonu veya haftaya gitseniz kese görünür gibi geldi bana. Çok bilmemekle beraber betanıza göre yorum yaptım
Bilmiyorum ki bana da biraz uzun süreli çağırdı gibi geldi ama vardır bir bildiği demek ki

Allahım o zaman senin adına ben daha çok heyecanlandım allahım ilk testin şerefine ne olur güzel bir sonuç çıksın aminnnn hangi marka test var elinde ?
Hicbir marka yok suan,oyle de bir korkmak test yapmaktanBugun alacagim buradaki yorumlara göre predictor

Hicbir marka yok suan,oyle de bir korkmak test yapmaktanBugun alacagim buradaki yorumlara göre predictor
Ahahahhahahaha iyi yapmışsın evde olunca insan dayanamıyor bak karşında örnek ben varım evet predictor en kalitelisi fiyatı biraz pahalı ama soru işareti bırakmıyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…