Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba almanyada böyle bir test var t1 30-100 arasi t2 100-300 arasi t3 300-1000 arasi t4de 1000üzeri benim 12 gün kan verdim bu testi de denedim t4 görünüyor sanki

Eklentiler

• IMG_2958.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 42
Bir an önce pazar günü gelsin istiyorum gerçekten günler hiç geçmiyor gibi

Ben 17sinde ovitrelle yapmistim.Normalde yarin erken gebelik testi ypmayi dusunuyorum.12 gun gecmis olacak yarin ama Yalanci pozitif cikma ihtimali olur mu hala?

Aynı ben de heyecan tavan. Evde kendimi çok dinliyorum dışarı çıkıyorum düşünmemem lazım ara ara kasık ağrıları oluyor sen nasılsın
İyiyim ben bugün hiç bir ağrı yok halsizlik var sadece çok evde kalıyorum ondan galiba. Bugün akşam biraz dışarı çıkacağım. Hava çok sıcak çıkamıyorum bir yere evde kal kal da bunaldım

Ben 17sinde ovitrelle yapmistim.Normalde yarin erken gebelik testi ypmayi dusunuyorum.12 gun gecmis olacak yarin ama Yalanci pozitif cikma ihtimali olur mu hala?
Ben 4 kere kullandım hepsindede en geç 10. Gün negatife dönmüştü. Muhtemelen etkisi geçmiştir ama yinede 1 gün daha bekleyebilirsin bence

Benim ilk transferim.Oncesinde de yapmami gerektirecek bir durum gelismedi.Ondan burada acemice gebelik testi markasi falan soruyordum
Allahım o zaman senin adına ben daha çok heyecanlandım allahım ilk testin şerefine ne olur güzel bir sonuç çıksın aminnnn hangi marka test var elinde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…