- 29 Mayıs 2013
- 3.002
- 5.255
- 358
14 günde etkisi gidiyor diyorlar. 14 gün geçmiş ise üzerinden guvenebilirsin.Merhaba ben çatlatma iğnesi vurulmuştum transferden 6 gün önce. Bu durumda idrar testine güvenmemek mi gerekir?
Ay hayır sıkılmasın canın daha dur erkenherkesin vücudu bir değil ki. Ayrıca ne testler var beta yüksekken bile negatif çıkaran. Bak benim arkadaşım beta 11 bin idi ama testte silikti düşün. Kan verdikten sonra yapmıştı testi hatıra kalsın diye inanılmaz silik çıkmıştı. O testi önce yapsaydı betası daha düşükken çıkmazdı belkide. İnan ki Türkiye ben idrar testlerine çok güvenemiyorum. O yüzden hiç sıkma canını bekle kan gününü
Bir an önce pazar günü gelsin istiyorum gerçekten günler hiç geçmiyor gibiAy hayır sıkılmasın canın daha dur erkenherkesin vücudu bir değil ki. Ayrıca ne testler var beta yüksekken bile negatif çıkaran. Bak benim arkadaşım beta 11 bin idi ama testte silikti düşün. Kan verdikten sonra yapmıştı testi hatıra kalsın diye inanılmaz silik çıkmıştı. O testi önce yapsaydı betası daha düşükken çıkmazdı belkide. İnan ki Türkiye ben idrar testlerine çok güvenemiyorum. O yüzden hiç sıkma canını bekle kan gününü
Teşekkür ederim, bugün henüz transfer +3.gündeyim yani henüz 9 gün geçti çatlatmadan. Ama sanırım ben kan testini beklicem gibi14 günde etkisi gidiyor diyorlar. 14 gün geçmiş ise üzerinden guvenebilirsin.
Merhaba almanyada böyle bir test var t1 30-100 arasi t2 100-300 arasi t3 300-1000 arasi t4de 1000üzeri benim 12 gün kan verdim bu testi de denedim t4 görünüyor sanki
Aaa hayırlı olsun ne güzel bir testmişMerhaba almanyada böyle bir test var t1 30-100 arasi t2 100-300 arasi t3 300-1000 arasi t4de 1000üzeri benim 12 gün kan verdim bu testi de denedim t4 görünüyor sanki
Kanda pozitifi göreceğiz Allahın izniyle bi daha yapma lütfennBi canım sıkılmadı değil valla ne yalan söyleyim keşke yapmasaydım
Pazar gününü iple çekiyorumKanda pozitifi göreceğiz Allahın izniyle bi daha yapma lütfenn
Bence 14 günü bekleyin net olsun. Şimdi silik çıkarsa bir de onun stresi olacak sizin için.Ben 17sinde ovitrelle yapmistim.Normalde yarin erken gebelik testi ypmayi dusunuyorum.12 gun gecmis olacak yarin ama Yalanci pozitif cikma ihtimali olur mu hala?
Aynı ben de heyecan tavan. Evde kendimi çok dinliyorum dışarı çıkıyorum düşünmemem lazımPazar gününü iple çekiyorumsen nasılsın
Pazartesi de kan testi günüm zatenn ne anladim bu istenBence 14 günü bekleyin net olsun. Şimdi silik çıkarsa bir de onun stresi olacak sizin için.
İyiyim ben bugün hiç bir ağrı yok halsizlik var sadece çok evde kalıyorum ondan galiba. Bugün akşam biraz dışarı çıkacağım. Hava çok sıcak çıkamıyorum bir yere evde kal kal da bunaldımAynı ben de heyecan tavan. Evde kendimi çok dinliyorum dışarı çıkıyorum düşünmemem lazımara ara kasık ağrıları oluyor sen nasılsın
Ben 4 kere kullandım hepsindede en geç 10. Gün negatife dönmüştü. Muhtemelen etkisi geçmiştir ama yinede 1 gün daha bekleyebilirsin benceBen 17sinde ovitrelle yapmistim.Normalde yarin erken gebelik testi ypmayi dusunuyorum.12 gun gecmis olacak yarin ama Yalanci pozitif cikma ihtimali olur mu hala?
Cumartesi yapayim madem.Ya da pazar,hayatimda hic gebelik testi yapmadim dememBen 4 kere kullandım hepsindede en geç 10. Gün negatife dönmüştü. Muhtemelen etkisi geçmiştir ama yinede 1 gün daha bekleyebilirsin bence
Hiç mi yapmadınCumartesi yapayim madem.Ya da pazar,hayatimda hic gebelik testi yapmadim demem
Benim ilk transferim.Oncesinde de yapmami gerektirecek bir durum gelismedi.Ondan burada acemice gebelik testi markasi falan soruyordumHiç mi yapmadınsenin için bir ilk olacak hadi bakalım bu ilkin şerefine güzel bir çizgi görürüz inşallah
Allahım o zaman senin adına ben daha çok heyecanlandımBenim ilk transferim.Oncesinde de yapmami gerektirecek bir durum gelismedi.Ondan burada acemice gebelik testi markasi falan soruyordum
Transferin kaçıncı günü ultrosana çağırıyorlarBenimde hep 3 kat oldu artış.. ayy ne güzel ya. Sesini kaydet açıp açıp dinlersin ne güzel olur
Bugünkü kan sonucum 3276. Transferin kaçıncı guju ultrosana çağırıyorlar acabaHadi bakalım yarın ki sonucunuzuda haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?