- 28 Mayıs 2025
- 24
- 7
- 1
Yorgun ve halsiziz ama 6.günü de bitirdik çok şükür şafak 2bende şimdi denize gittim geldim girmedim ama ona rağmen yine yoruldum çok halsizim
Aaa size kağıt mi verdiler? Yok bana hiç birşey vermediler. Tek dedikleri iyi iyi iyiHımmm ben de anlamadım belki de çözdürüldüğü günü de sayıyorlardır. Bir kağıt vermediler mi embriyoyaya dair? Onda da yazmalı bilgileri kaçıncı gün olduğu kalitesi vs
Çok şükür az kaldı inşaAllah bizimledirlerYorgun ve halsiziz ama 6.günü de bitirdik çok şükür şafak 2
Evet bi kağıt verdiler embriyo bilgileri opu bilgileri vs yazıyordu. Olsun iyi dedilerse ne güzel iyilerdir inşallah sımsıkı tutunurlarAaa size kağıt mi verdiler? Yok bana hiç birşey vermediler. Tek dedikleri iyi iyi iyi
Evet hic belirtisi olmadan pozitif alanlar da varEvet ya insan bilemiyor biraz da burayı okuyunca da çok belirti arıyor halbuki hiç belli olmuyormuş
Ben de 25inde transfer oldum. Birlikte takip edebiliriz. Benim belirti olarak yaşadıklarım, ilk günden beri bel ağrısı, ikinci günden itibaren ara ara ama güçlü kasıklarım ağrıyor ayrıca da çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan baş ağrısı oldu ama dün öğleden sonra baya azalmıştı hatta geçti.Ya benim de aynı şekilde kimin ne belirtisi vardı kim silik çizgi gördü hepsi tüm isimler karışıyor kafamdaA arya-stark ve sen 23ünde transfer oldunuz ben de 25inde. Ben sizin yazılarınızı okuyayım özellikle belirtiler benziyor mu diye merak ediyorum benim 3.günüm ama hiç belirtim yok, sende var mıydıı
Ayyyy aynen o his bende de çok karışık duygular vallaEvet hic belirtisi olmadan pozitif alanlar da var
Kesin olan hicbir gösterge yok şuan.Bazen karnimda bi bebek varmis gibi hissedip oyle davraniyorum,bazen hic yokmus gibi geliyo.Cok karmaşığız çok
Aaa inşallah görürüz hayırlısıyla pozitifleriiBen de 25inde transfer oldum. Birlikte takip edebiliriz. Benim belirti olarak yaşadıklarım, ilk günden beri bel ağrısı, ikinci günden itibaren ara ara ama güçlü kasıklarım ağrıyor ayrıca da çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan baş ağrısı oldu ama dün öğleden sonra baya azalmıştı hatta geçti.
günaydın ben yine test yaptım düne göre bir tık daha belirgin çıktıAaa inşallah görürüz hayırlısıyla pozitifleriibende pek belirti yok dünden beri özellikle. Salı günü ve çarşamba öğlene kadar çoook başım ağrıdı neyse ki geçti çok şükür. Transfer günü ve sonraki gün çok hafif ara ara kasık ağrısı olmuştu ama o da geçti
Yaa hayırlı olsun düne göre koyulaşmış hemgünaydın ben yine test yaptım düne göre bir tık daha belirgin çıktıama testlerin hatalı olmasından korkuyorum çok sevinemiyorum
Prodoctor aslında kötü bir marka değil ama o kadar çok şey okudum ki burada silik çizgi çıkarıp kanda negatifi gören çok kişi var kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzdenYaa hayırlı olsun düne göre koyulaşmış hemneden hatalı olsun test markası nedir
Günaydın canım hatalı olsa her gün aynı hatayı mı verecekgünaydın ben yine test yaptım düne göre bir tık daha belirgin çıktıama testlerin hatalı olmasından korkuyorum çok sevinemiyorum
GünaydınGünaydın canım hatalı olsa her gün aynı hatayı mı verecekhayalı değildir çok sevindim
Çok haklısın ama değil gün gün betan arttıkça renk koyulaşmaya başlıyorGünaydınhayatımda ilk defa silikte olsa testte pozitif görünce acaba hatalı mı diye düşünmeden edemiyorum
Evet o noktada bir tık rahatlıyor içim hatalı olsa aynı çıkardı diyorum ama o şüphe gitmiyor içimdenÇok haklısın ama değil gün gün betan arttıkça renk koyulaşmaya başlıyor
Hiç sorma günler hiç geçmiyor sanki kanda görsekte rahatlasak birazEvet o noktada bir tık rahatlıyor içim hatalı olsa aynı çıkardı diyorum ama o şüphe gitmiyor içimdenPazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim
Zaman yavaşlamış gibi hissediyorum bazenHiç sorma günler hiç geçmiyor sanki kanda görsekte rahatlasak biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?