Ağustos ayı transfer olacaklar

Evde oldugum icin yorulmuyomusum ben de bugun 5ten beri disaridayim ve cidden yoruldum.Belim de epey agiriyor suan uzunca sure oturmaktan

Evet ya insan bilemiyor biraz da burayı okuyunca da çok belirti arıyor halbuki hiç belli olmuyormuş
Evet hic belirtisi olmadan pozitif alanlar da var
Kesin olan hicbir gösterge yok şuan.Bazen karnimda bi bebek varmis gibi hissedip oyle davraniyorum,bazen hic yokmus gibi geliyo.Cok karmaşığız çok

Ben de 25inde transfer oldum. Birlikte takip edebiliriz. Benim belirti olarak yaşadıklarım, ilk günden beri bel ağrısı, ikinci günden itibaren ara ara ama güçlü kasıklarım ağrıyor ayrıca da çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan baş ağrısı oldu ama dün öğleden sonra baya azalmıştı hatta geçti.

Aaa inşallah görürüz hayırlısıyla pozitiflerii bende pek belirti yok dünden beri özellikle. Salı günü ve çarşamba öğlene kadar çoook başım ağrıdı neyse ki geçti çok şükür. Transfer günü ve sonraki gün çok hafif ara ara kasık ağrısı olmuştu ama o da geçti

günaydın ben yine test yaptım düne göre bir tık daha belirgin çıktı ama testlerin hatalı olmasından korkuyorum çok sevinemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…