İnşaAllahZaman yavaşlamış gibi hissediyorum bazeninşallah kanda pozitifi görürüz
Aslında vücudumuzu dinlemesek iyi olacak ama insan belirti bulmak istiyor. Benim özellikle bel ağrısı geçmiyor ama ben köyde yaşadığım için çok durup dinleyemiyorum bedenimi. Ağır iş yapmıyorum ama oturup dinlenmek de uzun süre olmuyor maalesef. Hayırlısı olsun inşallah nasibimizi verir Rabbim inşallah. Pozitifi görürüz bizde nasipse. Benim 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldu.Aaa inşallah görürüz hayırlısıyla pozitifleriibende pek belirti yok dünden beri özellikle. Salı günü ve çarşamba öğlene kadar çoook başım ağrıdı neyse ki geçti çok şükür. Transfer günü ve sonraki gün çok hafif ara ara kasık ağrısı olmuştu ama o da geçti
ilaçları almadan yapıyorum. Sen yapacak mısın bugünİnşaAllahilaçların ilk dozunu alıp mı test yapıyorsun yoksa ilaç almadan mı
Testte belirginleşmeye kanda daha iyidir canim.günaydın ben yine test yaptım düne göre bir tık daha belirgin çıktıama testlerin hatalı olmasından korkuyorum çok sevinemiyorum
O belirtisi olmayan kişi benimEvet hic belirtisi olmadan pozitif alanlar da var
Kesin olan hicbir gösterge yok şuan.Bazen karnimda bi bebek varmis gibi hissedip oyle davraniyorum,bazen hic yokmus gibi geliyo.Cok karmaşığız çok
İnşallah inşallahTestte belirginleşmeye kanda daha iyidir canim.
Prodoctor aslında kötü bir marka değil ama o kadar çok şey okudum ki burada silik çizgi çıkarıp kanda negatifi gören çok kişi var kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden
Ayy alttakinde direkt ilk bakışta gördüm bence var maşallahEki Görüntüle 3637162
Üstte ki dün yaptığım. Kurudukça biraz daha belirginleşmişti. Altta ki direkt bu şekilde çıktı 5 dakika içindeI iwhashhbwhp
Ay inşallahAyy alttakinde direkt ilk bakışta gördüm bence var maşallahinşallah kanda da görürsün canım aklına olumsuz şeyler getirme
Ben de işe gidiyorum sürekli dinlenemiyorum, ofis çalışanıyım gerçi genelde oturuyorum ama yine de evdeki gibi değil ama iyi de oluyor zaman çabuk geçiyor. Benim de 5.gün dondurulmuş ama tek embriyoAslında vücudumuzu dinlemesek iyi olacak ama insan belirti bulmak istiyor. Benim özellikle bel ağrısı geçmiyor ama ben köyde yaşadığım için çok durup dinleyemiyorum bedenimi. Ağır iş yapmıyorum ama oturup dinlenmek de uzun süre olmuyor maalesef. Hayırlısı olsun inşallah nasibimizi verir Rabbim inşallah. Pozitifi görürüz bizde nasipse. Benim 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldu.
Bende de ofis işiydi ben işi bıraktım komple.Ben de işe gidiyorum sürekli dinlenemiyorum, ofis çalışanıyım gerçi genelde oturuyorum ama yine de evdeki gibi değil ama iyi de oluyor zaman çabuk geçiyor. Benim de 5.gün dondurulmuş ama tek embriyo
Kan günü ne zamandıı pazartesi miAy inşallahşimdi kan günü nasıl bekleyeceğim ya
Aa hayırlısı olsunBende de ofis işiydi ben işi bıraktım komple.
Bende de ofis işiydi ben işi bıraktım komple.
Eki Görüntüle 3637162
Üstte ki dün yaptığım. Kurudukça biraz daha belirginleşmişti. Altta ki direkt bu şekilde çıktı 5 dakika içindeI iwhashhbwhp
Çok güzel gitgide koyulaşır çizgin. Baya belirgin. Şimdiden tebrik ederim.Eki Görüntüle 3637162
Normalde Salı istedi doktorum ama pazartesi yaparım diyordum ben şimdide acaba pazar mı versem kanı diyorumKan günü ne zamandıı pazartesi mi
Doktorada gidecekmişsin doktorun bakar rahatlatır seniKızlar günaydınn bugün kese randevum var.. Dün işten gelince duş aldım ve sonrasında kahverengi leke geldi peçeteye geldi bulaşmadı çamaşıra.. gece wc gittiğimde de vardı. Sabah baktım yok gğn içinde olurmu bilmiyorum. Tam kese günü beni çok endişelendirdi
İnşallah kandada görürümBu markaya güvenilir diyorlar. Ben kullanmadım ama çok okudum. Demekki tutundu bebişin ki silik çizgi var. Şimdi beta artışı zamanı.
Teşekkür ederimÇok güzel gitgide koyulaşır çizgin. Baya belirgin. Şimdiden tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?