Ağustos ayı transfer olacaklar

Aslında vücudumuzu dinlemesek iyi olacak ama insan belirti bulmak istiyor. Benim özellikle bel ağrısı geçmiyor ama ben köyde yaşadığım için çok durup dinleyemiyorum bedenimi. Ağır iş yapmıyorum ama oturup dinlenmek de uzun süre olmuyor maalesef. Hayırlısı olsun inşallah nasibimizi verir Rabbim inşallah. Pozitifi görürüz bizde nasipse. Benim 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldu.

Evet hic belirtisi olmadan pozitif alanlar da var
Kesin olan hicbir gösterge yok şuan.Bazen karnimda bi bebek varmis gibi hissedip oyle davraniyorum,bazen hic yokmus gibi geliyo.Cok karmaşığız çok
O belirtisi olmayan kişi benim cok şükür pozitivi gördüm.dadiri tüm arzusunda olan kızların başına

Prodoctor aslında kötü bir marka değil ama o kadar çok şey okudum ki burada silik çizgi çıkarıp kanda negatifi gören çok kişi var kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden

Eki Görüntüle 3637162
Üstte ki dün yaptığım. Kurudukça biraz daha belirginleşmişti. Altta ki direkt bu şekilde çıktı 5 dakika içinde I iwhashhbwhp
Ayy alttakinde direkt ilk bakışta gördüm bence var maşallah inşallah kanda da görürsün canım aklına olumsuz şeyler getirme

Ben de işe gidiyorum sürekli dinlenemiyorum, ofis çalışanıyım gerçi genelde oturuyorum ama yine de evdeki gibi değil ama iyi de oluyor zaman çabuk geçiyor. Benim de 5.gün dondurulmuş ama tek embriyo

Kızlar günaydınn bugün kese randevum var.. Dün işten gelince duş aldım ve sonrasında kahverengi leke geldi peçeteye geldi bulaşmadı çamaşıra.. gece wc gittiğimde de vardı. Sabah baktım yok gğn içinde olurmu bilmiyorum. Tam kese günü beni çok endişelendirdi

Doktorada gidecekmişsin doktorun bakar rahatlatır seni bişey olmaz Allah’ın izniyle keseyi de gördğünde rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…