Ağustos ayı transfer olacaklar

Günaydın, lekelenmeler açık taze kan olmadığı müddet endişe etmeyin, kahverengi kan eski kan işaretidir. Rahim içinde ki minik hematomlar olabilir. Siz tabii yine doktorunuza danışın, randevuya kadar kendinizi perişan etmeyin diye söyledim

İdolümsün bende heran bırakacak gibiyim evde nasıl yaşanır bilmiyorum ama özeniyorum
Ev çok sıkıcı.sadece ben 590 odalı 5 yıldızlı otelde çağrı merkezindeydim. Çok stresliydi. Bir de her gün 1.5 saat yol gidiyor, 1.5 saat da geri geliyordum. O yüzden çok yorucu ve stresli ise elveda dedim hiç bir şey sağlığından önemli değil.

Yaa teşekkürler o kadar tecrübesizimki herşeyi araştırır hale geldim. İster istemez kafaya takıyorum gece rüyamda deli gibi adet görüyor ağlıyordum. Tüp bebek tedavisi bitince birde psikiyatri tedavisi gerekecek sanırım

Valla en iyisini yapmışsın zaten 3 saat yolda geçiyormuş.. benim yol uzun değil ama iş çok sıkıcı gelmeye başladı. Yıllardır bir firmanın genel muhasebesindeyim düne kadar hiç çıkma fikrim yoktu son aya kadar çalışırım diyordum ama şimdi fikrim değişmeye başladı

Aynı duyguları herkes yaşıyor maalesef. Oğlumun gebeliğinde öyle kan gördüğümde dünya başıma yıkılmıştı, sonra doktorum uzunca anlatmıştı.
Hayırlı olsun sizin için, bu gününüz güzel geçsin inşallah

Anne olduktan sonra umrumuzda değil işi gücü

Ay süper inşallah ikiside tutmuştur benimde öyle belirti sayabileceğim bir şeyim yok bunu senden duyunca bir rahatlama geldi ben yarın yine test yapacağım inşallah senin gibi güzel sonucu alırım
Tutan herkes belirti aramayın diyor ama bir de bize sorsunlar. Düne kadar ağlıyordum eşime herkesin belirtisi var, benim yine tutmadı hiç birşey yok diye.
İçini ferah tut inşallah tutunur bebişin.

Prodoctor aslında kötü bir marka değil ama o kadar çok şey okudum ki burada silik çizgi çıkarıp kanda negatifi gören çok kişi var kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden
Canım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibi
Bence senin de pozitif. Üst üste bir kaç test hatalı olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…