- 18 Şubat 2025
- 332
- 179
- 18
- 29
Bence pazartesi ver canım benden de çarşamba istedi ben salı akşam vericem sanırım ama daha erkene çekmeye gerek yok bu sefer artış için beklicezNormalde Salı istedi doktorum ama pazartesi yaparım diyordum ben şimdide acaba pazar mı versem kanı diyorum
Hayırlı olsunnEki Görüntüle 3637162
Üstte ki dün yaptığım. Kurudukça biraz daha belirginleşmişti. Altta ki direkt bu şekilde çıktı 5 dakika içindeI iwhashhbwhp
Doktorada gidecekmişsin doktorun bakar rahatlatır senibişey olmaz Allah’ın izniyle keseyi de gördğünde rahatlarsın inşallah
Kızlar günaydınn bugün kese randevum var.. Dün işten gelince duş aldım ve sonrasında kahverengi leke geldi peçeteye geldi bulaşmadı çamaşıra.. gece wc gittiğimde de vardı. Sabah baktım yok gğn içinde olurmu bilmiyorum. Tam kese günü beni çok endişelendirdi
Ev çok sıkıcı.sadece ben 590 odalı 5 yıldızlı otelde çağrı merkezindeydim. Çok stresliydi. Bir de her gün 1.5 saat yol gidiyor, 1.5 saat da geri geliyordum. O yüzden çok yorucu ve stresli ise elveda dedimİdolümsün bende heran bırakacak gibiyimevde nasıl yaşanır bilmiyorum ama özeniyorum
Az kaldı pztye. Katlanarak artsın. Ben daha cesaret edemiyorum test yapmayaTeşekkür ederimşimdi kan günün beklemek kaldı
Günaydın, lekelenmeler açık taze kan olmadığı müddet endişe etmeyin, kahverengi kan eski kan işaretidir. Rahim içinde ki minik hematomlar olabilir. Siz tabii yine doktorunuza danışın, randevuya kadar kendinizi perişan etmeyin diye söyledim
Ev çok sıkıcı.sadece ben 590 odalı 5 yıldızlı otelde çağrı merkezindeydim. Çok stresliydi. Bir de her gün 1.5 saat yol gidiyor, 1.5 saat da geri geliyordum. O yüzden çok yorucu ve stresli ise elveda dedimhiç bir şey sağlığından önemli değil.
Aynı duyguları herkes yaşıyor maalesef. Oğlumun gebeliğinde öyle kan gördüğümde dünya başıma yıkılmıştı, sonra doktorum uzunca anlatmıştı.Yaa teşekkürler o kadar tecrübesizimki herşeyi araştırır hale geldim. İster istemez kafaya takıyorum gece rüyamda deli gibi adet görüyor ağlıyordum. Tüp bebek tedavisi bitince birde psikiyatri tedavisi gerekecek sanırım
Aynı duyguları herkes yaşıyor maalesef. Oğlumun gebeliğinde öyle kan gördüğümde dünya başıma yıkılmıştı, sonra doktorum uzunca anlatmıştı.
Hayırlı olsun sizin için, bu gününüz güzel geçsin inşallah
Süper inşallah güzel geçiyordur
Yaptım 7. günüm ama yine negatif çıktı hiç silik çizgi bile yok..ilaçları almadan yapıyorum. Sen yapacak mısın bugün
Anne olduktan sonra umrumuzda değil işi gücüValla en iyisini yapmışsın zaten 3 saat yolda geçiyormuş.. benim yol uzun değil ama iş çok sıkıcı gelmeye başladı. Yıllardır bir firmanın genel muhasebesindeyim düne kadar hiç çıkma fikrim yoktu son aya kadar çalışırım diyordum ama şimdi fikrim değişmeye başladı
Çok sikici ben 15 yaşımdan çalışıyordum.ilk defa 1 aydan fazladır evdeyim.ama hayırlı iş için stresten tamamen uzak olmak için yaptım.Süper inşallah güzel geçiyordur
Evet, benim aceleciligim ile bunun da mümkün olduğunu anladımAa hayirli olsun.Pozitifse 6.gun bile cikabiliyor demek böyleSağlikla ilerlesin insallah
Tutan herkes belirti aramayın diyor ama bir de bize sorsunlar. Düne kadar ağlıyordum eşime herkesin belirtisi var, benim yine tutmadı hiç birşey yok diye.Ay süper inşallah ikiside tutmuşturbenimde öyle belirti sayabileceğim bir şeyim yok bunu senden duyunca bir rahatlama geldi ben yarın yine test yapacağım inşallah senin gibi güzel sonucu alırım
Anne olduktan sonra umrumuzda değil işi gücü
Canım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibiProdoctor aslında kötü bir marka değil ama o kadar çok şey okudum ki burada silik çizgi çıkarıp kanda negatifi gören çok kişi var kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden
İyi yapmışsınız özellikle stresli bir alandaysan çok iyi olmuş bence ve alışılır diye düşüniyorum bebek de gelince zaman hızlı geçerÇok sikici ben 15 yaşımdan çalışıyordum.ilk defa 1 aydan fazladır evdeyim.ama hayırlı iş için stresten tamamen uzak olmak için yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?