- 18 Şubat 2025
- 332
- 179
- 18
- 29
Sende de mi belirti yoktu canımTutan herkes belirti aramayın diyor ama bir de bize sorsunlar. Düne kadar ağlıyordum eşime herkesin belirtisi var, benim yine tutmadı hiç birşey yok diye.
İçini ferah tut inşallah tutunur bebişin.
Oyyy çok uzakmış bir de yol iyi yapmışsın benceEv çok sıkıcı.sadece ben 590 odalı 5 yıldızlı otelde çağrı merkezindeydim. Çok stresliydi. Bir de her gün 1.5 saat yol gidiyor, 1.5 saat da geri geliyordum. O yüzden çok yorucu ve stresli ise elveda dedimhiç bir şey sağlığından önemli değil.
Yok sadece transferin 1. günü çok kendimi dinlediğimden farkedebildiğim bir kasık batması yaşadım o kadar. Ne bel ağrısı, ne mide bulantısı, ne ayak üşümesi hiç birşey yaşamadım başka. Gerçi benim henüz net bir hamilelik yok ama..Sende de mi belirti yoktu canım
Merhaba kızlar bende 26 agustos trasferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu çok merak ediyorum ilk deneyimim 25 yaşındayım 4.günüm bügün hayırlısını bekliyorum
Evet canım sen evdemisin çalışıyormusun?Oyyy çok uzakmış bir de yol iyi yapmışsın bence
Bekliyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum agrım oldu bügün biraz ama piskolojikmi bilmiyorumHayırlı olsun cnm.. transfer gününü saymazsak 3.gündesin evde test yapacaksan sakın çok erken başlama 8.günü beklemeye çalış
Aynı bende de öyle yaa belirti durumu. Ama olsun sen silik çizgi gördünYok sadece transferin 1. günü çok kendimi dinlediğimden farkedebildiğim bir kasık batması yaşadım o kadar. Ne bel ağrısı, ne mide bulantısı, ne ayak üşümesi hiç birşey yaşamadım başka. Gerçi benim henüz net bir hamilelik yok ama..
Belirti herkesde farklıymış anlamış oldum. Benim dün kan değerim 25,2 çıktı bir daha pazartesi vereceğim inşallah 100 üstü çıkar ve ben de rahat nefes alırım.Aynı bende de öyle yaa belirti durumu. Ama olsun sen silik çizgi gördün
Alttakini kolayca görebildimmmEki Görüntüle 3637162
Üstte ki dün yaptığım. Kurudukça biraz daha belirginleşmişti. Altta ki direkt bu şekilde çıktı 5 dakika içindeI iwhashhbwhp
Teşekkür ederimHayırlı olsunntransferiniz hangi gündü
Ayy ne güzel benim de cuma günüydü kan testini bekliyorumTeşekkür ederim23 Ağustos cumartesi
Bekliyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum agrım oldu bügün biraz ama piskolojikmi bilmiyorum
Benim sonuclar cikti
10. gün 392
12. gün 791
Ben test yaptım ve hayalet bir çizgi var galiba
Yatıyorum ama ara sıra kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum ev işi yapmıyorumYok cnm ağrı oluyor gayet normal. Lekelenme olabilir sakın endişe etme. Sen hareketleri kısıtla kendini sıcak tut. İnşallah tutunur annesine
7 gün bugün inşallah bi heyecanlandırdıİkincide var gibi duruyor hadi inşallahkaçıncı gündü bugün
Teşekkür ederimHayırlı olsunntransferiniz hangi gündü
Orasıda doğru her türlü artışı beklicez zaten en iyi beklemekBence pazartesi ver canım benden de çarşamba istedi ben salı akşam vericem sanırım ama daha erkene çekmeye gerek yok bu sefer artış için beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?