Ağustos ayı transfer olacaklar

Tutan herkes belirti aramayın diyor ama bir de bize sorsunlar. Düne kadar ağlıyordum eşime herkesin belirtisi var, benim yine tutmadı hiç birşey yok diye.
İçini ferah tut inşallah tutunur bebişin.
Canım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibi
Bence senin de pozitif. Üst üste bir kaç test hatalı olmaz zaten.
İnşallah inşallah ne bileyim güvenemiyorum ya kendimi de kaptırmak istemiyorum sonradan üzülmemek için

Tutan herkes belirti aramayın diyor ama bir de bize sorsunlar. Düne kadar ağlıyordum eşime herkesin belirtisi var, benim yine tutmadı hiç birşey yok diye.
İçini ferah tut inşallah tutunur bebişin.
Canım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibi
Bence senin de pozitif. Üst üste bir kaç test hatalı olmaz zaten.
İnşallah inşallah ne bileyim güvenemiyorum ya kendimi de kaptırmak istemiyorum sonradan üzülmemek için
Alttakini kolayca görebildimmmYarinki daha da net olsun insallaaaaah❤❤heyecanlandim
inşallah inşallah

Kizimda artis daha yüksekti bir an panikledim ama hesaba göre 102% bir rahatlama gerceklesti cidt transferdi tek tutmus gibi gözüküor

Ben yaşamadım ama 2.ye hamile olanlar hep farklıydı diyorlar süreçlerine. Demekki aynı kişi de olsan değişiyormuş. Hiç endişe etme artış çok iyi duruyor benimde çiftti transfer artışlarda hep 3 katıydı bugün kese günü. Ben tek hissediyorum ama

En iyisini yapmışsınız bende merakıma yenik düştüm şimdi aklımda testler mi hatalı kanda çıkacak mı vs düşüncesi var
Hayır o test markası çok iyi. Bende daha önce 39 hcg i o testte görmüştüm silik çizgiydi. Sonra kimyasal oldu ama çok az hormonu bile okuyor. İçini ferah tut oldu bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…