En iyisini yapmışsınız bende merakıma yenik düştüm şimdi aklımda testler mi hatalı kanda çıkacak mı vs düşüncesi varAz kaldı pztye. Katlanarak artsın. Ben daha cesaret edemiyorum test yapmayatestte almadım zaten
Yatıyorum ama ara sıra kalkıyorum evin içinde dolaşıyorum ev işi yapmıyorumkorkuyorum
7 gün bugün inşallah bi heyecanlandırdı
İnşallah tek duamız o şuandaTabi cnm dolaş hatta dışarıda çık dolaş ama ağır iş yapma yeter.. korkuyor insan ahhh o korku uyutmuyor bile halaElimizden geleni yapıyoruz canm artık takdiri ilahi. İnşallah nasibimizde vardır
İnşallah kan günü pozitifi görürsün çok güvenme idrar testlerine zaten az kaldı moralini bozma lütfenYaptım 7. günüm ama yine negatif çıktı hiç silik çizgi bile yok..
Kizimda artis daha yüksekti bir an panikledim ama hesaba göre 102% bir rahatlama gerceklesti cidt transferdi tek tutmus gibi gözüküorMaşallah canım artışın çok güzel bi rahat nefes al keyfini çıkar hayırlı olsun
Tutan herkes belirti aramayın diyor ama bir de bize sorsunlar. Düne kadar ağlıyordum eşime herkesin belirtisi var, benim yine tutmadı hiç birşey yok diye.
İçini ferah tut inşallah tutunur bebişin.
İnşallah inşallahCanım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibi
Bence senin de pozitif. Üst üste bir kaç test hatalı olmaz zaten.
İnşallah tek duamız o şuanda3 sene bekledim
Tutan herkes belirti aramayın diyor ama bir de bize sorsunlar. Düne kadar ağlıyordum eşime herkesin belirtisi var, benim yine tutmadı hiç birşey yok diye.
İçini ferah tut inşallah tutunur bebişin.
İnşallah inşallahCanım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibi
Bence senin de pozitif. Üst üste bir kaç test hatalı olmaz zaten.
inşallah inşallahAlttakini kolayca görebildimmmYarinki daha da net olsun insallaaaaah❤❤heyecanlandim
Evet var gibi hayırlı olsunBen test yaptım ve hayalet bir çizgi var galiba
İnşallah olur ikimizde mutlu haber alırız inşallahBende öyle 3 sene dolu dolu bekledik.. keşke daha önce tüp bebeğe başvursaydım hep son çare olarak gördük. Normal olur inancım çoktu ama olmadı. Kısmet bugüne olsun inşallah
Kizimda artis daha yüksekti bir an panikledim ama hesaba göre 102% bir rahatlama gerceklesti cidt transferdi tek tutmus gibi gözüküor
İnşallah olur ikimizde mutlu haber alırız inşallah
Hayır o test markası çok iyi. Bende daha önce 39 hcg i o testte görmüştüm silik çizgiydi. Sonra kimyasal oldu ama çok az hormonu bile okuyor. İçini ferah tut oldu bu işEn iyisini yapmışsınız bende merakıma yenik düştüm şimdi aklımda testler mi hatalı kanda çıkacak mı vs düşüncesi var
İnşallah ben pızitifi aldım bugünde keseyi görürsem artık hamileyim diyebileceğim İnşallah..Endişe hiç bitmiyor
Aaa pozitif olduğunu bilmiyordum çok sevindimİnşallah ben pızitifi aldım bugünde keseyi görürsem artık hamileyim diyebileceğim İnşallah..Endişe hiç bitmiyor
Hayalet değil baya var çizgiBen test yaptım ve hayalet bir çizgi var galiba
İnşallah vardır. Kan testi ne zaman vereceksin?İnşallah inşallahne bileyim güvenemiyorum ya kendimi de kaptırmak istemiyorum sonradan üzülmemek için
Kesinlikle öyle beklemek en iyisi ilacim biliyor yolacilacagiz gitmeden hem onu aliriz hem var mı yok mu diyede çok merak ediyorumOo Maşallah evet çok az kalmış kan vermeye.. 8.günde de öğrenen var kanda tabi beklemek en iyisibende bekleyemeyenlerdenim
Teşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun inşallah katlanarak arttığı günlerinde görürüzEvet var gibi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?