- 22 Ağustos 2025
- 41
- 35
- 3
- 32
Ya çok zor beklemek resmen saatleri saydım ben çok iyi anliyorumHayalet değil baya var çizgi2. Resimde çok belli. Benimde transfer hariç 6. Gün direniyorum test yapmamak için.
Var ben de görüyorum. İnşallah katlanarak artar değeriniz. Hayırlı olsunBen test yaptım ve hayalet bir çizgi var galiba
Aaa pozitif olduğunu bilmiyordum çok sevindimhayırlı bir çocuk olur inşallah
İnşallah inşallahHayır o test markası çok iyi. Bende daha önce 39 hcg i o testte görmüştüm silik çizgiydi. Sonra kimyasal oldu ama çok az hormonu bile okuyor. İçini ferah tut oldu bu iş
Doktorum Salı gibi istedi. Ben pazartesi veririm diye düşünüyordum ama testim böyle çıkınca duramıyorum yerimdeİnşallah vardır. Kan testi ne zaman vereceksin?
Teşekkür ederim inşallahTeşekkür ederim sizinkide hayırlı olsun inşallah katlanarak arttığı günlerinde görürüz
İnsanın canı sıkılıyor maalesef nasipİnşallah kan günü pozitifi görürsün çok güvenme idrar testlerine zaten az kaldı moralini bozma lütfen
Kaçınca günün bugünBen test yaptım ve hayalet bir çizgi var galiba
Çok teşekkür ederimVar ben de görüyorum. İnşallah katlanarak artar değeriniz. Hayırlı olsun
7 gün canımKaçınca günün bugün
Hayırlı olsuuun ben de 25 ağustosta oldum pozitifleri görelimm. Nerede tedavi oldunuuzMerhaba kızlar bende 26 agustos trasferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu çok merak ediyorum ilk deneyimim 25 yaşındayım 4.günüm bügün hayırlısını bekliyorum
Maşallah çok sevindimmBenim sonuclar cikti
10. gün 392
12. gün 791
Bahçeçi hastanesinden çıkış yapan Op.Dç doktor lale susan çok iyi bir doktor trasferimi brüksel şişlide yaptırdım sizHayırlı olsuuun ben de 25 ağustosta oldum pozitifleri görelimm. Nerede tedavi oldunuuz
Memnun kalmanıza sevindimm, ben de şişli memorialde yaptırdımBahçeçi hastanesinden çıkış yapan Op.Dç doktor lale susan çok iyi bir doktor trasferimi brüksel şişlide yaptırdım siz
Az kaldı teste perşembe günü 10 günüm ozaman kan vericem inşallah pozitifi görürümMemnun kalmanıza sevindimm, ben de şişli memorialde yaptırdım
Aynıyız bende 23 agust transferliyim.İnşallah inşallahsenin kaçıncı günün bugün ?
Bana da çarşamba verin dediler ama sanırım ben salı gecesi vericemAz kaldı teste perşembe günü 10 günüm ozaman kan vericem inşallah pozitifi görürüm
Ben şimdi gidesim var ama tutuyorum kendimi 3 sene bekledim dayanamıyorumBana da çarşamba verin dediler ama sanırım ben salı gecesi vericemçok heyecanlanıyorum düşündükçe bazen de boşlukta gibi oluyorum gidip geliyor duygularım
Tahmin ediyorum ama daha çook erken şu an hiç gitmeyin benceBen şimdi gidesim var ama tutuyorum kendimi 3 sene bekledim dayanamıyorum
Aynen bekliyorum işte bakalımTahmin ediyorum ama daha çook erken şu an hiç gitmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?