Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba teyzoşlarrrr.... 5+4 günlükmüşüm normal adetimden 4 gün ileri attı 3.gün embriyosu olduğu için sanırım. Şimdilik yolunda herşey bir hafta on güne kalp duyulur dedi.inşallahhhh Artık kadındoğuma gidebilirsin dedi vedalaştık. 30 eylüle kadar progesterona devam. Hamilelik boyunca da folikasit d vitamin coraspin devam dedi... Rabbim bütün kızkardeşlerime yaşatsın bu hissi

Eklentiler

• 1000028911.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
Hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah süphanallahh

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benim de ofis işi ama bizim petrol istasyonu olunca ben yine de her şeye yetişmek zorunda kalıyorum diye işi transfer öncesi bıraktım. Muhasebe yetkilisiydim ben insanın beyni de çok yoruluyor. Nasip bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Masallah rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin

Yaa maşallah minik mucize Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Kalp atışını da duyunca daha da rahat edersiniz inşallah. Rabbim nazardan saklasın sizi

Hayırlı olsun canım maşallah çok güzel. Darısı bize inşallah senin çift transferdi diye hatırlıyorum ikiside tuttu mu acaba bir şey dedi mi doktorun

Masallah rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin
Yaa maşallah minik mucize Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Kalp atışını da duyunca daha da rahat edersiniz inşallah. Rabbim nazardan saklasın sizi

Aminn kızlar sağolun evet kalp atışını duyunca bir oh diyeceğim kesin çünkü kendimi okdr kasıyorum ki doktor bile gülsene kız dedi

Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. tek kese değil mi. Bende pazartesi kese görmeye gideceğim. Çok heyecanlı :)

Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. tek kese değil mi. Bende pazartesi kese görmeye gideceğim. Çok heyecanlı :)

Sağol canım inşallah sende görürsün yaaa biz tüp bebek anneleri baştan sona herşeyi bekleyerek geçiyoruz çok zorr.. Gün gün sayıyorum her gelişimi..çok heyecanlı gerçekten

Maşallah hayırlı olsun darısı başımıza

Oooyy maşallahhh sağlıkla kalbini duymak ve kucağına almak da nasip olsuun darısı başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…