Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba
4BC
5BB
5BB
4BB
2si 5.gün
2si 6.gün
Embryosu donduruldu.Menepoza gireceğim belki 1 yıl içinde gebelik şansım tabi ki bilemeyiz ama düsük mü

Sağol canım inşallah sende görürsün yaaa biz tüp bebek anneleri baştan sona herşeyi bekleyerek geçiyoruz çok zorr.. Gün gün sayıyorum her gelişimi..çok heyecanlı gerçekten
o kadar iyi anlıyorum ki.. Pozitifi gördüğümden beri sevinemiyorum bile.. Kese görseydim diyorum, sonra kalp atışını duysaydım diyeceğim. Ondan sonrada gelişimi nasıl acaba diyeceğiz galiba :)

Hayırlı olsunnnn sağlıkla kucağına al inşallah

o kadar iyi anlıyorum ki.. Pozitifi gördüğümden beri sevinemiyorum bile.. Kese görseydim diyorum, sonra kalp atışını duysaydım diyeceğim. Ondan sonrada gelişimi nasıl acaba diyeceğiz galiba :)

Evet gerçekten öyle.. o kadar zaman bugünleri bekleyince insanın inanası gelmiyor arkadaşıma söyledim başladı ağlamaya ben put gibi duruyorum

A arya-stark sen test yaptın mı bugün
Ben 17sinde ovitrelle oldugum icin sonuca etki edebilir pazartesi yap dediler ama pazartesi zaten test gunum.Direkt kan sonucuyla ogrenmekten cok korkuyorm o yuzden bi tane yarin sabah bi tane de pazar sabahi yapip karsilastircam.Bugun esime testleri aldirdim,gorunce bile heyecanlandim.
Bunun disinda kasiklarimda sanki adet oncesi hareketlilikler gibi seyler var.Bide bugün hem cok duygusal hem de cok sinirliyim.Her seyden kavga cikarip her seye de agliyorum

Harika birsey ya maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım

Ay ne güzelll haberlerMasallah,güzel güzel büyüsün sağlıkla doğsun insallah annesi⚘

Duygu durumumuz çok değişken bende sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı baya üzüldüm ağladım canım sıkıldı. İnşaaallah güzel haberler alalım

Duygu durumumuz çok değişken bende sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı baya üzüldüm ağladım canım sıkıldı. İnşaaallah güzel haberler alalım
Üzülmen normal tabiki ama herkesin süreci farkli ilerliyor.kac kez negatif alip kanda pozitif görenler var burada biliyorsun.Erken gebelik testine göre strese sokma kendini hemen.Umudumuzu yitirmeyecegiz kan testine kadar⚘

Şimdi tiktokta bu görseli gördüm sanki senin kesen de yuvarlak ayyy kız bebiş mi geliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…