- 20 Temmuz 2024
- 817
- 578
- 23
- 32
Maşallah hayırlı olsun darısı başımıza
Oooyy maşallahhh sağlıkla kalbini duymak ve kucağına almak da nasip olsuundarısı başımızaa
o kadar iyi anlıyorum ki.. Pozitifi gördüğümden beri sevinemiyorum bile.. Kese görseydim diyorum, sonra kalp atışını duysaydım diyeceğim. Ondan sonrada gelişimi nasıl acaba diyeceğiz galiba :)Sağol canım inşallah sende görürsün yaaa biz tüp bebek anneleri baştan sona herşeyi bekleyerek geçiyoruz çok zorr.. Gün gün sayıyorum her gelişimi..çok heyecanlı gerçekten
Hayırlı olsunnnnMerhaba teyzoşlarrrr.... 5+4 günlükmüşüm normal adetimden 4 gün ileri attı 3.gün embriyosu olduğu için sanırım. Şimdilik yolunda herşey bir hafta on güne kalp duyulur dedi.inşallahhhhArtık kadındoğuma gidebilirsin dedi vedalaştık. 30 eylüle kadar progesterona devam. Hamilelik boyunca da folikasit d vitamin coraspin devam dedi... Rabbim bütün kızkardeşlerime yaşatsın bu hissi
o kadar iyi anlıyorum ki.. Pozitifi gördüğümden beri sevinemiyorum bile.. Kese görseydim diyorum, sonra kalp atışını duysaydım diyeceğim. Ondan sonrada gelişimi nasıl acaba diyeceğiz galiba :)
Hayırlı olsunnnnsağlıkla kucağına al inşallah
Ben 17sinde ovitrelle oldugum icin sonuca etki edebilir pazartesi yap dediler ama pazartesi zaten test gunum.Direkt kan sonucuyla ogrenmekten cok korkuyorm o yuzden bi tane yarin sabah bi tane de pazar sabahi yapip karsilastircam.Bugun esime testleri aldirdim,gorunce bile heyecanlandim.
Harika birsey ya maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canımMerhaba teyzoşlarrrr.... 5+4 günlükmüşüm normal adetimden 4 gün ileri attı 3.gün embriyosu olduğu için sanırım. Şimdilik yolunda herşey bir hafta on güne kalp duyulur dedi.inşallahhhhArtık kadındoğuma gidebilirsin dedi vedalaştık. 30 eylüle kadar progesterona devam. Hamilelik boyunca da folikasit d vitamin coraspin devam dedi... Rabbim bütün kızkardeşlerime yaşatsın bu hissi
Yasim 35 amh 1.25di benden 6 yumurta toplandi biz pgt yaptiracagimiz icin hepsinin 5.gune gitmesi beklendi.2si 5.gun 2si 6.gün blastokist oldu.2si göremedi 5.gunuTransferi olanlar Opu dan sonra ilk gün, 3. Gün ve 5. Güne giden embriyolarını yazabilir mi. Burada kaç olmalı ideali?
Ay ne güzelll haberlerMerhaba teyzoşlarrrr.... 5+4 günlükmüşüm normal adetimden 4 gün ileri attı 3.gün embriyosu olduğu için sanırım. Şimdilik yolunda herşey bir hafta on güne kalp duyulur dedi.inşallahhhhArtık kadındoğuma gidebilirsin dedi vedalaştık. 30 eylüle kadar progesterona devam. Hamilelik boyunca da folikasit d vitamin coraspin devam dedi... Rabbim bütün kızkardeşlerime yaşatsın bu hissi
Duygu durumumuz çok değişken bende sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı baya üzüldüm ağladım canım sıkıldı. İnşaaallah güzel haberler alalımBen 17sinde ovitrelle oldugum icin sonuca etki edebilir pazartesi yap dediler ama pazartesi zaten test gunum.Direkt kan sonucuyla ogrenmekten cok korkuyorm o yuzden bi tane yarin sabah bi tane de pazar sabahi yapip karsilastircam.Bugun esime testleri aldirdim,gorunce bile heyecanlandim.
Bunun disinda kasiklarimda sanki adet oncesi hareketlilikler gibi seyler var.Bide bugün hem cok duygusal hem de cok sinirliyim.Her seyden kavga cikarip her seye de agliyorum
Üzülmen normal tabiki ama herkesin süreci farkli ilerliyor.kac kez negatif alip kanda pozitif görenler var burada biliyorsun.Erken gebelik testine göre strese sokma kendini hemen.Umudumuzu yitirmeyecegiz kan testine kadar⚘Duygu durumumuz çok değişken bende sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı baya üzüldüm ağladım canım sıkıldı. İnşaaallah güzel haberler alalım
Harika birsey ya maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
Ay ne güzelll haberlerMasallah,güzel güzel büyüsün sağlıkla doğsun insallah annesi⚘
Merhaba teyzoşlarrrr.... 5+4 günlükmüşüm normal adetimden 4 gün ileri attı 3.gün embriyosu olduğu için sanırım. Şimdilik yolunda herşey bir hafta on güne kalp duyulur dedi.inşallahhhhArtık kadındoğuma gidebilirsin dedi vedalaştık. 30 eylüle kadar progesterona devam. Hamilelik boyunca da folikasit d vitamin coraspin devam dedi... Rabbim bütün kızkardeşlerime yaşatsın bu hissi
Eki Görüntüle 3637537
Şimdi tiktokta bu görseli gördüm sanki senin kesen de yuvarlak ayyy kız bebiş mi geliyor acaba
Hahshsh yaaa hadi bakalım bi 6-7 haftaya öğreniriz burada cinsiyetleriYaaaa deme öyle valla içimm gidiyor kızlara ama tabiki sağlıklı olsun önemli olan o diyor dilim
Hahshsh yaaa hadi bakalım bi 6-7 haftaya öğreniriz burada cinsiyetleri
Ben de öyle düşünüyorumm iyi ki varsınız çünkü ben bu süreci kimseye söylemedim sadece eşim ve kardeşim biliyor kardeşimle de çok detaylı konuşmuyorum her dakika olmuyor böyleEvet yaaa iyiki varsınız kızlar kimseyle konuşamıyor insan böyle zamanlarda
Ben de öyle düşünüyorumm iyi ki varsınız çünkü ben bu süreci kimseye söylemedim sadece eşim ve kardeşim biliyor kardeşimle de çok detaylı konuşmuyorum her dakika olmuyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?