Hayırlısıyla o da olur inşallah moralini hep yüksek tut, hepimiz senin gibi pozitif sonuç alıp keseyi görelim diye bekliyoruz. Kalp atışını duyup sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimAminn kızlar sağolun evet kalp atışını duyunca bir oh diyeceğim kesin çünkü kendimi okdr kasıyorum ki doktor bile gülsene kız dedi
İlk gün 3 tane embriyo vardı ama 3. Gün ilerlemesi durdu ve olmadı. Diğer ikisi de 5. Gün embriyosu oldu, onlarında da ikisini 25 ağustosta transfer ettiler. Beklemedeyim ben...Transferi olanlar Opu dan sonra ilk gün, 3. Gün ve 5. Güne giden embriyolarını yazabilir mi. Burada kaç olmalı ideali?
Siz nerede tedavi oluyordunuz?İlk gün 3 tane embriyo vardı ama 3. Gün ilerlemesi durdu ve olmadı. Diğer ikisi de 5. Gün embriyosu oldu, onlarında da ikisini 25 ağustosta transfer ettiler. Beklemedeyim ben...
Ben de heyacanka bekliyorum, ilk gün bugün 4 dollenen dediler, bakalım kaç ile gideceğizİlk gün 3 tane embriyo vardı ama 3. Gün ilerlemesi durdu ve olmadı. Diğer ikisi de 5. Gün embriyosu oldu, onlarında da ikisini 25 ağustosta transfer ettiler. Beklemedeyim ben...
Antalya tüp bebek merkeziSiz nerede tedavi oluyordunuz?
Benim yumurta 4tane toplanmıştı ama birisi çok düşük kalitede oldugu için döllenme yapmadılar. Diğer üç tanesiydi döllenen onun da birisi gelişimi durdu. Hayırlısı olsun herseyinBen de heyacanka bekliyorum, ilk gün bugün 4 dollenen dediler, bakalım kaç ile gideceğiz
İnşallah, Allah yardımcımız olsun. Ne sayı ne ilk gün, herkesin hikayesi farklı baktım da..Benim yumurta 4tane toplanmıştı ama birisi çok düşük kalitede oldugu için döllenme yapmadılar. Diğer üç tanesiydi döllenen onun da birisi gelişimi durdu. Hayırlısı olsun herseyin
Aynen öyle canım benim Rabbim nasip ederse inşallahİnşallah, Allah yardımcımız olsun. Ne sayı ne ilk gün, herkesin hikayesi farklı baktım da..
Hayırlısıyla o da olur inşallah moralini hep yüksek tut, hepimiz senin gibi pozitif sonuç alıp keseyi görelim diye bekliyoruz. Kalp atışını duyup sağlıkla ilerlesin inşallah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Amin inşallah canımAmin canım inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Merhaba. Genelde 5. Güm embriyosu için 10. Gün, 3. Gün emb için 12. Gün test diyorlar. Hepimiz burda dayanamayıp erken yapıyoruz kimi pozitif kimi negatif çıkıyor. Sonra kan gününe kadar stres oluyoruz . Stresli beklemekte zor. Tercih senin. Yoksa ki 6. Gün erken gebelik yapıp hafif çizgi ile öğrenen de var 7. Gün çizgi çıkmayıp gününde kanda pozitifi görende. O yüzden kendi stres durumuna göre karar verMerhaba arkadaşlar. Bende 26 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Doktor test tarihini 8 Eylül olarak belirledi. Yani transferden iki hafta sonraya. Sizce de çok ileri bir tarih değil mi? Ben erken yapıp öğrenmek istiyorum. Yani mesela 8. Gün yada 10.gun hata mı olur sizce. Daha şimdiden ölüyorum meraktan.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinMerhaba. Genelde 5. Güm embriyosu için 10. Gün, 3. Gün emb için 12. Gün test diyorlar. Hepimiz burda dayanamayıp erken yapıyoruz kimi pozitif kimi negatif çıkıyor. Sonra kan gününe kadar stres oluyoruz . Stresli beklemekte zor. Tercih senin. Yoksa ki 6. Gün erken gebelik yapıp hafif çizgi ile öğrenen de var 7. Gün çizgi çıkmayıp gününde kanda pozitifi görende. O yüzden kendi stres durumuna göre karar ver
Ama test yaparsan bizimle de paylaşTeşekkür ederim güzel yorumunuz için
Merhaba benim 5.gün embriyosu doktorum 9.gün test yapmamı söylediMerhaba arkadaşlar. Bende 26 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Doktor test tarihini 8 Eylül olarak belirledi. Yani transferden iki hafta sonraya. Sizce de çok ileri bir tarih değil mi? Ben erken yapıp öğrenmek istiyorum. Yani mesela 8. Gün yada 10.gun hata mı olur sizce. Daha şimdiden ölüyorum meraktan.
Kaçıncı gündesiniz bugünMerhaba benim 5.gün embriyosu doktorum 9.gün test yapmamı söyledi
Muhakkak paylaşacağım. Burası biraz da olsa stresini atmaya yardım ediyor. Umarım iyi sonuçlarla gelirim de herkese Umut olur.Ama test yaparsan bizimle de paylaşumut oluyor hepimize. Umarım tutunmuştur ve güzel sonuçlar alırsın. Değerleri ve rengi katlanarak artsın
8. GünKaçıncı gündesiniz bugün
Bende 7.deyim bana 2 Eylül dediler test günümü8. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?