- 23 Ağustos 2025
- 149
- 106
- 18
- 35
Ben yaptim. T+7.günüm predictor negatif diyorKızlar günaydın bugün test yapan yok mu
Pazartesi yap benceBende 7.deyim bana 2 Eylül dediler test günümü
Resmi var mı silik felan yok.mu hiçBen yaptim. T+7.günüm predictor negatif diyor
Bende dün erken gebelik testi yaptım dayanamayıpPazartesi yap bence
Biz esimle zorla gormeye calistik.En son cok belirsiz var sanki dedik ama psikolojk bnce.Oyle fotogrfta fln cikcak gibi degil.negatif yaniResmi var mı silik felan yok.mu hiç
Öyle düşünme hem daha erken 7. Gündeyiz. Sen resim çek siyah beyaz yap öyle bak. 10. Güne kadar belki anca yerleşmiştir anca hormon salgılarBiz esimle zorla gormeye calistik.En son cok belirsiz var sanki dedik ama psikolojk bnce.Oyle fotogrfta fln cikcak gibi degil.negatif yani
Aa nasıl çıktıBende dün erken gebelik testi yaptım dayanamayıp
Pek umudum kalmadi acikcasi ama direkt olmadi da demek istemiyorum kanda görene kadar.O da pazartesi zaten.Hakkımızda hayirlisi olsun ne diyeyimÖyle düşünme hem daha erken 7. Gündeyiz. Sen resim çek siyah beyaz yap öyle bak. 10. Güne kadar belki anca yerleşmiştir anca hormon salgılar
Bence 7.gün hala erken 9-10.günlerde netleşir umudunu kaybetme canım hem çok silik de olsa görmüşsünüz bence psikolojik değil. Negatif olunca tamamen bembeyaz oluyorPek umudum kalmadi acikcasi ama direkt olmadi da demek istemiyorum kanda görene kadar.O da pazartesi zaten.Hakkımızda hayirlisi olsun ne diyeyim
Bende teste güvenemiyorum ilk saniye silik çizgi gördüm ama ilk defa gördüğüm bir testti Dr. Flüfür mü neydi testin adıAa nasıl çıktı
Aa ne güzell ben de duymadım ama o markayıBende teste güvenemiyorum ilk saniye silik çizgi gördüm ama ilk defa gördüğüm bir testti Dr. Flüfür mü neydi testin adı
Bence tamamen bembeyaz zaten.Teste o kdr uzun sure bakinca insan heryerinde cizgi goruyor bi sure sonra.Bekleyelim görelimmBence 7.gün hala erken 9-10.günlerde netleşir umudunu kaybetme canım hem çok silik de olsa görmüşsünüz bence psikolojik değil. Negatif olunca tamamen bembeyaz oluyor
Dr. Prüfermiş test adı. Ama kötü olsa ilk saniye çıkarır mı bilemiyorum daAa ne güzell ben de duymadım ama o markayı
Moralini bozma lütfen. Kan günümüzü bekleyelim.Bence tamamen bembeyaz zaten.Teste o kdr uzun sure bakinca insan heryerinde cizgi goruyor bi sure sonra.Bekleyelim görelimm
İdrarda negatif görüp kanda pozitif çıkan çok okudum burdaBen yaptim. T+7.günüm predictor negatif diyor
İlk defa duydum o testi . Başka bilindik marka alsana yarın sabah yapmak içinDr. Prüfermiş test adı. Ama kötü olsa ilk saniye çıkarır mı bilemiyorum da
Öyle yapacağız mecburMoralini bozma lütfen. Kan günümüzü bekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?