- 23 Ağustos 2025
- 149
- 106
- 18
- 35
Ben de okudum evet.Hayırlısı olsun bakalimİdrarda negatif görüp kanda pozitif çıkan çok okudum burda
Sen silik görmemişmiydin?Kızlar ilaçları bırakmadan adet olunmuyor değil mi? Burda öyle okumuştum. İlk transferim biraz tecrübesizimsabah adet ağrısıyla uyandım hala devam ediyor
Sonuç ne çıktıBen yaptım yine
Kızlar ilaçları bırakmadan adet olunmuyor değil mi? Burda öyle okumuştum. İlk transferim biraz tecrübesizimsabah adet ağrısıyla uyandım hala devam ediyor
Çıkarmazdı diyip iyiyi çağıralımDr. Prüfermiş test adı. Ama kötü olsa ilk saniye çıkarır mı bilemiyorum da
Evet gördüm. Ama adet ağrım olunca acaba adet mi olucam dedimSen silik görmemişmiydin?
Progesteron adet olmayi engelliyor diye biliyorum.
Gün geçtikçe belirginleşiyor çizgiSonuç ne çıktıburda başka test yoktu ilk saniye çıktı hemen benim ama bilemedim de markayı
O zaman bu ağrılar normal herhalde ilaçları bırakmadan olmayacağım yani. Tedirgin oldum birazEvet canım ilacı doktor bıraktırıyor negatifse birkaç güne adet başlıyor
Selam, 1 hafta sonra her şey serbest oluyor. Opu sonrası bir enfeksiyon falan yaşamadıysanız girilir bence. Ama transfer gününüz de yakın mı? Öyleyse bilemiyorum.Kızlar selamm Opum sonrası 10. günüm deminize girebiliyor muyuz ? doktorun hemşiresine yazdım ama dönmediler henüz
O zaman bu ağrılar normal herhalde ilaçları bırakmadan olmayacağım yani. Tedirgin oldum biraz
Merhaba kızlar 5. Gün embriyo 9. Cu gun beta HCG 71.14 çıktı, güncel bu gün 11. Gün 160.09.Doktorum arayacak beni bekliyorum.sizce nasıl?
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunİki katından fazla canım çok iyi maşallah inşallah katlanarak artsın
Kızlar 5. Günüm şuan Rahim de Adet agrısı gibi bir agrı var normalmi sence ?
Ne bilim ya lekelenme şuan yok ama agrım var az az geliyorNormal cnm edişe etme. Lekelenme adet ağrısına benzer ağrılar yaşanıyor bu süreçte.
Yok yok adet ağrısı gebeliğin habercileriden birisi. İnşallah kanda da çıkacak.Evet gördüm. Ama adet ağrım olunca acaba adet mi olucam dedim
onlardan biri benimBen de okudum evet.Hayırlısı olsun bakalim
İyi bari ya. Sol kaşığım ağrıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı klasik adet önü gibi. Evet dediğin gibi oluyor hafifleyip artıyor. Rahatlattın beni teşekkür ederimAğrılar çok normal canım benim de hala devam ediyor adet sızısı gibi. Bazen hafifliyor bazen artıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?