7. Günümdeyim benim de bu sabah başladı sol kasığımda. Normal diyorlarKızlar 5. Günüm şuan Rahim de Adet agrısı gibi bir agrı var normalmi sence ?
Güzel artmışMerhaba kızlar 5. Gün embriyo 9. Cu gun beta HCG 71.14 çıktı, güncel bu gün 11. Gün 160.09.Doktorum arayacak beni bekliyorum.sizce nasıl?
Acaba test yapsam nolur negatif çıksa üzülmem ya bence beklerim gene7. Günümdeyim benim de bu sabah başladı sol kasığımda. Normal diyorlar
Evet öyleymiş inşallah ya bir tedirgin oldum normalmiş biraz rahatladımYok yok adet ağrısı gebeliğin habercileriden birisi. İnşallah kanda da çıkacak.
Transfer +7 gündeyim ama testi 6. Gün öğlen yaptım ilk idear değildiÇıkarmazdı diyip iyiyi çağıralımkaçıncı gününüzdü
Yaptım yine negatif çıktı. Yarın kan tahlili günüm
Üzülmeyeceksen yapabilirsinAcaba test yapsam nolur negatif çıksa üzülmem ya bence beklerim gene
Darısı isteyen tüm kızların başınaGüzel artmışinşallah kat kat artarak devam eder sağlıkla kucağına alırsın
Kalbim küt kütÜzülmeyeceksen yapabilirsin
İlk idrarla yapsan acaba daha mı belirgin olurduTransfer +7 gündeyim ama testi 6. Gün öğlen yaptım ilk idear değildi
Benimde aynı şekilde 6. 7. Gün yaptım negatif baktıkça hayali çizgiler görüyorsun ama bence çizgi falan yok bugün 8. Günüm yine yaptım yine tertemiz bişey çıkmadı Allahtan yarın kan günüm yoksa bu var mı yok mu tuttu mu tutmadı mı beni çok üzüyor ve yoruyorBence tamamen bembeyaz zaten.Teste o kdr uzun sure bakinca insan heryerinde cizgi goruyor bi sure sonra.Bekleyelim görelimm
Yarın inşallah güzel haberini bekliyoruzYaptım yine negatif çıktı. Yarın kan tahlili günüm
Hee tamam tamam çok bekletme biziKız dur eve gidim ondan sonra
İnşaAllahYarın inşallah güzel haberini bekliyoruz
Önceki testlerinin fotoğrafları var mı ? Bir atsana bakalımBenimde aynı şekilde 6. 7. Gün yaptım negatif baktıkça hayali çizgiler görüyorsun ama bence çizgi falan yok bugün 8. Günüm yine yaptım yine tertemiz bişey çıkmadı Allahtan yarın kan günüm yoksa bu var mı yok mu tuttu mu tutmadı mı beni çok üzüyor ve yoruyor
Aaa doğru aslında ilk sabah idrarı daha iyi derlerHee tamam tamam çok bekletme bizibiraz idrarını tut ama hemen yapma
Evet 2 saat çok sıvı tüketmeden tutabilirsen idrarını daha iyi sonuç verir gibiAaa doğru aslında ilk sabah idrarı daha iyi derler
Bi bakim ozaman ayarlicamEvet 2 saat çok sıvı tüketmeden tutabilirsen idrarını daha iyi sonuç verir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?