Başka testim yok. 1 tane çıkmışken aldım kan gününü bekliyorum diye ama dünkini yükledim hemen çıktı bu çizgiİlk idrarla yapsan acaba daha mı belirgin olurdutestin var mı elinde yarın sabah yapacak mısın
Maşallah canım bence çok iyi gözün aydın darısı bize olsuunMerhaba kızlar 5. Gün embriyo 9. Cu gun beta HCG 71.14 çıktı, güncel bu gün 11. Gün 160.09.Doktorum arayacak beni bekliyorum.sizce nasıl?
Göremedim ben testi yüklenmedi galibaBaşka testim yok. 1 tane çıkmışken aldım kan gününü bekliyorum diye ama dünkini yükledim hemen çıktı bu çizgi
Yükledim bakabilir misinGöremedim ben testi yüklenmedi galiba
Aaa ben gördüm. Hayırlı olsun. Kaçıncı gün bugün?Yüklemedi sanırım tekrar ekledim. Aaaa resim kalitesi çok kötü elimdekinde çok belirgin. 2. Resmi ekledim
Ben de hayatimda ilk kez test yaptım ve negatif.Üzülmemek,olmadi demekki diye dusunmemek zor oluyor tabiki.Insallah idrarda cikmamistir diye umut etmek istiyorum ikimiz icin de.Benimde aynı şekilde 6. 7. Gün yaptım negatif baktıkça hayali çizgiler görüyorsun ama bence çizgi falan yok bugün 8. Günüm yine yaptım yine tertemiz bişey çıkmadı Allahtan yarın kan günüm yoksa bu var mı yok mu tuttu mu tutmadı mı beni çok üzüyor ve yoruyor
Ayyy gördüm bendeYüklemedi sanırım tekrar ekledim. Aaaa resim kalitesi çok kötü elimdekinde çok belirgin. 2. Resmi ekledim
Bugün 7. Gün canım.Aaa ben gördüm. Hayırlı olsun. Kaçıncı gün bugün?
Evet ama testi gün öğlen bu saatlerde yaptım. Aslında test 6. GününAyyy gördüm bendehayırlı olsunnnn 7. Gününde bugün dimiiii
Eski mesajlarina baktim simdi.9.gün kan testi gününde negatif cikti erken gebelik testin sonra kanda pozitif gördün değil mi?onlardan biri benim
Maşallah artışı güzel hayırlı olsun canım. Güzelce artar ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.Merhaba kızlar 5. Gün embriyo 9. Cu gun beta HCG 71.14 çıktı, güncel bu gün 11. Gün 160.09.Doktorum arayacak beni bekliyorum.sizce nasıl?
İnşaAllah öyledir inşaAllah daha beta seviyemiz düşük olduğu için kana geçmemiştirBen de hayatimda ilk kez test yaptım ve negatif.Üzülmemek,olmadi demekki diye dusunmemek zor oluyor tabiki.Insallah idrarda cikmamistir diye umut etmek istiyorum ikimiz icin de.
İlk idrar değil bir deEvet ama testi gün öğlen bu saatlerde yaptım. Aslında test 6. Günün
İnşallahİlk idrar değil bir devar gibiiii hadi inşallah kanda da görürüz
Sen evde gebelik testi yapmışmıydın yaptıysan markası neydiMerhaba kızlar 5. Gün embriyo 9. Cu gun beta HCG 71.14 çıktı, güncel bu gün 11. Gün 160.09.Doktorum arayacak beni bekliyorum.sizce nasıl?
Evet yolun sonuna yaklaştık 3 gün sonra öğreneceğiz allahtanİnşallahtestte sağlam olsun. Hiç duymadığım marka . Günümüz az kaldı gerçi. 2 Eylül kesin sonucumuz olur
Ben 2.çizgiyi gördüm maşallahYüklemedi sanırım tekrar ekledim. Aaaa resim kalitesi çok kötü elimdekinde çok belirgin. 2. Resmi ekledim
Evet yapmıştım. Ama markasini hatırlamıyorum.fotolari I gondereyim bakSen evde gebelik testi yapmışmıydın yaptıysan markası neydi
Çok teşekkür ederim.allahim arzusunda olan kızların kucağını doldursun inşallahMaşallah artışı güzel hayırlı olsun canım. Güzelce artar ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?