Ağustos ayı transfer olacaklar

İlk idrarla yapsan acaba daha mı belirgin olurdu testin var mı elinde yarın sabah yapacak mısın
Başka testim yok. 1 tane çıkmışken aldım kan gününü bekliyorum diye ama dünkini yükledim hemen çıktı bu çizgi

Yüklemedi sanırım tekrar ekledim. Aaaa resim kalitesi çok kötü elimdekinde çok belirgin. 2. Resmi ekledim

Eklentiler

• IMG_7248.webp
    99 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_7247.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 83
Ben de hayatimda ilk kez test yaptım ve negatif.Üzülmemek,olmadi demekki diye dusunmemek zor oluyor tabiki.Insallah idrarda cikmamistir diye umut etmek istiyorum ikimiz icin de.

Merhaba kızlar 5. Gün embriyo 9. Cu gun beta HCG 71.14 çıktı, güncel bu gün 11. Gün 160.09.Doktorum arayacak beni bekliyorum.sizce nasıl?
Maşallah artışı güzel hayırlı olsun canım. Güzelce artar ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.

Ben de hayatimda ilk kez test yaptım ve negatif.Üzülmemek,olmadi demekki diye dusunmemek zor oluyor tabiki.Insallah idrarda cikmamistir diye umut etmek istiyorum ikimiz icin de.
İnşaAllah öyledir inşaAllah daha beta seviyemiz düşük olduğu için kana geçmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…