Kaçıncı günler yapmıştın bunlarıEvet yapmıştım. Ama markasini hatırlamıyorum.fotolari I gondereyim bak
Darısı isteyen tüm kızların başına canim benimMaşallah canım bence çok iyi gözün aydın darısı bize olsuun
5. Gün yaptım negatif, 6. Gün yaptım çok silik. 7. Cu gün bunlari yaptım.Kaçıncı günler yapmıştın bunları
Çok güzel maşallahEvet yapmıştım. Ama markasini hatırlamıyorum.fotolari I gondereyim bak
Amiin canımm. Sende göğüs hassasiyeti olmuş muydu? Bende göğüslerde bir şey yok bugün transfer+5teyim.Darısı isteyen tüm kızların başına canim benim
Sizde var mı göğüs hassasiyetiiBugün 7. Gün canım.
Canim göğüs hassasiyeti vardı.ufak belde ağrı vardı.ama lekelenme regl sancısı olmadı. Transfer +5 çok erken şuanda.her keste embriyo aynı günde tutunmuyor.bu yüzden testte farklılık gostere biliyor. Max 7. Gün sabah yap eğer 5. Gün embriyosu isə. 3. Gün embriyosu isə 9. Gün YAP idrar testini.Amiin canımm. Sende göğüs hassasiyeti olmuş muydu? Bende göğüslerde bir şey yok bugün transfer+5teyim.
Anladım canım, benim normalde regl öncesi o kadar göğüs hassasiyetim olur ki dokunamam üstüne bile yatamam yani. Hatta progesteron salgılandığında olurmuş bu. Transfer günü 16ydı değerim yeterli buldurlar günde 2 tane de fitil kullanıyorum ama hiç göğüs hassasiyeti olmayınca şaşırdım. Senin ne zaman başlamıştı mesela göğüs? Bel ağrısı var bugün hafif bu arada. Evet benim 5.gün embriyosu ama kanı beklemeyi düşüniyorum dayanabilirsemCanim göğüs hassasiyeti vardı.ufak belde ağrı vardı.ama lekelenme regl sancısı olmadı. Transfer +5 çok erken şuanda.her keste embriyo aynı günde tutunmuyor.bu yüzden testte farklılık gostere biliyor. Max 7. Gün sabah yap eğer 5. Gün embriyosu isə. 3. Gün embriyosu isə 9. Gün YAP idrar testini.
Var ama her zaman olmuyor bazen kenarlardan başlıyor sızı şeklinde.Sizde var mı göğüs hassasiyetii
İlla bir yerde merak sarıyor insanı. Ben de kan gününe kadar hiçbir testi yapmayacağım diyordum. 5 gün yapınca tüm dünya başıma yıkıldı 6 gün ve 7 gün yaptıklarım beni ayakta tuttu. Adet döneminde de de zaten göğüslerimde şişkinlikler olurdu ama bir ay olursa 3 ay olmazdı, 3 ay olursa bir ay olmazdı. Ben daha sancıları transferin 10 gününde hissetmeye başladım. O da çok ufak belirli belirsiz. Demem o ki yaşadığım tüm semptomların hepsini adet döneminde de yaşadım.Anladım canım, benim normalde regl öncesi o kadar göğüs hassasiyetim olur ki dokunamam üstüne bile yatamam yani. Hatta progesteron salgılandığında olurmuş bu. Transfer günü 16ydı değerim yeterli buldurlar günde 2 tane de fitil kullanıyorum ama hiç göğüs hassasiyeti olmayınca şaşırdım. Senin ne zaman başlamıştı mesela göğüs? Bel ağrısı var bugün hafif bu arada. Evet benim 5.gün embriyosu ama kanı beklemeyi düşüniyorum dayanabilirsem
Kaçıncı gün başladı acabaVar ama her zaman olmuyor bazen kenarlardan başlıyor sızı şeklinde.
Ya ben de bugün çok zor tutuyorum kendimi bir de evdeyim eşim de yok içimden bir ses sürekli git yap git yap diyor hayır sus daha 5.gün diyorum susturuyorumİlla bir yerde merak sarıyor insanı. Ben de kan gününe kadar hiçbir testi yapmayacağım diyordum. 5 gün yapınca tüm dünya başıma yıkıldı 6 gün ve 7 gün yaptıklarım beni ayakta tuttu. Adet döneminde de de zaten göğüslerimde şişkinlikler olurdu ama bir ay olursa 3 ay olmazdı, 3 ay olursa bir ay olmazdı. Ben daha sancıları transferin 10 gününde hissetmeye başladım. O da çok ufak belirli belirsiz. Demem o ki yaşadığım tüm semptomların hepsini adet döneminde de yaşadım.
Ben göremedim. Eşim baktı o da göremedi. Olmadı yine işte dedim. Testi de çöpe attım markasını bile bilmiyorum. Ama pembe kapaklıydı.Eski mesajlarina baktim simdi.9.gün kan testi gününde negatif cikti erken gebelik testin sonra kanda pozitif gördün değil mi?
Testin markasi neydi? Hic silik de olsa yokmuydu cizgi?Bekledikten sonra falan da cikmadi mi hic?
Yapma yapma,insan negatif görürsem de erken derim üzülmem diyor ama öyle olmuyor yapinca.Moralini düşürme boşuna.Biraz daha sabretYa ben de bugün çok zor tutuyorum kendimi bir de evdeyim eşim de yok içimden bir ses sürekli git yap git yap diyor hayır sus daha 5.gün diyorum susturuyorumaaa anladım 10.güne sende de belirti yoktu yani canım evet dediğin gibi adet dönemine benziyor. Chat gptye göre 5.gün daha yeni tutunuyormuş bebek
Insallah S Sedanill ve ben de benzerini yaşarız.Moral oldu biraz olsun ama negatif görmek ne zormuş.Ben umutlanmayayim diye telkin ediyordum kendimi surec boyunca ama umutlanmisim epey farketmeden.Hayal kirikligi oldu bayagıBen göremedim. Eşim baktı o da göremedi. Olmadı yine işte dedim. Testi de çöpe attım markasını bile bilmiyorum. Ama pembe kapaklıydı.
Evet canım öyle yapayım bekleyeyim en iyisiYapma yapma,insan negatif görürsem de erken derim üzülmem diyor ama öyle olmuyor yapinca.Moralini düşürme boşuna.Biraz daha sabret
Merhaba 23 agustosta oldum bugün 7. Günüm benimdeİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
İki defa yaptım birine baya damladı birine azEvet 2 saat çok sıvı tüketmeden tutabilirsen idrarını daha iyi sonuç verir gibi
Hemen çıktı dimiiiiiiiiİki defa yaptım birine baya damladı birine azbiri belirgin biri silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?