Maşallah 2 kat artmışKızlar ben de 6. Gün kanda 25,2 görmüştüm
Bugün 8.Gün 58,15. Pazartesi de kan vereceğim sonra zaten Almanya'ya evimize dönüyoruz orada bu kadar takip edemem.
Duratest diye bir marka ama kan testi hemen vermicem çarşambayı beklim diyorumHemen çıktı dimiiiiiiiikız bayağı belirgin test markası ne güvenilir test mi ? Ayyy had inşallah kanda da görürsün
O markayı hiç duymadım ama bayağı belirgin çıkmış zatenDuratest diye bir marka ama kan testi hemen vermicem çarşambayı beklim diyorum
Hadi hayırlısı ya inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızO markayı hiç duymadım ama bayağı belirgin çıkmış zatenevet bende mesela idrarla takip ediyorum Salı günü kan testim pazartesi veya Salı vereceğim bende
Amin amiiiin sabırsızlıkla bekliyorum kanıHadi hayırlısı ya inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
Hangi hastanede yapıcaksınAmin amiiiin sabırsızlıkla bekliyorum kanı
Evet, inşallah keseyi görüp kalp atışını da duyarız. Hepimiz için dua ettim ediyorumMaşallah 2 kat artmışmuhtemelen Almanya’da 1 kez daha kan verip kese ve kalp atışı için randevu verirler çok heyecanlı
Bana kanama leke gelmedi amaAmin amiiiin sabırsızlıkla bekliyorum kanı
Ben izmirdeyim tüp bebek yaptırdığım hastanede yaptıracağım. SenHangi hastanede yapıcaksın
İstanbul da ben bildigim hastanede yapıcamBen izmirdeyim tüp bebek yaptırdığım hastanede yaptıracağım. Sen
Banada gelmedi. Herkeste olmuyormuş o. Benim sadece adet gibi kaşık ağrım var sadece solda. Bacağıma da vuran. Onun dışında lekelenme vs olmadıBana kanama leke gelmedi ama
Benimde aynıBanada gelmedi. Herkeste olmuyormuş o. Benim sadece adet gibi kaşık ağrım var sadece solda. Bacağıma da vuran. Onun dışında lekelenme vs olmadı
Maşallah 2 kat artmış sağlıkla devam etsinKızlar ben de 6. Gün kanda 25,2 görmüştüm
Bugün 8.Gün 58,15. Pazartesi de kan vereceğim sonra zaten Almanya'ya evimize dönüyoruz orada bu kadar takip edemem.
Muhtemelen 2-3 kere kan vereceğiz kanda pozitifi görürsek ben o yüzden direkt doktorumun hastanesinde vereceğim daha iyi takip eder diye. Ama bildiğin hastane de vermek çok mantıklıİstanbul da ben bildigim hastanede yapıcam
Benim bugüne kadar belirti sayabileceğim bir şeyimde yoktu zatenBanada gelmedi. Herkeste olmuyormuş o. Benim sadece adet gibi kaşık ağrım var sadece solda. Bacağıma da vuran. Onun dışında lekelenme vs olmadı
tüp bebek doktorumla kontrol doktorum farklı çünkü yakın biryere gitmek istiyorum tüp bebek doktorum uzak banaMuhtemelen 2-3 kere kan vereceğiz kanda pozitifi görürsek ben o yüzden direkt doktorumun hastanesinde vereceğim daha iyi takip eder diye. Ama bildiğin hastane de vermek çok mantıklı
merhaba izmirde nerede tedavi gördünüz acabaBen izmirdeyim tüp bebek yaptırdığım hastanede yaptıracağım. Sen
Ayy maşallah sizin transfer+4tü yanlış hatırlamıyorsam çok belirgin çıkmış hayırlı olsunİki defa yaptım birine baya damladı birine azbiri belirgin biri silik
Ben tüp bebek doktorumla devam edeceğim muhtemelen. Doğumda yaptırıyor çünkü. Kanı verelimde gerisini düşünürüz artıktüp bebek doktorumla kontrol doktorum farklı çünkü yakın biryere gitmek istiyorum tüp bebek doktorum uzak bana
Merhaba özel sağlık hastanesinde tedavi gördümmerhaba izmirde nerede tedavi gördünüz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?