- 29 Haziran 2024
- 70
- 47
- 8
- 25
TeşekkürlerAyy maşallah sizin transfer+4tü yanlış hatırlamıyorsam çok belirgin çıkmış hayırlı olsun
Bende öyle düşünüyordum ama acil birşey olursa diyeBen tüp bebek doktorumla devam edeceğim muhtemelen. Doğumda yaptırıyor çünkü. Kanı verelimde gerisini düşünürüz artık
Emre Başerde miMerhaba özel sağlık hastanesinde tedavi gördüm
Hayır Demet hocadayım benEmre Başerde miBen de irenbedeyim ikisi arasında kalmıştım fikir olması açısından sorayım istedim. Teşekkür ettim , inşallah sağlıkla ilerlesin ve katlanarak artsın
Yani ilk gün işlem sonrası sızıntı vardı kasıklarımdaKaçıncı gün başladı acaba
Ahhh ben de almanyadanim nerde yasiyorsunuzEvet, inşallah keseyi görüp kalp atışını da duyarız. Hepimiz için dua ettim ediyorum
Anladım çok teşekkür ederimYani ilk gün işlem sonrası sızıntı vardı kasıklarımda
Diğer günler şişlik ama en çok sağ ayağıma vuran bacak agrısı
Göğüslerde de hafif hafif elektrik çarpması gibi sızı gelip giderdi ama çok hafif 3. Gün felan günde 2 kez en fazla
Diğer günler de regli öncesi gibi kenarlardan dolgunluk hissi vardı.
birde göğüs ucum kızardı
Berlin'e taşındık yeniAhhh ben de almanyadanim nerde yasiyorsunuz
Anladım canım, benim normalde regl öncesi o kadar göğüs hassasiyetim olur ki dokunamam üstüne bile yatamam yani. Hatta progesteron salgılandığında olurmuş bu. Transfer günü 16ydı değerim yeterli buldurlar günde 2 tane de fitil kullanıyorum ama hiç göğüs hassasiyeti olmayınca şaşırdım. Senin ne zaman başlamıştı mesela göğüs? Bel ağrısı var bugün hafif bu arada. Evet benim 5.gün embriyosu ama kanı beklemeyi düşüniyorum dayanabilirsem
İki defa yaptım birine baya damladı birine azbiri belirgin biri silik
Ayyy aynısı valla beni tarif ettin bende de adetten önce öyleydi ve aynı şekilde opu zamanı fenaydı. Demek olabiliyor böyle inşallah benimki de pozitiftir bugün kendimi tuttum test yapmadımCanım bende adetten 4 5 gün önce başlardı göğüs hassasiyeti. Hatta ne hassasiyeti baya zonk zonk ağrırdı. Birde opu zamanı çatlatma iğnesinde çok şiddetliydii.Ama progesteron kullanırken olmadı. Kanda 2700 değeri gördükten sonra hafif başladı sonra arttı
İnşallah yaOo Maşallah baya belirgin cnm hadi hayırlı olsun şimdiden inşallah kandada görürüz
Teşekkür ederim. İnşallahMaşallah 2 kat artmış sağlıkla devam etsin
Baya belirgin çıkmış hayırlı olsun. Kaçıncı gününüzdü. Bir de çatlatma iğnesi falan olmamıştınız di miİki defa yaptım birine baya damladı birine azbiri belirgin biri silik
Yok olmadım bu 5 günüm bügün ama perşembe günü kan vericem tam net sonuç alim diyeBaya belirgin çıkmış hayırlı olsun. Kaçıncı gününüzdü. Bir de çatlatma iğnesi falan olmamıştınız di mi
Çok erken pozitif görmüşsün canım maşallah. Demek ki hemen tutunmuş 5.gün embriyosuydu sanırımYok olmadım bu 5 günüm bügün ama perşembe günü kan vericem tam net sonuç alim diye
Evet 5.gün embriyosu Allaha şükürÇok erken pozitif görmüşsün canım maşallah. Demek ki hemen tutunmuş 5.gün embriyosuydu sanırım
Bende 26 yaşındayım canım dediğin gibi banada herkes acele etme diyor ama bizde 3 senedir uğraşıyoruz söylenen gibi olmuyor maalesef isteyipte olmaması çok zorEvet 5.gün embriyosu Allaha şükür3 sene bekledim 25 yaşındayım daha herkes erken diyor ama benim için degil çok istiyordum
Aynen öyle hele annem yapma daha erken yaşın genç annemin haberi yok mesela tüp bebekten söylemeyide düşünmüyorumBende 26 yaşındayım canım dediğin gibi banada herkes acele etme diyor ama bizde 3 senedir uğraşıyoruz söylenen gibi olmuyor maalesef isteyipte olmaması çok zor
Amin inşallah canım sağolÇok teşekkür ederim.allahim arzusunda olan kızların kucağını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?