Ağustos ayı transfer olacaklar

Emre Başerde mi Ben de irenbedeyim ikisi arasında kalmıştım fikir olması açısından sorayım istedim. Teşekkür ettim , inşallah sağlıkla ilerlesin ve katlanarak artsın
Hayır Demet hocadayım ben ama transferimi ikisi birlikte yaptı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Kaçıncı gün başladı acaba
Yani ilk gün işlem sonrası sızıntı vardı kasıklarımda
Diğer günler şişlik ama en çok sağ ayağıma vuran bacak agrısı
Göğüslerde de hafif hafif elektrik çarpması gibi sızı gelip giderdi ama çok hafif 3. Gün felan günde 2 kez en fazla
Diğer günler de regli öncesi gibi kenarlardan dolgunluk hissi vardı.
birde göğüs ucum kızardı

Anladım çok teşekkür ederim

Canım bende adetten 4 5 gün önce başlardı göğüs hassasiyeti. Hatta ne hassasiyeti baya zonk zonk ağrırdı. Birde opu zamanı çatlatma iğnesinde çok şiddetliydii.Ama progesteron kullanırken olmadı. Kanda 2700 değeri gördükten sonra hafif başladı sonra arttı

Ayyy aynısı valla beni tarif ettin bende de adetten önce öyleydi ve aynı şekilde opu zamanı fenaydı. Demek olabiliyor böyle inşallah benimki de pozitiftir bugün kendimi tuttum test yapmadım

Evet 5.gün embriyosu Allaha şükür 3 sene bekledim 25 yaşındayım daha herkes erken diyor ama benim için degil çok istiyordum
Bende 26 yaşındayım canım dediğin gibi banada herkes acele etme diyor ama bizde 3 senedir uğraşıyoruz söylenen gibi olmuyor maalesef isteyipte olmaması çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…