Ağustos ayı transfer olacaklar

En büyük duam hamile olmak isteyenlere bebek bekleyenler Allah en kısa zamanda versin kan testide verimde tam kafam rahat olsun
Evet canım kan testini de verince sonucu görüp sonrasında kese ve kalp atışlarını da duyunca o zaman tamamen mutluluktan uçarsın emin ol... tekrar tebrikler canım.

En büyük duam hamile olmak isteyenlere bebek bekleyenler Allah en kısa zamanda versin kan testide verimde tam kafam rahat olsun
Amiin amiin hatta senin trasnfer+4.günün aslında, transferi de sayarak 5 diyorsun galiba buradakiler hep transfer+ sayıyor. Yani ona rağmen pozitif olması çok çok güzel ilk kez 4.günde pozitif alan okudum maşallah

Amiin amiin hatta senin trasnfer+4.günün aslında, transferi de sayarak 5 diyorsun galiba buradakiler hep transfer+ sayıyor. Yani ona rağmen pozitif olması çok çok güzel ilk kez 4.günde pozitif alan okudum maşallah
Bende şaşırdım ama içimde ümit vardı bu arada 10 günlük oluyorum ama doktor ve uygulamalar 21 günüm gösteriyor acayip birşey

Ya sebeb yok ben çok stres yapıyordum olmuyor diye doktor ister bekle dedi istersen dedi tüp bebek yapalım dedi bende direk tüp bebek dedim herkesin agzı kapanır diye
Aaa iyi yapmışsın sebep olmaması da güzel aslında bi yandan uğraşacak bir şey yok diye bi yandan da yorucu tabi çözüm bulamamak ama inşallah tüp bebekle tek seferde çözüm olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…