Maşallah yaa Tebrikler canım benim.İki defa yaptım birine baya damladı birine azbiri belirgin biri silik
Teşekkür ediyorum darısı başınızaMaşallah yaa Tebrikler canım benim.
Amiiiin canım İnşallah dua edin artık hamişlerin duası kabul olurmuş.Teşekkür ediyorum darısı başınıza
En büyük duam hamile olmak isteyenlere bebek bekleyenler Allah en kısa zamanda versinAmiiiin canım İnşallah dua edin artık hamişlerin duası kabul olurmuş.
Evet canım kan testini de verince sonucu görüp sonrasında kese ve kalp atışlarını da duyunca o zaman tamamen mutluluktan uçarsın emin ol... tekrar tebrikler canım.En büyük duam hamile olmak isteyenlere bebek bekleyenler Allah en kısa zamanda versinkan testide verimde tam kafam rahat olsun
İnşallah beEvet canım kan testini de verince sonucu görüp sonrasında kese ve kalp atışlarını da duyunca o zaman tamamen mutluluktan uçarsın emin ol... tekrar tebrikler canım.
Amiin amiinEn büyük duam hamile olmak isteyenlere bebek bekleyenler Allah en kısa zamanda versinkan testide verimde tam kafam rahat olsun
Bende şaşırdım ama içimde ümit vardı bu arada 10 günlük oluyorum ama doktor ve uygulamalar 21 günüm gösteriyor acayip birşeyAmiin amiinhatta senin trasnfer+4.günün aslında, transferi de sayarak 5 diyorsun galiba buradakiler hep transfer+ sayıyor. Yani ona rağmen pozitif olması çok çok güzel ilk kez 4.günde pozitif alan okudum maşallah
Ayy anlamadım 10 günlük ve 21 günlük neye göreBende şaşırdım ama içimde ümit vardı bu arada 10 günlük oluyorum ama doktor ve uygulamalar 21 günüm gösteriyor acayip birşey
Aa ben söylemeden duramıyorum yaAynen öyle hele annem yapma daha erken yaşın genç annemin haberi yok mesela tüp bebekten söylemeyide düşünmüyorum
Agzı durmaz diye stresede girememAa ben söylemeden duramıyorum ya
Bende bilmiyorum çok saçma ama doktora göre regl ilk gününde sayıyormuşsun ama bana görede zaten 5 gün embriyosu 5 günlük oluyor şuanda 5 gün geçti 10 gün oluyor betada çıkcak aslında bakalımAyy anlamadım 10 günlük ve 21 günlük neye göre
Heee anladım evet ben de reglinin ilk günü sayılıyor diye biliyorum tüp bebek olsa daBende bilmiyorum çok saçma ama doktora göre regl ilk gününde sayıyormuşsun ama bana görede zaten 5 gün embriyosu 5 günlük oluyor şuanda 5 gün geçti 10 gün oluyor betada çıkcak aslında bakalım
Ben de söylemedim ya sadece eşim ve kardeşim biliyorAgzı durmaz diye stresede giremem
Sakın söylemeBen de söylemedim ya sadece eşim ve kardeşim biliyor
Hahahah iyi yapmışsın sürekli sormuyorsa en azından faydası da dokunmuşSakın söylemeağızları durmuyor benimde öyle kaynanam biliyor ama para yardımı yapsın diye söyledim
Aynen öyleHahahah iyi yapmışsın sürekli sormuyorsa en azından faydası da dokunmuş
Aynen öylesadece torun istemekle olunmuyor
Ya sebeb yok ben çok stres yapıyordum olmuyor diye doktor ister bekle dedi istersen dedi tüp bebek yapalım dedi bende direk tüp bebek dedim herkesin agzı kapanır diyedoğru ne diyim sizin tüp bebek sebebi neydii
Aaa iyi yapmışsın sebep olmaması da güzel aslında bi yandan uğraşacak bir şey yok diye bi yandan da yorucu tabi çözüm bulamamak ama inşallah tüp bebekle tek seferde çözüm olur canımYa sebeb yok ben çok stres yapıyordum olmuyor diye doktor ister bekle dedi istersen dedi tüp bebek yapalım dedi bende direk tüp bebek dedim herkesin agzı kapanır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?