- 29 Haziran 2024
- 70
- 47
- 8
- 25
İnşallahAaa iyi yapmışsın sebep olmaması da güzel aslında bi yandan uğraşacak bir şey yok diye bi yandan da yorucu tabi çözüm bulamamak ama inşallah tüp bebekle tek seferde çözüm olur canım
İyi yapmışsın kaç tane dondurdunİnşallah5 senede dondurdum ne olur ne olmaz diye
peki kamuda kaçıncı gün gördünüz bide dondurulmuş 5. Gün müydü sizindeBen göremedim. Eşim baktı o da göremedi. Olmadı yine işte dedim. Testi de çöpe attım markasını bile bilmiyorum. Ama pembe kapaklıydı.
14İyi yapmışsın kaç tane dondurdun
Evet 5. Gün empriyosu. T+8. Gün gördüm. İdrar testini de aynı gün yapmıştımpeki kamuda kaçıncı gün gördünüz bide dondurulmuş 5. Gün müydü sizinde
İnşallah kanda görürsünüz. O kadar çok eziyet çekiyoruz ki Rabbim mükâfatını verir inşallah
Insallah,ben umutluydum Allah biliyor.Yani icten ice umutlanip uzulmeyeym desem de hep olacak ihtimali daha agirdi icimde. Belki de ilk deneyimim olduğu için,sadece de fitil kullandigimdan yasadigim birkac sey de belirti gibi gelmisti hep .Bacak agrisi ayak agrisi bel agrisi ara ara gelen regl oncesi durumlar falan.İnsan çok üzülüyor gerçekten inşaAllah bizim testler bozuktur
Ahh amiiiinİnşallah kanda görürsünüz. O kadar çok eziyet çekiyoruz ki Rabbim mükâfatını verir inşallah
Benimde bugün transfer hariç 8. günüm sabah erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yarın sabah kan testim var inşaaallah hayırlısıyla pozitifi alırımEvet 5. Gün empriyosu. T+8. Gün gördüm. İdrar testini de aynı gün yapmıştım
Amin dün yine negatifi görünce hıçkıra hıçkıra ağladım o kadar çok üzüldümkiInsallah,ben umutluydum Allah biliyor.Yani icten ice umutlanip uzulmeyeym desem de hep olacak ihtimali daha agirdi icimde. Belki de ilk deneyimim olduğu için,sadece de fitil kullandigimdan yasadigim birkac sey de belirti gibi gelmisti hep .Bacak agrisi ayak agrisi bel agrisi ara ara gelen regl oncesi durumlar falan.
NE bileyim zormuş ya.Defalarca kez negatif görenler neler hissetti kimbilir diye dusundum butun gun.Allahim.hepsinin yuzunu guldursun.Bizimkini de
InsallahAmin dün yine negatifi görünce hıçkıra hıçkıra ağladım o kadar çok üzüldümkiçok emek veriyoruz ameliyatlar iğneler ilaçlar neler neler maddi manevi.. Allahım yarın güzel sonucu alayım benimle beraber bekleyen herkes sende başta olmak üzere hepimiz güzel sonuçlar alalım
5.güne giden 14 embriyo maşallah çok çok iyii
Bazıları 6.gün bazıları 3.gün embriyosu5.güne giden 14 embriyo maşallah çok çok iyii
Olsun çok güzel sayıBazıları 6.gün bazıları 3.gün embriyosu
Teşekkür ediyorumOlsun çok güzel sayı
Insallah,ben umutluydum Allah biliyor.Yani icten ice umutlanip uzulmeyeym desem de hep olacak ihtimali daha agirdi icimde. Belki de ilk deneyimim olduğu için,sadece de fitil kullandigimdan yasadigim birkac sey de belirti gibi gelmisti hep .Bacak agrisi ayak agrisi bel agrisi ara ara gelen regl oncesi durumlar falan.
NE bileyim zormuş ya.Defalarca kez negatif görenler neler hissetti kimbilir diye dusundum butun gun.Allahim.hepsinin yuzunu guldursun.Bizimkini de
Hepimize dualarımda yer vericem, inşallah kanda pozitifi görüceksiniz kızlar umudunuzu kaybetmeyin hala erken olabilirAmin dün yine negatifi görünce hıçkıra hıçkıra ağladım o kadar çok üzüldümkiçok emek veriyoruz ameliyatlar iğneler ilaçlar neler neler maddi manevi.. Allahım yarın güzel sonucu alayım benimle beraber bekleyen herkes sende başta olmak üzere hepimiz güzel sonuçlar alalım
Benim geride dondurulmuş 3 embriyom varTeşekkür ediyorumsenin
Oda iyi olmayanların da var yaBenim geride dondurulmuş 3 embriyom var
Amin inşaAllah teşekkür ederizHepimize dualarımda yer vericem, inşallah kanda pozitifi görüceksiniz kızlar umudunuzu kaybetmeyin hala erken olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?