Ağustos ayı transfer olacaklar

Insallah S Sedanill ve ben de benzerini yaşarız.Moral oldu biraz olsun ama negatif görmek ne zormuş.Ben umutlanmayayim diye telkin ediyordum kendimi surec boyunca ama umutlanmisim epey farketmeden.Hayal kirikligi oldu bayagı
İnşallah kanda görürsünüz. O kadar çok eziyet çekiyoruz ki Rabbim mükâfatını verir inşallah

İnsan çok üzülüyor gerçekten inşaAllah bizim testler bozuktur
Insallah,ben umutluydum Allah biliyor.Yani icten ice umutlanip uzulmeyeym desem de hep olacak ihtimali daha agirdi icimde. Belki de ilk deneyimim olduğu için,sadece de fitil kullandigimdan yasadigim birkac sey de belirti gibi gelmisti hep .Bacak agrisi ayak agrisi bel agrisi ara ara gelen regl oncesi durumlar falan.
NE bileyim zormuş ya.Defalarca kez negatif görenler neler hissetti kimbilir diye dusundum butun gun.Allahim.hepsinin yuzunu guldursun.Bizimkini de

Amin dün yine negatifi görünce hıçkıra hıçkıra ağladım o kadar çok üzüldümki çok emek veriyoruz ameliyatlar iğneler ilaçlar neler neler maddi manevi.. Allahım yarın güzel sonucu alayım benimle beraber bekleyen herkes sende başta olmak üzere hepimiz güzel sonuçlar alalım

InsallahDualarim seninle yarin icin

Hepimize dualarımda yer vericem, inşallah kanda pozitifi görüceksiniz kızlar umudunuzu kaybetmeyin hala erken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…