Dualarım seninle inşallah yarın kanda güzel haberi alacaksınAmin dün yine negatifi görünce hıçkıra hıçkıra ağladım o kadar çok üzüldümkiçok emek veriyoruz ameliyatlar iğneler ilaçlar neler neler maddi manevi.. Allahım yarın güzel sonucu alayım benimle beraber bekleyen herkes sende başta olmak üzere hepimiz güzel sonuçlar alalım
Benimde 14 tane dondurmuştuk birini transfer ettik işte
Tabi tabi zaten hep şükrediyorum sayıdan bağımsızOda iyi olmayanların da var ya onu düşün
Canım hamilelik yumurtanın oluşumundan itibaren sayılıyor.Bende bilmiyorum çok saçma ama doktora göre regl ilk gününde sayıyormuşsun ama bana görede zaten 5 gün embriyosu 5 günlük oluyor şuanda 5 gün geçti 10 gün oluyor betada çıkcak aslında bakalım
Aminnnn inşaAllahhhDualarım seninle inşallah yarın kanda güzel haberi alacaksın
Sağolasin,az bir vakit kaldı,bekleyip göreceğizHepimize dualarımda yer vericem, inşallah kanda pozitifi görüceksiniz kızlar umudunuzu kaybetmeyin hala erken olabilir
Gerçekten ya bende ne zamandır üyeyim ilk defa bu kadar net çizgi gördüm gerçekten. Normalde biz arardık çizgiyiselenay akbayrak ben ilk defa bu kadar net çizgi gördüm o kadar zamandır üyeyim şu siteye, görmeyip de gördüm diyenler, hayalet var diyenler… insan itiraz da edemiyor, heves kırmak istemiyor ama sizinki Maaşallah net ben buradayım diyor. Testin güvenilir olduğuna inanıyorum ve hayırlı olsun diyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminnselenay akbayrak ben ilk defa bu kadar net çizgi gördüm o kadar zamandır üyeyim şu siteye, görmeyip de gördüm diyenler, hayalet var diyenler… insan itiraz da edemiyor, heves kırmak istemiyor ama sizinki Maaşallah net ben buradayım diyor. Testin güvenilir olduğuna inanıyorum ve hayırlı olsun diyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet bende merak ettim bir kaç kez girdim baktım yazmış mı diye
En erken 5. Günde silik çizgi ile öğrenen de var ama sen yine de 7-8 i bekle. Sonra her gün çizgi koyulaşacak mı diye stres yaşarsın.Merhaba kizlaarben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?
Sizin testler ne oldu? Renklerde koyulaşma vs. Var mı ?Evet bende merak ettim bir kaç kez girdim baktım yazmış mı diye
Yok malesef dunku gibi bembeyazSizin testler ne oldu? Renklerde koyulaşma vs. Var mı ?
A arya-stark sen test yaptın mı silikte olsa çizgi vs yok mu hala
Negatif
Cok cok uzuldum.Kucuk bi umut tasimaya calissam da Kendim icin de senin icin de olumsuz sonuc ihtimalini yuksek goruyordum,ama belki bi mucize olur guzel bir haber aliriz diye dusunuyordum.Muhtemelen sen de öyle.Benim test gunum yarin ama artik dayanamiyorm kan vericem birazdan.Sabahki testim de dunku gibi bembeyaz cunku.Negatif
Evet evde negatirleri görünce umudum kalmadı ama insanız fıtratımız gereği kan sonucunda çıkar diye umut ettim sabah erkenden kalktım gittim kanımı verdim 1 saate sonuç çıktı 0,09 koskacaman negatif hastanede başladım ağlamaya saatlerce ağladım kendime gelemedim çok umutlanmıştım evde bile hamile gibi yürüyüp geziyordum yıkıldım anlayacağınCok cok uzuldum.Kucuk bi umut tasimaya calissam da Kendim icin de senin icin de olumsuz sonuc ihtimalini yuksek goruyordum,ama belki bi mucize olur guzel bir haber aliriz diye dusunuyordum.Muhtemelen sen de öyle.Benim test gunum yarin ama artik dayanamiyorm kan vericem birazdan.Sabahki testim de dunku gibi bembeyaz cunku.
Seni hicbiseyin teselli edemeyecegini suanki kendi hislerimden anlayabiliyorum.Umarim geride embriyon vardir,iyilesir toparlanir,tekrar deneyecek gucu bulursun kendinde
Seni çok iyi anlıyorum canım. 10 gün önce bende aynı şeyi yaşadım. 2 gün sürekli ağladım nerdeyse kendimi toparlamam çok zor oldu. Sana üzülme diyemez kimse üzüntünü yaşa ama sonra tekrar ayağa kalk canım. Bunu tek yaşayan biz değiliz ve umutsuz da değiliz her zaman bir umut var. Allah beklettikçe güzelleştirirmiş inşallah bizde en güzel zamanda en güzel şekilde kavuşacağız.Evet evde negatirleri görünce umudum kalmadı ama insanız fıtratımız gereği kan sonucunda çıkar diye umut ettim sabah erkenden kalktım gittim kanımı verdim 1 saate sonuç çıktı 0,09 koskacaman negatif hastanede başladım ağlamaya saatlerce ağladım kendime gelemedim çok umutlanmıştım evde bile hamile gibi yürüyüp geziyordum yıkıldım anlayacağın
Aminnn inşaAllah doktorumlada konuşamadım pazar olduğu için sana ne dediler bundan sonraki süreç içinSeni çok iyi anlıyorum canım. 10 gün önce bende aynı şeyi yaşadım. 2 gün sürekli ağladım nerdeyse kendimi toparlamam çok zor oldu. Sana üzülme diyemez kimse üzüntünü yaşa ama sonra tekrar ayağa kalk canım. Bunu tek yaşayan biz değiliz ve umutsuz da değiliz her zaman bir umut var. Allah beklettikçe güzelleştirirmiş inşallah bizde en güzel zamanda en güzel şekilde kavuşacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?