Ağustos ayı transfer olacaklar

Katlanarak artmıştır değerin pzt kese randevum var benim de göreceğiz iki mi tek mi
İnşallah artmıştır bakalım yarına göreceğiz artışı nasipse. Ooyy Hadi bakalım hayırlısı inşallah ikizdir yaa ben de çok istiyorum ikiz olmasını. Her yönden zor olacak olsa bile çok istiyorum.

Bende öyle. İkiz olsun 1 seferde bitsin herşey büyütürüm bakarım diyorum .

Ben dün doktora sordum. Kasık ağrım var dedim. Çok normal dedi şiddetlide olabilir korkma dedi. Bunlar beklediğimiz bir şey dedi. Benim uzun süre oturunca başlıyor ve geçmiyor. Doktor içimi rahatlattı ama seninde için rahat etsin

Ay çok teşekkür ederim vallahi korktum dün gece yaptı bugün yaptı böyle ürktüm İçim rahatladı biraz.

Normal canım ağrı sızı devam ediyor bende de bugün 6+4üm hala var hafifliyor bazen artıyor. Çalışırken daha çok oluyor benimde evde dinlenirken pek hissetmiyorum

Canım selam nasılsın nasıl geçiyor gebelik

Selammm henüz kalbi duymadığım için hala çok endişeliyim tabi ama şükür iyi gidiyor.. uyku hali ve şişkinlik dışında progesteronu Bu ayın sonu bırakacağım 10.hafta. haftaya da kalp için gideceğim inşallah benimledir senin nasıl gidiyor bakalm

Merhaba arkadaşlar benim bugünkü sonucum 701 çıktı, iki gün önce 361 di, bugün 11. Günüm sayılır, bu sonuca göre ikiz olamaz yani di mi?

Benim 3.5 katına çıkıyordu 4 defa kan verdim hepsinde artış 3.5 katıydı ama tek kese göründü belli olmuyor bence. Bende kesin ikiz sanmıştım

Bilemiyorum ki. Çift embriyo transferi miydi
Evet 2 tane 4Aa ve 4 ab pgt liydi, ikiz olucak diye umut
Benim 3.5 katına çıkıyordu 4 defa kan verdim hepsinde artış 3.5 katıydı ama tek kese göründü belli olmuyor bence. Bende kesin ikiz sanmıştım
doktoru aradım 14 gün sonraya randevu verdi , muayenede belli olur dedi, ama ikiz olsaydı en anından artış 2 kat üzeri olurdu

Bugün benim 8 transfer günüm dünden beri sık sık idrar cikariyorum endişeliyim acaba iltihapmi yoksa gebelikmi anlayamadim pazartesi kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…