Kan verseniz iyi olur.Ama predictor gibi erken testler güvenilir epey.Bu gün sabah yine evde test yaptım. 8. Gün. Negatif. İlk denememdi. PGT de yaptırmıştık. Tutmadı galiba. Evde kan testi gününü bekle diye israr ediyorlar, ama benim umudum yok açıkcası
İnşallah artmıştır bakalım yarına göreceğiz artışı nasipse. Ooyy Hadi bakalım hayırlısı inşallah ikizdir yaa ben de çok istiyorum ikiz olmasını. Her yönden zor olacak olsa bile çok istiyorum.Katlanarak artmıştır değerinpzt kese randevum var benim de göreceğiz iki mi tek mi
Bende öyle. İkiz olsun 1 seferde bitsin herşey büyütürüm bakarım diyorumİnşallah artmıştır bakalım yarına göreceğiz artışı nasipse. Ooyy Hadi bakalım hayırlısı inşallah ikizdir yaa ben de çok istiyorum ikiz olmasını. Her yönden zor olacak olsa bile çok istiyorum.
Ben dün doktora sordum. Kasık ağrım var dedim. Çok normal dedi şiddetlide olabilir korkma dedi. Bunlar beklediğimiz bir şey dedi. Benim uzun süre oturunca başlıyor ve geçmiyor. Doktor içimi rahatlattı ama seninde için rahat etsinPozitif gören arkadaşlarım kasık ağrınız var mı
Benim ara ara giriyor , rahim büyüdüğü için felan mıbazen sol kasığıma giriyor batıyor , bazen ayağa kalkınca yapıyor hemen uzanıyorum. Normal mı bunlar yaa. korkuyorum da
Ay çok teşekkür ederim vallahi korktum dün gece yaptı bugün yaptı böyle ürktümBen dün doktora sordum. Kasık ağrım var dedim. Çok normal dedi şiddetlide olabilir korkma dedi. Bunlar beklediğimiz bir şey dedi. Benim uzun süre oturunca başlıyor ve geçmiyor. Doktor içimi rahatlattı ama seninde için rahat etsin
Pozitif gören arkadaşlarım kasık ağrınız var mı
Benim ara ara giriyor , rahim büyüdüğü için felan mıbazen sol kasığıma giriyor batıyor , bazen ayağa kalkınca yapıyor hemen uzanıyorum. Normal mı bunlar yaa. korkuyorum da
Evet hemde yaş 38 olunca malum sonrasında cesaretim olmayabilir nasipse inşallah olur yaaBende öyle. İkiz olsun 1 seferde bitsin herşey büyütürüm bakarım diyorum.
Canım selam nasılsın nasıl geçiyor gebelik
Ay bende 35Evet hemde yaş 38 olunca malum sonrasında cesaretim olmayabilir nasipse inşallah olur yaa
Aynen ya Rabbim nasip ederse inşallah.Ay bende 35ikiz bize yeter
Bilemiyorum ki. Çift embriyo transferi miydiMerhaba arkadaşlar benim bugünkü sonucum 701 çıktı, iki gün önce 361 di, bugün 11. Günüm sayılır, bu sonuca göre ikiz olamaz yani di mi?
Merhaba arkadaşlar benim bugünkü sonucum 701 çıktı, iki gün önce 361 di, bugün 11. Günüm sayılır, bu sonuca göre ikiz olamaz yani di mi?
Evet 2 tane 4Aa ve 4 ab pgt liydi, ikiz olucak diye umutluydukBilemiyorum ki. Çift embriyo transferi miydi
Evet 2 tane 4Aa ve 4 ab pgt liydi, ikiz olucak diye umutBilemiyorum ki. Çift embriyo transferi miydi
doktoru aradım 14 gün sonraya randevu verdi , muayenede belli olur dedi, ama ikiz olsaydı en anından artış 2 kat üzeri olurduBenim 3.5 katına çıkıyordu 4 defa kan verdim hepsinde artış 3.5 katıydı ama tek kese göründü belli olmuyor bence. Bende kesin ikiz sanmıştım
Aaaa benimde öyle 4aa,4ab çiftEvet 2 tane 4Aa ve 4 ab pgt liydi, ikiz olucak diye umutluyduk
Bence senin ikiz yaa benim içimdeki his öyle diyor inşallah ikizdirAaaa benimde öyle 4aa,4ab çiftkesede çift görürürz belki. Bakalım. Benim 9. Gün 368,11.gün 1060 dı değerim.
Evet 2 tane 4Aa ve 4 ab pgt liydi, ikiz olucak diye umut
doktoru aradım 14 gün sonraya randevu verdi , muayenede belli olur dedi, ama ikiz olsaydı en anından artış 2 kat üzeri olurdu
İnşallahBence senin ikiz yaa benim içimdeki his öyle diyor inşallah ikizdir
Bugün benim 8 transfer günüm dünden beri sık sık idrar cikariyorum endişeliyim acaba iltihapmi yoksa gebelikmi anlayamadim pazartesi kan vereceğimBenim günde 2 kez canım bence akıntılar ondan. Heyecan şuan pek yok transfer günü baya heyacanlıydım. Test günüme daha var o yüzden bugünlerin tadını çıkarıyorum şuanda. Ağrımda pek yok biraz fazla ayakta durunca oluyor çok sık idrara çıkıyorum bol su içmeye çalışıyorum o sırada biraz kasık ağrısı oluyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?