- 20 Temmuz 2024
- 623
- 422
- 23
- 32
İnşallah canım benim inşallah Rabbim bu yolda hakeden herkese anneliği tattırsın inşallahRabbim emeklerin karşılığını almayı nasıp etsin canım mucizene kavuştursun inşallah tez zamanda
Bakalım benim perşembe günü ne diyecek. İnşallah rahim kalınlığı iyidir transferi çok beklemeden olurumEstoferm başlattı bende ilk başta rahim kalınlaşmadı bir sonraki ay doğal siklusa bıraktı o şekilde kalınlaştı
İçtim canım geç oldu 4 saat kadar benim de ama hemen içtim aklıma gelir gelmez yarın kontrolüm var rahim kalınlaşması iyi ise pazartesi transferim olacak nasipse
Bakalım benim perşembe günü ne diyecek. İnşallah rahim kalınlığı iyidir transferi çok beklemeden olurum
Kızlar benim ağrılar iyice şiddetlendi. Parol içtim. Belim kopuyor resmen. Ayaklarımın ağrısından duramadım. En son covid olduğumda bu kadar vücut ağrısı çektim. Hastaneye gidip serum taktırmamak için direniyorum.
Yarın bi test yapın isterseniz neden o kadar sancı normal mı doktora sorsaydınızKızlar benim ağrılar iyice şiddetlendi. Parol içtim. Belim kopuyor resmen. Ayaklarımın ağrısından duramadım. En son covid olduğumda bu kadar vücut ağrısı çektim. Hastaneye gidip serum taktırmamak için direniyorum.
Kızlar nasıl, gidiyor var mı sancısı olan benim dün4? Gün baya ağrılı geçti bugün hiç sıfır depremi de çok stres yaptım tutuyorum kendimi panik atak var gelmesin diye siz hissettiniz mi
Bende aynı senin gibiyim canım ya düşünmeden edemiyorum. Bugün göğüs ağrım başladı baya ağrıyor yani adet öncesi gibi aşırı moralim bozuldu ya tutmadı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum gerçektenCanım az önce açık kahverelekelenme oldu. Sende de olmuş muydu? Umutlanmak istemiyorum belki fitillerden kaynaklıdır.
yaa az önce açık kahverengi bir lekelenmem oldu. Normalde bu ilaçları kullanırken adet olmayız değil mi? Adet olacaksak normal kendi günümüzde mi oluyoruz acaba? Erkenden olurum diye bir tık korkuyorum. Yerleşme lekesi ise de nasıl bir renkte oluyor onu bilmiyorum. Belki tamamen fitillerden kaynaklı bir şeydir. Her şeyde belirti aramayacağım diyorum aklım benle oyunlar oynuyor. Çok umut etmemek çok da negatif düşünmemek lazım biliyorum ama bazen istemsiz oluyor. Sizler de böyle misiniz?
Kızlar göğüs ağrısı yaşayan var mı benim 5.gün başladı çok moralimi bozdu yaBenimde bugün 6.gün hiçbirsey değişmedi aynı. Depremi de hissetmedik evdeydik İstanbuldayım. Sende çok stres yapma herşeyi kafaya takarsak yandıkkk
Ben de adetin 2.günü gittim bu ay transfer planlanıyor ama folik asit dışında hiçbir şey vermediler, bir sonraki randevuda verebiliriz dediler o da bir hafta sonraYok yok doktoruna güven her zaman. Folikasit ve kan sulandırıcı başatmadıysa onu sorabilirsin
Kesinlikle ne zaman, test yapmayı düşünüyosun peki ben ya perşembe yada cuma dedim belki patlayacak yoksaBenimde bugün 6.gün hiçbirsey değişmedi aynı. Depremi de hissetmedik evdeydik İstanbuldayım. Sende çok stres yapma herşeyi kafaya takarsak yandık
Kızlar göğüs ağrısı yaşayan var mı benim 5.gün başladı çok moralimi bozdu ya
Ben de adetin 2.günü gittim bu ay transfer planlanıyor ama folik asit dışında hiçbir şey vermediler, bir sonraki randevuda verebiliriz dediler o da bir hafta sonra
Kesinlikle ne zaman, test yapmayı düşünüyosun peki ben ya perşembe yada cuma dedim belki patlayacak yoksa
Ağrılar ve lekelenmeler normalmiş, doktor söyledi. Parol ya da arveles içebilirsin dedi. Lekelenme minik pembe şekilde devam ediyor peçete ile sildikçe geliyor. Chat cpt’ye göre bu da 1-2 gün sürermiş. Şimdilik hiç göğüs ağrım olmadı. Normalde de göğüs ağrısı yaşayan biri değilim.
İnşallah canım. Her türlü sonuca kendimi hazırlamaya çalışıyorumİnşallah tutun anında habercisidir canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?