Ağustos ayı transfer olacaklar

Bakalım benim perşembe günü ne diyecek. İnşallah rahim kalınlığı iyidir transferi çok beklemeden olurum

İnşallah uygundur. Benim bir ay öyle ertelendi çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum da vücudun hazır değilse embriyolarımızı riske atmaya hiç gerek yok. Ne zaman hazır olursak o zaman transfer olmak çok daha iyi

Kızlar benim ağrılar iyice şiddetlendi. Parol içtim. Belim kopuyor resmen. Ayaklarımın ağrısından duramadım. En son covid olduğumda bu kadar vücut ağrısı çektim. Hastaneye gidip serum taktırmamak için direniyorum.

Yaa canım benim neden böyle oldun offff parolun serumlarıda var acaba onlarda riskli midir

Kızlar nasıl, gidiyor var mı sancısı olan benim dün4? Gün baya ağrılı geçti bugün hiç sıfır depremi de çok stres yaptım tutuyorum kendimi panik atak var gelmesin diye siz hissettiniz mi

Yarın bi test yapın isterseniz neden o kadar sancı normal mı doktora sorsaydınız

Kızlar nasıl, gidiyor var mı sancısı olan benim dün4? Gün baya ağrılı geçti bugün hiç sıfır depremi de çok stres yaptım tutuyorum kendimi panik atak var gelmesin diye siz hissettiniz mi

Benimde bugün 6.gün hiçbirsey değişmedi aynı. Depremi de hissetmedik evdeydik İstanbuldayım. Sende çok stres yapma herşeyi kafaya takarsak yandıkkk

Bende aynı senin gibiyim canım ya düşünmeden edemiyorum. Bugün göğüs ağrım başladı baya ağrıyor yani adet öncesi gibi aşırı moralim bozuldu ya tutmadı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum gerçekten

Ağrılar ve lekelenmeler normalmiş, doktor söyledi. Parol ya da arveles içebilirsin dedi. Lekelenme minik pembe şekilde devam ediyor peçete ile sildikçe geliyor. Chat cpt’ye göre bu da 1-2 gün sürermiş. Şimdilik hiç göğüs ağrım olmadı. Normalde de göğüs ağrısı yaşayan biri değilim.

İnşallah tutun anında habercisidir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…