- 18 Ocak 2019
- 2.686
- 2.322
- 133
- 33
Ay inşllah canım ama bugün neoldu bilmiyorum kafayı yemiş gibiyim yarın kontrol olduğu için sanırım prednolü 4 gün kullanıp bırakmam gerekiyordu ben yanlışlıkla bugün de içtim ve 5 gün kullanmış oldum yarın doktora söyleyeceğim ay bugün bütün dengem bozuldu resmen çok kızıyorum kendimeAyy hadi hayırlı uğurlu olsun ay sonuna doğru inş güzel haberler gelecek senden de
Sadece progestan fitil kullanıyorum canım ya fazla ilacım yok kötü düşünmeden edemiyorumYok bacım bende başlamadı ama belki ilaçların etkisidir hemen kötü düşünmee
Ayyy hadi inşallahEvet inşallah rahim kalınlığın uygusan diğer ilaçları verip transfer gününü belirlerler
Progestan fitil de göğüs ağrısı yaparmış ve hamilelik belirtisi olarak da göğüs ağrısı yaşayan çok bence iyi düşününSadece progestan fitil kullanıyorum canım ya fazla ilacım yok kötü düşünmeden edemiyorum
Teşekkür ederim inşallah ondandırProgestan fitil de göğüs ağrısı yaparmış ve hamilelik belirtisi olarak da göğüs ağrısı yaşayan çok bence iyi düşünün
bebek geliyorya ondan oluyorAğrılar ve lekelenmeler normalmiş, doktor söyledi. Parol ya da arveles içebilirsin dedi. Lekelenme minik pembe şekilde devam ediyor peçete ile sildikçe geliyor. Chat cpt’ye göre bu da 1-2 gün sürermiş. Şimdilik hiç göğüs ağrım olmadı. Normalde de göğüs ağrısı yaşayan biri değilim.
Sadece progestan fitil kullanıyorum canım ya fazla ilacım yok kötü düşünmeden edemiyorum
Kızlar bugün döngünün 13. Günü kontrolüm vardı rahim görünümü iyi ve 7mm kalınlığında dendi transfer için herşey güzel ilerlemiş Allah nasip ederse 18 ağustosta transferim var benim de estrofem ve aspirine ek olarak 14 ünde progestan dex kullanacağım göbekten başlayacağım. Ve 16sonda tek doz kalçadan. Promester vurulacağım sabah 9,30 ta 18 inde inşllah transfer olacak dualarınızı esirgemeyin
İnşallah canım. Her türlü sonuca kendimi hazırlamaya çalışıyorum
Bugün iyiyim şükürBugün nasıl oldun canım?
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım transferin şimdiden.. transfer öncesi tüm işlerini halletki sonrasında güzelce dinlen
Genellikle 6 . Gün başlıyor kaşık ağrıları sakın endişelenme. İlk transferimde benim de 6. Gün başladı kaşık ağrıların 3 gün falan sürdü diye hatırlıyorumAyy kızlar bugün adet günüm öyle sancım, var oldu mu sizde de adet olacakmış gibi sancı transferin 6.günü bugün
Yaa inşallah öyledir sizin kaçıncı gün şimdiTeşekkürler canıminşllah güzel haberler nasip olsun . Hepimize
Genellikle 6 . Gün başlıyor kaşık ağrıları sakın endişelenme. İlk transferimde benim de 6. Gün başladı kaşık ağrıların 3 gün falan sürdü diye hatırlıyorum
benim de 6.gun baslamisti oncesinde hic bisey yoktu insallah bebeginiz sıkı sıkı tutunuyodurAyy kızlar bugün adet günüm öyle sancım, var oldu mu sizde de adet olacakmış gibi sancı transferin 6.günü bugün
Siz pozitifi gördünüz, dimibenim de 6.gun baslamisti oncesinde hic bisey yoktu insallah bebeginiz sıkı sıkı tutunuyodur
evet 8.gunu ilk once kanda sonra erjen gebelik testinde pozitifi gordum sukur bgn transferin 12.gunu tekrar kan verdim yukselise bakmak icin daha cikmadi sonucSiz pozitifi gördünüz, dimi
Bugün iyiyim şükürdün kötüydüm baya. Yattığım yatak bile batıyordu. Bacaklarım çok ağrıdı. Klima falan çarptı diye düşünüyorum. Vücut ağrısı çektim bildiğin.
pozitifti benim de doğum yaptım ben sağlıkla aldım kucağıma şuan ikinci pazartesi transferimi olacağımYaa inşallah öyledir sizin kaçıncı gün şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?