Ağustos ayı transfer olacaklar

Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun ay sonuna doğru inş güzel haberler gelecek senden de
Ay inşllah canım ama bugün neoldu bilmiyorum kafayı yemiş gibiyim yarın kontrol olduğu için sanırım prednolü 4 gün kullanıp bırakmam gerekiyordu ben yanlışlıkla bugün de içtim ve 5 gün kullanmış oldum yarın doktora söyleyeceğim ay bugün bütün dengem bozuldu resmen çok kızıyorum kendime

bebek geliyorya ondan oluyor

Kızlar bugün döngünün 13. Günü kontrolüm vardı rahim görünümü iyi ve 7mm kalınlığında dendi transfer için herşey güzel ilerlemiş Allah nasip ederse 18 ağustosta transferim var benim de estrofem ve aspirine ek olarak 14 ünde progestan dex kullanacağım göbekten başlayacağım. Ve 16sonda tek doz kalçadan. Promester vurulacağım sabah 9,30 ta 18 inde inşllah transfer olacak dualarınızı esirgemeyin

Hayırlı olsun canım transferin şimdiden.. transfer öncesi tüm işlerini halletki sonrasında güzelce dinlen

Ayy kızlar bugün adet günüm öyle sancım, var oldu mu sizde de adet olacakmış gibi sancı transferin 6.günü bugün

Hayırlı olsun canım transferin şimdiden.. transfer öncesi tüm işlerini halletki sonrasında güzelce dinlen
Teşekkürler canım inşllah güzel haberler nasip olsun . Hepimize
Ayy kızlar bugün adet günüm öyle sancım, var oldu mu sizde de adet olacakmış gibi sancı transferin 6.günü bugün
Genellikle 6 . Gün başlıyor kaşık ağrıları sakın endişelenme. İlk transferimde benim de 6. Gün başladı kaşık ağrıların 3 gün falan sürdü diye hatırlıyorum

Yaa inşallah öyledir sizin kaçıncı gün şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…