- 13 Mart 2023
- 3.338
- 5.761
- 88
- 24
cnm naptin kan verdinmi tekrarAyy hadi hayırlı uğurlu olsun ay sonuna doğru inş güzel haberler gelecek senden de
cnm naptin kan verdinmi tekrarAyy hadi hayırlı uğurlu olsun ay sonuna doğru inş güzel haberler gelecek senden de
Canım seninle aynıymış transfer günümüz. ben de bugün kontrole gittim 7mm kalınlık benim deKızlar bugün döngünün 13. Günü kontrolüm vardı rahim görünümü iyi ve 7mm kalınlığında dendi transfer için herşey güzel ilerlemiş Allah nasip ederse 18 ağustosta transferim var benim de estrofem ve aspirine ek olarak 14 ünde progestan dex kullanacağım göbekten başlayacağım. Ve 16sonda tek doz kalçadan. Promester vurulacağım sabah 9,30 ta 18 inde inşllah transfer olacak dualarınızı esirgemeyin
Maşallah sürecin iyi gitmesine çok sevindim, şimdiden hayırlı olsun transferinizKızlar bugün döngünün 13. Günü kontrolüm vardı rahim görünümü iyi ve 7mm kalınlığında dendi transfer için herşey güzel ilerlemiş Allah nasip ederse 18 ağustosta transferim var benim de estrofem ve aspirine ek olarak 14 ünde progestan dex kullanacağım göbekten başlayacağım. Ve 16sonda tek doz kalçadan. Promester vurulacağım sabah 9,30 ta 18 inde inşllah transfer olacak dualarınızı esirgemeyin
Yaa hadi bakalım hayırlı sonuçlar inşallahpozitifti benim de doğum yaptım ben sağlıkla aldım kucağıma şuan ikinci pazartesi transferimi olacağım
Banada progestan dex için iki ampulü 1 şırıngaya çekip günde 1 kere yapacağım ben şimdilik transfere kadar sonrasını bilmiyorum ama 2 gün sonra başlayacağım iğneye bana fitil vermedi neden bilmiyorum ek olarak bana birde promester iğne verdi tek doz kalçadan oda progesteron içeriyor oda ayın 16sında vurulacağımCanım seninle aynıymış transfer günümüz. ben de bugün kontrole gittim 7mm kalınlık benim de
progestan dex verdi bana günde 2 kezbir de fitil.. progestan dex i ne kadar kullanacaksın dedi doktorun?
Canım çok teşekkürler inşllah hepimiz güzel haberler alırız ilkinde ben dayanamayıp 4. Günü test yapmıştı pozitifti çok silik ikinci çizgi vardı ama şimdikinde cesaret edemem herhalde 8. Günü kendime koşul koydum 8. Gün test yapacağım evde idrar testiYaa hadi bakalım hayırlı sonuçlar inşallah
bu arada estrofemi gğnde kaç kez kullanıyorsun. Süreci birlikte bekleyeceğiz inşllah deseneCanım seninle aynıymış transfer günümüz. ben de bugün kontrole gittim 7mm kalınlık benim de
progestan dex verdi bana günde 2 kezbir de fitil.. progestan dex i ne kadar kullanacaksın dedi doktorun?
bebek geliyorya ondan oluyor
cnm naptin kan verdinmi tekrar
verdim bgn yine cnm doktorum istedi cunku 10.gun 368 cikmisti bgn 12.gun 841 cikti persembe yine vericem cok iyi gidiyor dediCanım sen bugün yine kan verdin mi yoksa yarın mı vereceksin kaçıncı gün oldu
verdim bgn yine cnm doktorum istedi cunku 10.gun 368 cikmisti bgn 12.gun 841 cikti persembe yine vericem cok iyi gidiyor dedi
694 deger kacinci gunde cikmistiAy maşallah darısı başıma ben de yarın vericem inş benim de katlanmıştır en son 694 te kaldım ben ne zamana kadar vericez acaba kese için çok merak ediyorum
694 deger kacinci gunde cikmisti
seninkide gayet normal cnm benim bi tik fazla yukseliyor sadece senin normal yani13. Gün cnm ilki de 393 11. gün dü
694 deger kacinci gunde cikmisti
yarin yaz mutlaka sonucu13. Gün
hayirli olsuun insallah guzel haberlerinizi alirizSelamlar bende bugün transfer oldum hayırlısıyla güzel sonuçlar almak nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?