Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhabalar benimde 16 Ağustos'ta(döngümun 17.gunu )transferim olacak nasipse inşallah.hergun estrofemx3, coraspin,progestan fitilx3, progestan iğne,vitamin kullanıyorum.3 yaşında bir oğlum var o da dondurulmuş embriyo transferiydi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Hayırlı olsun inşallah oğlunuza tatlı bir kardeş gelir

Transfr ne zaman peki

Oh çok şükür hoş geldiiin

Merhaba ben de 1 ağustosta transfer hazırlığına başladım 11 ağustosta kontrolüm var tahmini 15-16ağustosta transfer olur dediler yine bekleyişler Rabbim yardımcımız olsun
Merhaba bende 1 ağustosta transfer hazırlığına başlandım. Bugünde kontrolüm vardı rahim kalınlığım 8.5 imiş. doktorum transferi 22 Ağustos olarak belirledi. Sizin transfer tarihi netleşti mi birde rahim kalınlığınız ne durumdaymış

Merhaba canım 15 ağustosta transfer olacağım inşallah rahim kalınlığı 7,5 demişti son kontrolde inşallah pozitif sağlıklı sonuçlar alalım

Aynen öyle haklısın. Nasip bakalım, geç olsun güç olmasın diyelim inşallah. İki gün sonra kontrolü olalım nasipse hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…