Amin inşallah hepimizinhayirli olsuun insallah guzel haberlerinizi aliriz
Selamlar bende bugün transfer oldum hayırlısıyla güzel sonuçlar almak nasip olsun hepimize
Merhabalar benimde 16 Ağustos'ta(döngümun 17.gunu )transferim olacak nasipse inşallah.hergun estrofemx3, coraspin,progestan fitilx3, progestan iğne,vitamin kullanıyorum.3 yaşında bir oğlum var o da dondurulmuş embriyo transferiydi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Transfr ne zaman pekiBanada progestan dex için iki ampulü 1 şırıngaya çekip günde 1 kere yapacağım ben şimdilik transfere kadar sonrasını bilmiyorum ama 2 gün sonra başlayacağım iğneye bana fitil vermedi neden bilmiyorum ek olarak bana birde promester iğne verdi tek doz kalçadan oda progesteron içeriyor oda ayın 16sında vurulacağım
Canım çok teşekkürler inşllah hepimiz güzel haberler alırız ilkinde ben dayanamayıp 4. Günü test yapmıştı pozitifti çok silik ikinci çizgi vardı ama şimdikinde cesaret edemem herhalde 8. Günü kendime koşul koydum 8. Gün test yapacağım evde idrar testi
Bu ikinci ilkinde keseyi gördükten sonra düşük oldu maalesef 5. Gün embriyosuyduHayırlı olsun transferiniz kaçıncı gün embriyosuydu ilk denemenizmi
Oh çok şükür hoş geldiiinMerhaba kızlar, 11 günlük regl gecikmesinin ardından şükür ben de transfer hazırlığına başladım :) Doğal ilerleyecekmişiz, o yüzden hiçbir ilaç vermediler şimdilik. Doktorum pıhtılaşma testleri istedi, intralipid serum yapalım dedi ama embriyo glue çok da işe yaramıyor boş ver dedi. Şimdilik yolunda şükür her şey
seninkide gayet normal cnm benim bi tik fazla yukseliyor sadece senin normal yani
Merhaba bende 1 ağustosta transfer hazırlığına başlandım. Bugünde kontrolüm vardı rahim kalınlığım 8.5 imiş. doktorum transferi 22 Ağustos olarak belirledi. Sizin transfer tarihi netleşti mi birde rahim kalınlığınız ne durumdaymışMerhaba ben de 1 ağustosta transfer hazırlığına başladım 11 ağustosta kontrolüm var tahmini 15-16ağustosta transfer olur dediler yine bekleyişler Rabbim yardımcımız olsun
yok cnm farkli saatlerde ama genelde 10 11 arasi veriyorumYaşla alakalı da olabilir kuzum senin yaşın genç benim yaşım 36 yarın inş yükselir yazarım hemen.aynı saatlerde mi veriyosun testi her gün canım
Sonunda ben de aranızdayımmOh çok şükür hoş geldiiin
Çok sevindim daha bugün seni düşünmüştümSonunda ben de aranızdayımm
Transferi adetinizin kaçınvı günü oldunuzYarın 10. günüm kızlar yarın ya da cumartesi test olacağım dualarınızı bekliyorum
Bu ikinci ilkinde keseyi gördükten sonra düşük oldu maalesef 5. Gün embriyosuydu
Selam bende 3.gün embriyosu transfer oldum geçtiğimiz cuma günü3. Gün embriyosu transferi olacak olan var mı
Transferi adetinizin kaçınvı günü oldunuz
Merhaba canım 15 ağustosta transfer olacağım inşallah rahim kalınlığı 7,5 demişti son kontrolde inşallah pozitif sağlıklı sonuçlar alalımMerhaba bende 1 ağustosta transfer hazırlığına başlandım. Bugünde kontrolüm vardı rahim kalınlığım 8.5 imiş. doktorum transferi 22 Ağustos olarak belirledi. Sizin transfer tarihi netleşti mi birde rahim kalınlığınız ne durumdaymış
yok cnm farkli saatlerde ama genelde 10 11 arasi veriyorum
Aynen öyle haklısın. Nasip bakalım, geç olsun güç olmasın diyelim inşallah. İki gün sonra kontrolü olalım nasipse hayırlısı olsun.İnşallah uygundur. Benim bir ay öyle ertelendi çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum da vücudun hazır değilse embriyolarımızı riske atmaya hiç gerek yok. Ne zaman hazır olursak o zaman transfer olmak çok daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?