Transfer mi oldunuzSonunda ben de aranızdayımm
Hayır, henüz değil. Transfer için hazırlığa başladık bugün. İlk denemem olduğu için biraz heyecan var, hak verin :)Transfer mi oldunuz
Ya hadi hayırlı olsun güzel sonuçlarını, konuşmakta nasip olsun çok değişik bir, duygu gerçekten o kadar şeye maruz kalıyoruz iğnesi dir hormonlardır ama hiç biri can, acıtmıyor sanki sonuca odaklanıncaHayır, henüz değil. Transfer için hazırlığa başladık bugün. İlk denemem olduğu için biraz heyecan var, hak verin :)
Amin teşekkürler hepimize nasip olur insallahHayırlı olsun inşallah oğlunuza tatlı bir kardeş gelir
Kız herkes yazıyor ama bana embriyo ile ilgili kalitesi sadece çok iyi dendi AB falan duymadım hiç benim ilk çocuğum orta kaliteydi tuttu ama nasip sağlıklı beslenmek önemli bence şimdi en iyi kalitedeymiş bakalım o tutacak mı yaşınıza bakmayın hiç bence olurCanlar benim iki embriyom var dondurulmuş, birisi 5ab ve diğeri de 5bc olarak iyi ve orta kalite dedi doktorum. Sizce nasıl? Benim embriyom gibi kalitede olup tutunan kaç kişi var aramızda? Benim yaş da sıkıntı tabiki 38 olunca yaşım...
Benim önceki transferimde 5aa değildi kalitesi neydi hatırlamıyorum ama en iyi kalitede değildi tuttu çok şükür.ama bizim genetige gitmisti genetikten geçen bir embriyo transfer edilmiştiCanlar benim iki embriyom var dondurulmuş, birisi 5ab ve diğeri de 5bc olarak iyi ve orta kalite dedi doktorum. Sizce nasıl? Benim embriyom gibi kalitede olup tutunan kaç kişi var aramızda? Benim yaş da sıkıntı tabiki 38 olunca yaşım...
inşallahhbu arada estrofemi gğnde kaç kez kullanıyorsun. Süreci birlikte bekleyeceğiz inşllah deseneumarım pozitifler alırız
ama sana promester iğne vermiş zaten o başlı başına çok etkili.. o yüzden tekrar fitil vermemiş olabilir. bu ara 2 tüpü tek seferde vurulmak çok mantıklıymış bunu ben de bi sorayımbana fitil vermedi neden bilmiyorum ek olarak bana birde promester iğne verdi tek doz kalçadan oda progesteron içeriyor oda ayın 16sında vurulacağım
İnşallah canım ya Rabbim nasip eder inşallahKız herkes yazıyor ama bana embriyo ile ilgili kalitesi sadece çok iyi dendi AB falan duymadım hiç benim ilk çocuğum orta kaliteydi tuttu ama nasip sağlıklı beslenmek önemli bence şimdi en iyi kalitedeymiş bakalım o tutacak mı yaşınıza bakmayın hiç bence olur
Doktor bana da sordu genetiğe göndermek ister misiniz diye ama biz eşimle gerek görmedik. Nasip bakalım hayırlısı. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah ilk dileğimiz bu. İnşallah bizimkiler de tutunur.Benim önceki transferimde 5aa değildi kalitesi neydi hatırlamıyorum ama en iyi kalitede değildi tuttu çok şükür.ama bizim genetige gitmisti genetikten geçen bir embriyo transfer edilmişti
Bana tedaviden önce bı tahlil yapılmıştı canim hiç bir sebep olmadığı için birde genetiği ne bakalım demişti doktor orda benim genetik tahlilinde bir kromozomda ufak bir bozukluk varmış o yüzden embriyoların hepsini genetige göndermek zorundayız dediler biz mecburen gönderdik.insallah tutunurlar içini ferah tut rabbim.en güzel şekilde anne olmayı nasip etsin inşallahDoktor bana da sordu genetiğe göndermek ister misiniz diye ama biz eşimle gerek görmedik. Nasip bakalım hayırlısı. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah ilk dileğimiz bu. İnşallah bizimkiler de tutunur.
Günaydın benim önceki gebeligimde pozitif sonucu aldıktan 5 gün sonra falan kanamam oldu ardından kahverengi lekem 2 ay kadar devam etti ama lekeye normal diyordu doktorum düşük tehdidi değil diyordu arkadaşımda da aynı şekilde olmuştu sizde de herşey yolundadır inşallahGünaydın kızlar, lekelenmelerim 3 gündür devam ediyor. Her lavaboya gidişim de var… böyle olan var mı??? Çok uzun sürdü sanki ya. Yerleşme kanaması olsa bir gün olup geçti yazmış herkes. Rengi pembe/ sütlü kahve renginde.
Ay inşallahGünaydın benim önceki gebeligimde pozitif sonucu aldıktan 5 gün sonra falan kanamam oldu ardından kahverengi lekem 2 ay kadar devam etti ama lekeye normal diyordu doktorum düşük tehdidi değil diyordu arkadaşımda da aynı şekilde olmuştu sizde de herşey yolundadır inşallah
Cnm naptın verdinmi kanYaşla alakalı da olabilir kuzum senin yaşın genç benim yaşım 36 yarın inş yükselir yazarım hemen.aynı saatlerde mi veriyosun testi her gün canım
Cnm naptın verdinmi kan
insallah guzel artmistir cnm sen icini rahat tut guzel dusun bn de yarin sabah yine kan vercem her yerim delik deşik oldu vallaŞimdi çıktım gidiyorum canım 3 gibi çıkar heralde dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?