Ağustos ayı transfer olacaklar

Kızlar ne durumdasınız benim yarın transfer günü dahil 8.gün olacak test yapsam çıkar mı

insallah guzel artmistir cnm sen icini rahat tut guzel dusun bn de yarin sabah yine kan vercem her yerim delik deşik oldu valla

Ben verdi. 1700 lerde geldi tekrar kan istemediler canım iyi yükselmiş ilaçlara aynen devam 1 hafta on güne cem hocadan ya da herhangi bir doktordan randevu al dediler ben tüp bebek doktorumdan aldım cem hocadan inş keseyi görürürüz 10 gün sonra senin yarın ki sonucunu bekliyorum inş senin de yarın son olur
Kan vermek zorlamadı karnım delik deşik ve kızarık her yeri benim daha kaç ay yapıcam yandım vallahi

oo masallah guzel cikmis deger boyle devam etsin insallah

Hikayemiz benzer bende bekliyorum bu ay transferi bir oğlum var benimde tüp bebek ile 3 yaşında
Pozitifi görmüşsünüz sanırım gözünüz Aydın . Ben de bugun adetin 4. Günündeyim doktorum doğal transfer yapalım dedi . Bakalım hepsini deneyimledim doğal transfer hiç olmamıştım . Salı günü ilk randevum , yumurta boyutuna göre transfer günü belirlenecek

Maşallahhhh çok güzel haberler

kacinci gün bgn cnm

Canım 36 yaşındayım 2 embriyom vardı 3aa transferi oldum diğeri donduruldu 4ab. 3aa ile gebeyim Allah hepinize nasip etsin.Çikolata kistimde var

Bugün transfer hariç 8.günüm ama 3.gün embriyosu olduğu için test yapamıyorum hiçbişeyde hissetmiyorum. Kasık ağrısı oluyor ara ara o kadar
Test günü ne zaman aslında erken gebelik testi ile yapılabimir belki benim de ağrışsrım sürekli var kasık bel ilk çocuğumda hiç bir belirti yaşamamıştım

Hayırlı olsun iğneler sanırım kadar uzın kullanılmıyor benim ilk çocukta sonıçtan 10gün sonra bitirdim ama bunda vermediler bakalım nasıl olacak peki belirtiniz var mı idrarda baktırdınız mı kaçıncı gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…