Valla benim de ilk olacağı için ben de heyecanlı ve stresliyim inşallah güzel olacak hepimizinkiHayır, henüz değil. Transfer için hazırlığa başladık bugün. İlk denemem olduğu için biraz heyecan var, hak verin :)
Benimde 8. Günüm yaptım idrar testi ama çok belli belirsiz çıktı emin değilim bence beklemeliyizKızlar ne durumdasınız benim yarın transfer günü dahil 8.gün olacak test yapsam çıkar mı
insallah guzel artmistir cnm sen icini rahat tut guzel dusun bn de yarin sabah yine kan vercem her yerim delik deşik oldu valla
oo masallah guzel cikmis deger boyle devam etsin insallahBen verdi. 1700 lerde geldi tekrar kan istemediler canım iyi yükselmiş ilaçlara aynen devam 1 hafta on güne cem hocadan ya da herhangi bir doktordan randevu al dediler ben tüp bebek doktorumdan aldım cem hocadan inş keseyi görürürüz 10 gün sonrasenin yarın ki sonucunu bekliyorum inş senin de yarın son olur
Kan vermek zorlamadı karnım delik deşik ve kızarık her yeri benim daha kaç ay yapıcam yandım vallahi
Pozitifi görmüşsünüz sanırım gözünüz Aydın . Ben de bugun adetin 4. Günündeyim doktorum doğal transfer yapalım dedi . Bakalım hepsini deneyimledim doğal transfer hiç olmamıştım . Salı günü ilk randevum , yumurta boyutuna göre transfer günü belirlenecekHikayemiz benzer bende bekliyorum bu ay transferi bir oğlum var benimde tüp bebek ile 3 yaşında
Şuan, kaçıncı, gününüzBenimde 8. Günüm yaptım idrar testi ama çok belli belirsiz çıktı emin değilim bence beklemeliyiz
Kızlar ne durumdasınız benim yarın transfer günü dahil 8.gün olacak test yapsam çıkar mı
Ben verdi. 1700 lerde geldi tekrar kan istemediler canım iyi yükselmiş ilaçlara aynen devam 1 hafta on güne cem hocadan ya da herhangi bir doktordan randevu al dediler ben tüp bebek doktorumdan aldım cem hocadan inş keseyi görürürüz 10 gün sonrasenin yarın ki sonucunu bekliyorum inş senin de yarın son olur
Kan vermek zorlamadı karnım delik deşik ve kızarık her yeri benim daha kaç ay yapıcam yandım vallahi
kacinci gün bgn cnmBen verdi. 1700 lerde geldi tekrar kan istemediler canım iyi yükselmiş ilaçlara aynen devam 1 hafta on güne cem hocadan ya da herhangi bir doktordan randevu al dediler ben tüp bebek doktorumdan aldım cem hocadan inş keseyi görürürüz 10 gün sonrasenin yarın ki sonucunu bekliyorum inş senin de yarın son olur
Şuan, kaçıncı, gününüz
8. Günüm bugün ama çok silik gözüküyor belli belirsiz acaba ilk idrarla yapsam daha mı net olurduŞuan, kaçıncı, gününüz
kacinci gün bgn cnm
Canlar benim iki embriyom var dondurulmuş, birisi 5ab ve diğeri de 5bc olarak iyi ve orta kalite dedi doktorum. Sizce nasıl? Benim embriyom gibi kalitede olup tutunan kaç kişi var aramızda? Benim yaş da sıkıntı tabiki 38 olunca yaşım...
Maşallahhhh çok güzel haberler
Sizden de bekliyoruz kuzum senin de az kaldı değil mi ?
Erken gebelik testi mi ilk idrar daha net çıkarıyor evet ben ilk çocuğumda 7 . Gün yaptım pozitifi gördüm ama ilk idrarla8. Günüm bugün ama çok silik gözüküyor belli belirsiz acaba ilk idrarla yapsam daha mı net olurdu
Test günü ne zaman aslında erken gebelik testi ile yapılabimir belki benim de ağrışsrım sürekli var kasık bel ilk çocuğumda hiç bir belirti yaşamamıştımBugün transfer hariç 8.günüm ama 3.gün embriyosu olduğu için test yapamıyorum hiçbişeyde hissetmiyorum. Kasık ağrısı oluyor ara ara o kadar
Hayırlı olsun iğneler sanırım kadar uzın kullanılmıyor benim ilk çocukta sonıçtan 10gün sonra bitirdim ama bunda vermediler bakalım nasıl olacak peki belirtiniz var mı idrarda baktırdınız mı kaçıncı günBen verdi. 1700 lerde geldi tekrar kan istemediler canım iyi yükselmiş ilaçlara aynen devam 1 hafta on güne cem hocadan ya da herhangi bir doktordan randevu al dediler ben tüp bebek doktorumdan aldım cem hocadan inş keseyi görürürüz 10 gün sonrasenin yarın ki sonucunu bekliyorum inş senin de yarın son olur
Yok kaset testErken gebelik testi mi ilk idrar daha net çıkarıyor evet ben ilk çocuğumda 7 . Gün yaptım pozitifi gördüm ama ilk idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?