- 13 Mart 2023
- 3.316
- 5.540
- 88
- 24
benim yarin 14.gun oluyor15. Gün canım
Hayırlı olsun benimde dondurulmuş embriyo ile z3 yaşın da oğlum var aynı zamanda dondurlaan embriyolar ile şimdi yeniden deneyeceğim 18 ağustosta olacak transferim inşllah güzel sonuçlar alırızMerhabalar benimde 16 Ağustos'ta(döngümun 17.gunu )transferim olacak nasipse inşallah.hergun estrofemx3, coraspin,progestan fitilx3, progestan iğne,vitamin kullanıyorum.3 yaşında bir oğlum var o da dondurulmuş embriyo transferiydi inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
18 Ağustos canımTransfr ne zaman peki
Biraz fazla gibi ama her doktorun her hasta için uygulam şekilleri farklı ne desem yanlış olurinşallahhevet aynı günler olunca ben de bi heyecanlandım. sen tecrübelisin sanırım ikinci olacak inşallah
estrofem günde 4 kez verdi, günde 4 fitil ve 2 doz iğne bana gerçekten çok fazla geldi bilmiyorum
Evet ama ilk çocuğunda gördüm ikinci daha transferi olmadımPozitifi görmüşsünüz sanırım gözünüz Aydın . Ben de bugun adetin 4. Günündeyim doktorum doğal transfer yapalım dedi . Bakalım hepsini deneyimledim doğal transfer hiç olmamıştım . Salı günü ilk randevum , yumurta boyutuna göre transfer günü belirlenecek
benim yarin 14.gun oluyor
Hayırlı olsun iğneler sanırım kadar uzın kullanılmıyor benim ilk çocukta sonıçtan 10gün sonra bitirdim ama bunda vermediler bakalım nasıl olacak peki belirtiniz var mı idrarda baktırdınız mı kaçıncı gün
bn pazartesi gidicem cnm keseyi gorurum bnde belkiHadi inş senin de değerin çok katlanmış olur senden de tekrar kan istemezlerchatcpt 10 gün sonra randevu alırsan kalp atışı duyarsın diyor inş öyle olur
Hayırlı olsun iğneler sanırım kadar uzın kullanılmıyor benim ilk çocukta sonıçtan 10gün sonra bitirdim ama bunda vermediler bakalım nasıl olacak peki belirtiniz var mı idrarda baktırdınız mı kaçıncı gün
Test günü ne zaman aslında erken gebelik testi ile yapılabimir belki benim de ağrışsrım sürekli var kasık bel ilk çocuğumda hiç bir belirti yaşamamıştım
Anladım hayırlı olsun tekrardan sonuca odaklanın 12 . Hafta hemen geçer inşİdrar hiç bakmamıştım 11. Gün değerim 393 geldi o gün idrarda da baktım direk çift çizgiyi gördüm.alerji olduğun için hemşireye yazdım bana iğneleri 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi ben de anlamadım inş erken biter
Şu an memelerimde ağrı dokununca bir de kasık ağrısı oturup kalkarken arada mide yanması.ben de kasık ağrısı dısında bir şey yoktu adet olamıyorum diye ağrıdığını düşünmüştüm.herkes göğüs ağrısı yazmıştı ben de hiç yoktu canım
Hem bi cesaret yapayım gitsin var hemde ya ikinci çizgi çikmazsa korkusu c zaten hormonlar aldı başını gidiyorTest günü de 4gün sonra. Ay bilemiyorum ki 3.gün embriyosu olduğu için cesaret edemiyorum
Hem bi cesaret yapayım gitsin var hemde ya ikinci çizgi çikmazsa korkusu c zaten hormonlar aldı başını gidiyor
Bende öyle düşünüyorum akşam kanı vereceğimKarar verdim cuma sabahı yapacağım erken gebelik testicumartesi 10. Gün zaten kan vereceğim. 9. Günde de varsa çıkar erken gebelik testinde diye düşünüyorum. Korkunun ecele faydası yok. Eğer negatifse de bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
Güzel sonuçlarla dönün inşallah. Kanı nerede vereceksiniz? Özel hastaneler acil girişinden beta bakmıyorlar artık. Akşam olduğu için poliklinikler de kapalı.Bende öyle düşünüyorum akşam kanı vereceğim
Aaa bakmıyorlar mı önceden bakıyorlardıGüzel sonuçlarla dönün inşallah. Kanı nerede vereceksiniz? Özel hastaneler acil girişinden beta bakmıyorlar artık. Akşam olduğu için poliklinikler de kapalı.
Anladım hayırlı olsun tekrardan sonuca odaklanın 12 . Hafta hemen geçer inş
İstanbuldaysanız medicalpark floryada acil saatlerinde de kadın doğum doktoru bulunuyor ve acilden ona yönlendirerek beta yazdırabiliyorsunuzGüzel sonuçlarla dönün inşallah. Kanı nerede vereceksiniz? Özel hastaneler acil girişinden beta bakmıyorlar artık. Akşam olduğu için poliklinikler de kapalı.
Güzel sonuçlarla dönün inşallah. Kanı nerede vereceksiniz? Özel hastaneler acil girişinden beta bakmıyorlar artık. Akşam olduğu için poliklinikler de kapalı.
İnşallah sonucunuz pozitif olacak çift çizgiyi de göreceksinizKarar verdim cuma sabahı yapacağım erken gebelik testicumartesi 10. Gün zaten kan vereceğim. 9. Günde de varsa çıkar erken gebelik testinde diye düşünüyorum. Korkunun ecele faydası yok. Eğer negatifse de bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?