Ağustos ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun benimde dondurulmuş embriyo ile z3 yaşın da oğlum var aynı zamanda dondurlaan embriyolar ile şimdi yeniden deneyeceğim 18 ağustosta olacak transferim inşllah güzel sonuçlar alırız
Transfr ne zaman peki
18 Ağustos canım
inşallahh evet aynı günler olunca ben de bi heyecanlandım. sen tecrübelisin sanırım ikinci olacak inşallah
estrofem günde 4 kez verdi, günde 4 fitil ve 2 doz iğne bana gerçekten çok fazla geldi bilmiyorum
Biraz fazla gibi ama her doktorun her hasta için uygulam şekilleri farklı ne desem yanlış olur
Evet ama ilk çocuğunda gördüm ikinci daha transferi olmadım

İdrar hiç bakmamıştım 11. Gün değerim 393 geldi o gün idrarda da baktım direk çift çizgiyi gördüm.alerji olduğun için hemşireye yazdım bana iğneleri 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi ben de anlamadım inş erken biter

İdrar hiç bakmamıştım 11. Gün değerim 393 geldi o gün idrarda da baktım direk çift çizgiyi gördüm.alerji olduğun için hemşireye yazdım bana iğneleri 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi ben de anlamadım inş erken biter
Şu an memelerimde ağrı dokununca bir de kasık ağrısı oturup kalkarken arada mide yanması.ben de kasık ağrısı dısında bir şey yoktu adet olamıyorum diye ağrıdığını düşünmüştüm.herkes göğüs ağrısı yazmıştı ben de hiç yoktu canım

Anladım hayırlı olsun tekrardan sonuca odaklanın 12 . Hafta hemen geçer inş

Karar verdim cuma sabahı yapacağım erken gebelik testi cumartesi 10. Gün zaten kan vereceğim. 9. Günde de varsa çıkar erken gebelik testinde diye düşünüyorum. Korkunun ecele faydası yok. Eğer negatifse de bir süre ara vermeyi düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum akşam kanı vereceğim

Merhabalar hanimlar. Pazartesi gunu 3. Gun iki tane embriyo transfer oldu. Yumurta sayim iyiydi ama kalite sorunum varmiş. Bir tane 5. Gune ulasan embriyom vardi ama bc oldugu icin 3. Gun embriyolari transfer yapalim dedi doktorum. Aslinda herhangi bir sorunumuz yoktu ama bebis olmayinca tup bebege basladik ve yumurtalar toplandiktan sonra 24 taneden geriye ,5. Gun bu sekilde kalitesiz kaldi. Bilmiyorum hayirlisi tabi. Ama ,3. Gun embriyolari olmasi uzuldum

Kızlar sabahtan beri berbat başım ağrıyor hemşire parol içebilirsin 3 taneye kadar dedi ilk kez 1 tane sabah içtim

Güzel sonuçlarla dönün inşallah. Kanı nerede vereceksiniz? Özel hastaneler acil girişinden beta bakmıyorlar artık. Akşam olduğu için poliklinikler de kapalı.
İstanbuldaysanız medicalpark floryada acil saatlerinde de kadın doğum doktoru bulunuyor ve acilden ona yönlendirerek beta yazdırabiliyorsunuz

İnşallah sonucunuz pozitif olacak çift çizgiyi de göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…