Ağustos ayı transfer olacaklar

ayyy hayirli olsuuun bariz belli

Daha önce kan vermiştim 2 defa bir umut tabi normal yolla gebe kalırım die. Çok stresli beklemek yaa. Beni evde teste iten sebeplerden biride bu
Bnde evde yaptıgım testlerde hep negatif görüp çok yıkıldığım için o testleri görmek istemiyorum hepimizin duyguları farklı ama isteklerimiz aynı inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz kısa zamanda

Hangi hastane?

İnşallah olur canım hepimiz bebeğimizi alalım baştan sona yaşadıklarımız zor.Allah hepimize kolaylık versin.Normal gebeler gibi olmuyoruz baştan sona bi stres yaşıyoruz.Kaliteye takılma ama Allah nasip ederse oluyor öyle düşün

Kızlar transefee giderken nekadar su içtiniz ben önceki transferimde çok abartmisim işlem anında cok zor durmustum yapivermiyun iyim diye korkumda

Ben sıkışarak girdim ama yetmedi dediler su verdiler idrar yoluma bir şey takıp sonda gibi çok zorlanmıştım serumdan büyük suyu boşalttılar daha iyi gözüksün diye o yüzden sıkışık git sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…