- 13 Mart 2023
- 3.316
- 5.528
- 88
- 24
ayyy hayirli olsuuun bariz belliBugün transfer hariç 9.günüm. evde bir tane testim vardı eskiden kalan daha önce bu markayla tek çizgi görmüştüm. Şimdi 5dakika içerisinde böyle oldu. Evde başka testte yok yapacak. Alıp Tekrarlayacağım tabiki ama çok heyecanlandımmmmm
ayyy hayirli olsuuun bariz belli
Yok yok yanıltmamıştır bence fotoğrafta bile çok net maşallah darısı başımaYaa inşallah canımmumarım test beni yanıltmamıştır çünkü şimdiden havaya girdim
Normalde ayın 17 sinde ama ben sabredemediğim için bugun kan verdim şimdi geldim sonuç 3 saate çıkar dediler bekliyorum ama çok strestiyimSizin ne zaman test gününüz
Verdim 3 saate çıkar dediler eve geldim bekliyorumAminnnntest verdin mi? Sonuc ne zaman çıkıyormuş?
Yok yok yanıltmamıştır bence fotoğrafta bile çok net maşallah darısı başıma
Verdim 3 saate çıkar dediler eve geldim bekliyorum
ÖyleAyyy ne kadar uzun yaaaa1 de sonuc kesin o zamann
Ayy iyi sonuçlar gelsin insallahhhhNormalde ayın 17 sinde ama ben sabredemediğim için bugun kan verdim şimdi geldim sonuç 3 saate çıkar dediler bekliyorum ama çok strestiyim
Amiinnn inşallahhhAyy iyi sonuçlar gelsin insallahhhh
Insallah hicbirimizin kucağınıza bos kalmasınİçine sinmediyse vardır bişey zaten. İnşallah Rabbim tutundursun annesine Allahtan umut kesilmez. Şimdi sadece buna odaklan
Amiinnnn lütfenn çoookkk amiiinnnnAyy inşallah inşallah hepimiz burdan anne olarak ayrılalım artık yaa
Öylebu şekilde beklemekde aşırı gericiymiş yaa
Bnde evde yaptıgım testlerde hep negatif görüp çok yıkıldığım için o testleri görmek istemiyorum hepimizin duyguları farklıDaha önce kan vermiştim 2 defa bir umut tabi normal yolla gebe kalırım die. Çok stresli beklemek yaa. Beni evde teste iten sebeplerden biride bu
Hangi hastane?Öyle mi diyorsunuz
Bende hastaneyi bazı sebeplerden sevemedim açıkçası
Yani onceki tup bebektede benzeri sey yaşadığımı iletmiştim ve az yumurtam olduğunu iletmiştim hiç bir tedavi uygulanmadi direk tup bebeğe başlandı
Evet taze transferim
Hadi güzel sonuçlara inşallahVerdim 3 saate çıkar dediler eve geldim bekliyorum
Şişli memorialHangi hastane?
Masallah insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz bebisinizi insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin. Bana sadece bc dedi 5. Gun embriyosu icin. Baska yorum yapmadi. 3. Gun embriyosu iyi mi kaliteli mi dedim evet dedi o kadar. İnsallah herkese nasip etsin icinde de bize
Şişli memorial
Kızlar transefee giderken nekadar su içtiniz ben önceki transferimde çok abartmisim işlem anında cok zor durmustum yapivermiyun iyim diye korkumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?