Bir fikrim yok açıkçası ben yalnızca tup bebek yaptırdımBen de kısmet olursa orada doktor bulmalıyım öneriniz var mı tüp bebek merkezi ile işim biterse orada doğum yapmak istiyorum tabi Allah kısmet ederse.Bilginiz var mı Figen hanım iyi diyorlar
Bnde evde yaptıgım testlerde hep negatif görüp çok yıkıldığım için o testleri görmek istemiyorum hepimizin duyguları farklıama isteklerimiz aynı inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz kısa zamanda
Aaa doktorunuz kimdi acaba? Memnun kalmamanızda etkili oldu mu?Şişli memorial
Gönül ile görüşüyordum. 2 defa onunla devam ettim ama o yok diye hep ayrı bir doktora randevu verdiler yani bir doktorum yok. Pek de memnun kalmadım ya benim problemimi bildikleri halde bir işlem yapmadılar yalnizca buyuklu küçüklü olması sebebi ile 1 ay ilaç kullandım ama transfer sırasında yine buyuklu küçüklü yumurtalar sebebi ile 4 tane toplandı 2 tanesi embriyo oldu o 2 side kalitesi iyi degil dendi. Yalnız embriyolog çok başarılı önemli olanda o zaten. Biberirde görüştüm onunla ve cidden başarılı bir adamAaa doktorunuz kimdi acaba? Memnun kalmamanızda etkili oldu mu?
Probleminiz neydi tam olarak? Bana da aynı şeyi yaptılar gönül hoca ile başladım en son başkasına verdiler. Sonra sonraki randevu için de aradıklarında başka birini söylediler ama onu istemediğimi söyledim ve gönül hoca ile başladığımı onunla devam etmek istediğimi söyledim o şekilde değiştirdiler yeniden gönül hanıma verdiler. Embriyolog ile görüşmemiştim hiç ama iyi olmasına sevindimGönül ile görüşüyordum. 2 defa onunla devam ettim ama o yok diye hep ayrı bir doktora randevu verdiler yani bir doktorum yok. Pek de memnun kalmadım ya benim problemimi bildikleri halde bir işlem yapmadılar yalnizca buyuklu küçüklü olması sebebi ile 1 ay ilaç kullandım ama transfer sırasında yine buyuklu küçüklü yumurtalar sebebi ile 4 tane toplandı 2 tanesi embriyo oldu o 2 side kalitesi iyi degil dendi. Yalnız embriyolog çok başarılı önemli olanda o zaten. Biberirde görüştüm onunla ve cidden başarılı bir adam
Bende aynı şekilde demiştim ancak gönül hanım izinli dediler hatta son gittigimde bile yoktu ayrıldığını düşünüyordum. Siz ne zaman gorusmuştunuz gönül hanım ileProbleminiz neydi tam olarak? Bana da aynı şeyi yaptılar gönül hoca ile başladım en son başkasına verdiler. Sonra sonraki randevu için de aradıklarında başka birini söylediler ama onu istemediğimi söyledim ve gönül hoca ile başladığımı onunla devam etmek istediğimi söyledim o şekilde değiştirdiler yeniden gönül hanıma verdiler. Embriyolog ile görüşmemiştim hiç ama iyi olmasına sevindim
Ben Gönül hanım ile en son opu öncesi görüşmüştüm yüz yüze yani haziranda. Sonra temmuz gibi telefonda görüştük 2.reglde gelmemi söyledi. Geçen hafta gittim regl olunca ama o zaman gönül hanıma değil başkasına vermişler. Sonraki görüşmem ise pazartesi 18inde göreceğim inşallah. Anladım neden birbirinden farklı zamanlarda büyüyor yumurtalar bi açıklama yapmıyorlar mı veya 2-3 opu yapıp havuz yapmayı önermediler mi acaba?Bende aynı şekilde demiştim ancak gönül hanım izinli dediler hatta son gittigimde bile yoktu ayrıldığını düşünüyordum. Siz ne zaman gorusmuştunuz gönül hanım ile
Bende problem yumurtalarimin sayısı az ve transfer sırasında hepsi aynı anda büyümüyor birisi önden gidiyor diğerleri küçük kalıyor o sebeple maksimum 1 yada 2 tane dölleniyor. O da kalitesiz cikiyor çünkü embriyo bölünürken yine orantılı bölünmüyor buyuklu kucuklu yada kaotik bölünüyor
Yani havuz yapabilecek kalitede olmadi açıkçası henüz ama bunları hiç onermediler tabii. Daha bugun rüyamda bunu gördüm hatta aahhahahaBen Gönül hanım ile en son opu öncesi görüşmüştüm yüz yüze yani haziranda. Sonra temmuz gibi telefonda görüştük 2.reglde gelmemi söyledi. Geçen hafta gittim regl olunca ama o zaman gönül hanıma değil başkasına vermişler. Sonraki görüşmem ise pazartesi 18inde göreceğim inşallah. Anladım neden birbirinden farklı zamanlarda büyüyor yumurtalar bi açıklama yapmıyorlar mı veya 2-3 opu yapıp havuz yapmayı önermediler mi acaba?
Anladımm bakalım inşallah bu transfer ile tutmuştur bebeğiniz ve diğer şeyleri düşünmenize hiç gerek kalmazYani havuz yapabilecek kalitede olmadi açıkçası henüz ama bunları hiç onermediler tabii. Daha bugun rüyamda bunu gördüm hatta aahhahaha
Birbirinden farklı büyümesine ise genetik olabilir dediler ama bilemiyorum tabii annemin 5 cocugu var ailemde böyle biriside yok
Var mı sizce
Kızlar test sonucum geldi bu ne demek oluyor bugun 9. Günümde yaptırdım gbt pozitif olarak yorumladı
Eki Görüntüle 3630080
Ayy inşallah Allah razı olsun inşallah hepimizin cocugu olsunAnladımm bakalım inşallah bu transfer ile tutmuştur bebeğiniz ve diğer şeyleri düşünmenize hiç gerek kalmazne zamandı testiniz
Çoookk teşekkür ederimmm inşallahOooo hayırlı olsun bebeğim.. katlana katlana artsın inşallah değerinn
Ayyy yasasinnn çok sevindimmmKızlar test sonucum geldi bu ne demek oluyor bugun 9. Günümde yaptırdım gbt pozitif olarak yorumladı
Eki Görüntüle 3630080
Çoookk teşekkür ederimmm inşallahhepimizin inşallah pozitif sonuçlansınn ama biraz tedirginim burda hep 200 ler 300 ler gordum 47 düşük geldi tam ben erken yaptırdım ondanda olabılır ama inşallah cumartesiye artarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?