Ağustos ayı transfer olacaklar

Aaa doktorunuz kimdi acaba? Memnun kalmamanızda etkili oldu mu?
Gönül ile görüşüyordum. 2 defa onunla devam ettim ama o yok diye hep ayrı bir doktora randevu verdiler yani bir doktorum yok. Pek de memnun kalmadım ya benim problemimi bildikleri halde bir işlem yapmadılar yalnizca buyuklu küçüklü olması sebebi ile 1 ay ilaç kullandım ama transfer sırasında yine buyuklu küçüklü yumurtalar sebebi ile 4 tane toplandı 2 tanesi embriyo oldu o 2 side kalitesi iyi degil dendi. Yalnız embriyolog çok başarılı önemli olanda o zaten. Biberirde görüştüm onunla ve cidden başarılı bir adam

Probleminiz neydi tam olarak? Bana da aynı şeyi yaptılar gönül hoca ile başladım en son başkasına verdiler. Sonra sonraki randevu için de aradıklarında başka birini söylediler ama onu istemediğimi söyledim ve gönül hoca ile başladığımı onunla devam etmek istediğimi söyledim o şekilde değiştirdiler yeniden gönül hanıma verdiler. Embriyolog ile görüşmemiştim hiç ama iyi olmasına sevindim

Kızlar bir şey danışıcam ilk kese için kendi doktoruma gitmek istedim bana hemşireler seni takip edecek doktorada gidebilirsin dediler.Kendi doktorum ultrasona 8500 tl nakit istiyor sinir oldum.Dünyanın parasını vermişiz bari indirim yapın.Siz neler yaptınız ya da ne yapayım bilemedim normalde memorial ile baslamak istiyorum araştırıp

Bende aynı şekilde demiştim ancak gönül hanım izinli dediler hatta son gittigimde bile yoktu ayrıldığını düşünüyordum. Siz ne zaman gorusmuştunuz gönül hanım ile
Bende problem yumurtalarimin sayısı az ve transfer sırasında hepsi aynı anda büyümüyor birisi önden gidiyor diğerleri küçük kalıyor o sebeple maksimum 1 yada 2 tane dölleniyor. O da kalitesiz cikiyor çünkü embriyo bölünürken yine orantılı bölünmüyor buyuklu kucuklu yada kaotik bölünüyor

Ben Gönül hanım ile en son opu öncesi görüşmüştüm yüz yüze yani haziranda. Sonra temmuz gibi telefonda görüştük 2.reglde gelmemi söyledi. Geçen hafta gittim regl olunca ama o zaman gönül hanıma değil başkasına vermişler. Sonraki görüşmem ise pazartesi 18inde göreceğim inşallah. Anladım neden birbirinden farklı zamanlarda büyüyor yumurtalar bi açıklama yapmıyorlar mı veya 2-3 opu yapıp havuz yapmayı önermediler mi acaba?

Yani havuz yapabilecek kalitede olmadi açıkçası henüz ama bunları hiç onermediler tabii. Daha bugun rüyamda bunu gördüm hatta aahhahaha
Birbirinden farklı büyümesine ise genetik olabilir dediler ama bilemiyorum tabii annemin 5 cocugu var ailemde böyle biriside yok

Anladımm bakalım inşallah bu transfer ile tutmuştur bebeğiniz ve diğer şeyleri düşünmenize hiç gerek kalmaz ne zamandı testiniz

Anladımm bakalım inşallah bu transfer ile tutmuştur bebeğiniz ve diğer şeyleri düşünmenize hiç gerek kalmaz ne zamandı testiniz
Ayy inşallah Allah razı olsun inşallah hepimizin cocugu olsun ne kadar zor geliyor tekrar aynı işlemleri yapmak ayni umuda sahip olmak 19 unda olucak bizim test. Sizin ne zaman acaba

Oooo hayırlı olsun bebeğim.. katlana katlana artsın inşallah değerinn
Çoookk teşekkür ederimmm inşallah hepimizin inşallah pozitif sonuçlansınn ama biraz tedirginim burda hep 200 ler 300 ler gordum 47 düşük geldi tam ben erken yaptırdım ondanda olabılır ama inşallah cumartesiye artarr

Çabuk at o karamsarlığı üstünden yeğenimin etkilenmesin bacım burda 15 ler öğrenip ilerleyende var.. 200 le öğrenip gerileyende. Herkesin durumu farklı sen kendi hikayeni yaşıyorsun. Şimdi mutluluk zamanı sonrasına sonra bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…